Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jarecki napisał:

28 minut temu, mirro napisał(a):

A ja to pi..dolę. W niedzielę mnie ni ma. Najpierw Łódź ( praca córki poszła na wystawę) a potem Wrocław.. Już się zmobilizowałem i lecę do urny.😂

jak ja nie lubie Łodzi , Wrocław jest ok. spokojnie można zabalować .     Córka maluje ? 

Jak Łódź to pewnie szyje.. tylko nie daje po tacie a zwyczajnie igłą manipuluje. Może też krajobrazy projektować. Z drugiej strony znajomy kiedyś opowiadał, że jak go zapytali gdzie by chciał do wojska to powiedział: gdzieś nlisko Łodzi. Dostał bodaj do Kołobrzegu....

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

@Roman176 co ty dziś takiego rozwolnienia intelektualnego dziś dostałeś? Po co dałeś się tak prosto zaorać z tą kościelną ziemią? Zakład przegrałeś czy cie gorzoła od wczoraj trzyma?

spokojnie po dnie nie szoruje jak ty 

21 minut temu, hubertuss napisał(a):

Pis i zmiany w energetyce bez jaj. Ruski węgiel a wcześniej polski którego miało być na 200 lat to zmiany pisu w energetyce. Dopiero wojna nawróciła pis na atom.

kto wygrał w rusach ruski pis ? 

Opublikowano
6 minut temu, Roman176 napisał(a):

kto wygrał w rusach ruski pis ? 

Za czyjej władzy był rekordowy import węgla od rusa a w mediach krzyczeli jak to dbają o polskie kopalnie ??

• Like 1
Opublikowano
26 minut temu, Roman176 napisał(a):

wystarczy ze po ciebie widać , wyrzucał byś .. tam gdzie pomagają ludziom biednym wystarczy otworzyć ten plik i wpisać jednym siostry opiekują się porzuconymi dziećmi niepełnosprawnymi  a drudzy dziecinami nieuleczalnie chorymi 

ale wolał byś wy***ać a gdyby tak obcokrajowców wy***ać to zostanie kasa w pl i 2mln ha bd do rozdysponowania 

a co kupuje to moja kasa i robię z nią co chce  ........... ciebie nie wstyd wydawać na chińską  odzież ? na komunę sponsorujesz

typowy lewak  

aleś ty głupi  ... 🤣  

żona trzaska i pryska jadem 

zaproszenie do @hubertuss 

Szpital Wojewódzki im. Świętego Łukasza w   

Aż mnie zainspirowałeś tą wzruszająca opowieścią jako by kk dochody z dopłat unijnych i zysków z setek tysięcy ha przeznaczał pomóc charytatywną dla dzieci. Postanowiłem poszukać więcej informacji , ale trochę się zdziwiłem bo wszystkie rozliczenia Caritas są niejawne jakby to była co najmniej agencja wywiadowcza... Zdziwiło mnie także,  że w kościołach organizowane są zbiórki na caritas, a właściwie na wszystkie inne potrzeba kościoła i ksiązy od gwoździa przez papier toaletowy na seminaria kończąc. Dodajmy do tego pensje i emerytury wypłacane przez rząd to ta pomóc charytatywna musi iść w setki milionów,  aż dziwne że jeszcze mamy w ogóle ubogich i potrzebjacych skoro są tak dobrze finansowani.

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał(a):

spokojnie po dnie nie szoruje jak ty 

To akurat jest pewne. Ty ryjesz zawsze pod dnem. Jak tak Roman akcyza paliwa w Hiszpanii? Coś się zmieniło? 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

Ilu was ubyło od ostatniego spisu??

Ilu młodych zostało ?

Wyjeżdżają po podstawówce czy później?

Też się wykazałes podobna głupota..

On wziął wyniki jakiejś wsi która się nazywa tak samo jak miasto niedaleko mnie..

Pijesz tak samo jak on czy na trzeźwo się osmieszasz??

Z tego co kojarzę czasy migracji tuskowej już się zakończyły roboty jest na miejscu młodzi bardzo nie wyjeżdżają. 

Ja nawet jego posta nie przeczytałem po prostu twoje pyskowanie i chamstwo buta arogancja doprowadza mnie do szału 😡 

Jak wygra Trzaskowski to sobie muszę kupić konia i bat, będę jeździł jak dziedzic konno z batem A inżynierowie będą mi za***rdalać w polu🤭😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mnie to bardziej ciekawi jak @nie znosi ta przyjaźń swojego idola i Senyszyn xD

ty nawet nie wiesz co to znaczy :D 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Pis i zmiany w energetyce bez jaj. Ruski węgiel a wcześniej polski którego miało być na 200 lat to zmiany pisu w energetyce. Dopiero wojna nawróciła pis na atom.

Polski atom - program uruchomiony w 2020 roku , w 2021 wybrano technologię.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

ty nawet nie wiesz co to znaczy :D 

Widzę że boli xD

Teraz, andrzej78 napisał(a):

No i oprócz obsadzenia prezesów i dyrektorów coś zrobili ??

Opublikowano
Teraz, andrzej78 napisał(a):

Tak to już parę rządów uruchamiało nawet komuniści wybrali technologię. 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Widzę że boli xD

zdjęcie dwóch kandydatów na prezydenta :D ty widzę masz jakieś kompleksy

chyba porażka obozu peowskiego wywołała u ciebie szok

jak tam rotacyjny pajac z twojej drogi? :D kaput :D 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tak to już parę rządów uruchamiało nawet komuniści wybrali technologię. 

W 2022 wybrano lokalizację , teraz może przedstawisz jakie dokonania w tym zakresie  ma rząd Tuska.  Czy dalej będzisz popierał teorię wypierania faktów.

Edytowane przez andrzej78
  • Haha 2
Opublikowano

Unia nie pomaga Tuskowi danymi na temat naszej gospodarki

Opublikowano
6 minut temu, andrzej78 napisał(a):

W 2022 wybrano lokalizację , teraz może przedstawisz jakie dokonania w tym zakresie  ma rząd Tuska.  Czy dalej będzisz popierał teorię wypierania faktów.

Już Gierek wybrał lokalizację, nawet chyba fundamenty zrobili, gdzie ta elektrownia ???

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już Gierek wybrał lokalizację, nawet chyba fundamenty zrobili, gdzie ta elektrownia ???

Wybuch w Czarnobylu pokrzyżował plany. Później węgiel a później była bieda i ta przykra transformacja ustroju.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Moze jednak warto puknąć się w ten zakuty łeb i nie powielać błędów przeszłości . Tak was to boli że PiS zaczął,a cieszycie się z tego że Tusk robi wszystko aby się nie udało . Za kilkanaście lat będziecie smędzić  przy świeczce " że PiS nie umiał przekonać do swojej racji " . Gdy słyszę wasze wypowiedzi to tyle powiem , że na głupotę nie ma rady , bo " mądrej głowie dość dwie słowie" i nikt łopatą rozumu do głowy nie nałoży.

Edytowane przez andrzej78
  • Like 1
  • Haha 1