Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
hubertuss napisał:

Jednak Trzaskowski alfonsem nie był gangusami się nie chwalił a mieszkania tez nie wyłudził.

Kufa. Może i nabył ślisko ale czy się wywiązał. Z tego co kluczą - nie. Dla mnie to jest istotne, ważniejsze nawet niż to pierwsze.

Opublikowano

PRIMO napisał:

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Będzie podobna sytuacja jaka 5 lat temu. Wygra albo Pis albo PO. :)

Czyli nic się nie zmieni w tym polskim pierdolniku.🤬

Prezydentem chciałeś zmieniać?

Opublikowano
MariuszDe napisał:

8 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie zaskoczył tylko obnażył sondaże. Podobnie jak Holownia

No Hołownia to leży i kwiczy płakał nad konstytucją teraz będzie płakał nad swoim losem,bardzo dobry wynik Brauna,Mentzen 15% też nieźle ale druga tura jest otwarta i trudno powiedzieć kto wygra chodź trochę większe szanse ma ,,Prince polo,,swoją drogą ten człowiek to jest jak chorągiewka co kilka dni inne poglądy...

Nooo jak na prezydenta wszystkich polaków przystało...

Opublikowano

alkoholik na slupa dostal mieszkanie, potem sie rozchorowal, poszedl do mopsu, pewnie tez kątem zalatwione. w zamian odpisał mieszkanie-nore 35 m na nawrockiego. ot wielki przekręt. wywalic cale rodziny z kamienic to nic w porownaniu do jednego mieszkania 😂

• Like 6
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

cenne uwagi, troche mi poprzestawialiscie priorytety, ale .....wlasnie tak trzeba. wciaz uwazam " wiem, ze nic nie wiem " pasuje do mnie jak ulal. popytam o serwis fenda w naszej okolicy, czy ktos to ogarnie. jedyne co slyszalem, ze naprawa skrzyni vario to dosc droga impreza.

zobacz na youtube  kanał paweł korbanek, starsze filmy, tam są naprawy fendtów

Edytowane przez nie
  • Thanks 1
Opublikowano

dokładnie 

Teraz, Siedzacybyk napisał(a):

alkoholik na slupa dostal mieszkanie, potem sie rozchorowal, poszedl do mopsu, pewnie tez kątem zalatwione. w zamian odpisał mieszkanie-nore 35 m na nawrockiego. ot wielki przekręt. wywalic cale rodziny z kamienic to nic w porownaniu do jednego mieszkania 😂

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
witejus napisał:

6 minut temu, DTaras napisał(a):

Z tego co na jedynce fanzoli w kółko

Ale kto?arcykapłaka propagandy czy ten chory na goleń i chorobę filipińską?

W sprawie Nawrockiego pisałem - to jak myślisz?

Opublikowano

dzieki Wam za porady,.w tym roku musze ten zakup zamknac, bo sie to wlecze. pokazali wpis dudy po wyborach, spokojny, wywazony. potem tusk, w ktorym ne6st pelno agresji, desperacji, despotyczny czlowiek!

Opublikowano
5 minut temu, nie napisał(a):

zobacz na youtube  kanał paweł korbanek, starsze filmy, tam są naprawy fendtów

Z Fendtami zwłaszcza starszymi jest zasadniczy problem - ciężko znaleźć coś w dobrym stanie niezajeżdżonego. W tych czasach to były najlepsze ciągniki tłuczone w firmach usługowych.

Co do naprawy vario - problemem jest dostępność części bo w PL są już fachowcy co je robią i to niedużym kosztem.

Całkowiata naprawa vario jest tańsza od "zwykłej" skrzyni.

Ja cały czas wacham się co kupić jak sprzedam swoją starą 600 - Favorita 822-824 czy Vario 920-924.

• Thanks 1
Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

szkoda mi slawka. po za szybko odpalilo z tym mieszkaniem, bo to powinni zrobic za tydzien od dzisiaj. dlaczego tak wczesnie? chcieli ze slawkiem walczyc? wydawalo mi sie ,ze bardziej sie bali mentzen niz nawrockiego?!

Wątpię aby to PO odpalało bo jeszcze przed tym tematem Trzaskowski wycofany oczekiwał drugiej kadencji. Może mieli w planach ale się sztab Nawrockiej strony dowiedział i skrócił lont. Do tego kują żelazo po swojemu czyli służby, niemcy, zadyma aby nikt nie ogarnął i inne podobne...

• Like 1
Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

No tak. No i chu no i cześć - są ludzie których reprezentant ma możliwość zawierać umowy a potem je interpretować po swojemu. Myślałem, że tylko w Rosji.

Opublikowano

teczowe chłopaki muszą iść w odstawkę na 2 tyg 😄

Może Gosia trzaskowska pojawi się jeszcze na jakieś pierwszej komunii Św 😄

Opublikowano
nie napisał:

ponad 60% przeciwko rządowi tuska i trzaskowskiego 💪

Jednak brak postępów w postrzeganiu świata...

witejus napisał:

Teraz, DTaras napisał(a): to jak myślisz? Ja nie myślę,

Da się to dostrzec.

Opublikowano
10 minut temu, nie napisał(a):

ponad 60% przeciwko rządowi tuska i trzaskowskiego 💪

Czegoś ty się znowu naćpał? Ty weź tylko wyborców pisu to ci wyjdzie, że 100 % jest przeciwko rządowi Tuska.