Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

tak to centrum ale złomowiska ...metropolia pod krakowska 🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240823-153854 (2) (1) (1).png

A dom gdzie 🤔 ? Może to jakaś dacza ?

4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Nie wywołuj wilka z lasu...wróci nie bój się on zawsze wraca....

Już się nie mogę doczekać :).

Opublikowano

pamietaj ze przodkowie romana przeszli caly szlak bojowy II wojny-tylko w druga strone niz polacy.

on zupelnie jka wy zaprzecza rzeczywistosci-jego dziadek byl w zupelnie innym wermahcie niz  tuska 😂

9 godzin temu, dsbh napisał(a):

To przeliczając to na Kartę Dużej Rodziny :ph34r: wychodzi 76 domów. A jacuś mieszka w 78, dobrze liczę 🤣.

@jacus to faktycznie w przeciwieństwie do mojej, twoja to metropolia 😁.

dziecko -u nas wies ode wsi po tabliczka przy drodze rozpoznasz..78 ?? nadajesz sie na statystyka ..ty i pies macie po 3 nogi.

9 godzin temu, dsbh napisał(a):

Według mnie Jakubiak jest bardziej rozgarnięty od Mentzena. Biejat słuchając jej wypowiedzi to jeszcze nie to. Senyszyn już była. Zandbergowi tak bardzo dokładnie się nie przyglądałem. Trzeba to nadrobić.

I jacuś sobie poszedł i po zabawie 😁.

dzsiaj do pracy-ktos musi na lumpenproletrriat wiejski i polske c zarabiac.

8 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

największy wsiun na af 🤣🤣🤣🤣

kura jak tam piknie ....jak na totalnym zadupiu 🤣

zadupie to twoj swiat codzienny. 

dobrze ze masz parobka bo tak to bys do konca zeswirowal.

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/tragiczna-smierc-lekarza-w-krakowie-wiadomo-kim-jest-zatrzymany/7tgxf7t,79cfc278

Opublikowano
12 minut temu, jacus napisał(a):

Chyba na prawdę masz przerost ego.

Ty nic nie wnosisz do systemu. Jedyne co produkujesz to większe rachunki za prąd i kanalizację w tej kulturowej placówce państwowej.

Jesteś obciążeniem dla przedsiębiorców którzy wykrwawiają się byś ty mógł dostać pensję i jeszcze zus za ciebie płacą , pefron i kartę dużej rodziny sponsorują.

Ciszej tam i więcej pokory utrzymanku

Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

Praca...dobre sobie....🤭

3 minuty temu, Agrest napisał(a):

...no nic dodać...👍

Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, jacus napisał(a):

pamietaj ze przodkowie romana przeszli caly szlak bojowy II wojny-tylko w druga strone niz polacy.

on zupelnie jka wy zaprzecza rzeczywistosci-jego dziadek byl w zupelnie innym wermahcie niz  tuska 😂

Dużo mieszkańców Śląska nie miała wyboru, pamiętaj że Ślązak w mundurze Wermachtu mógł więcej zrobić dla okolicznych mieszkańców i przymknąć oko na różne sprawy. 

Podobnie było z Węgrami u boku Wermachtu Polakow nie gnębili.

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Jesteś obciążeniem dla przedsiębiorców którzy wykrwawiają się byś ty mógł dostać pensję i jeszcze zus za ciebie płacą , pefron i kartę dużej rodziny sponsorują.

I to przedsiębiorcy z Priwislanskiego Kraju też.😂

Opublikowano
58 minut temu, Wpaw napisał(a):

Podobnie było z Węgrami u boku Wermachtu Polakow nie gnębili.

Wtedy nie gnębili, teraz zapewniają azyl. Dobrze mieć tak przyjazny Naród w pobliżu.😂

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał(a):

Chyba na prawdę masz przerost ego.

Ty nic nie wnosisz do systemu. Jedyne co produkujesz to większe rachunki za prąd i kanalizację w tej kulturowej placówce państwowej.

Za wiele nie płacą, bo on inwalida. Leczą go na nogi, ponieważ konsylium jednomyślnie uznało, że leczyć głowę, stanowczo za późno. 

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, bezbarwny napisał(a):

Za wiele nie płacą, bo on inwalida. Leczą go na nogi, ponieważ konsylium jednomyślnie uznało, że leczyć głowę, stanowczo za późno. 

Przy tym kaldunie taktycznym to i leczenie nóg może być problemem ...

Opublikowano
Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Historycznie rzecz biorąc w polityce jak pokazuje historia nie ma sentymentów. Jedna rzecz jest stała - nigdy(poza Ottonem) niemcy ani ruscy nie byli naszymi przyjaciółmi. Czesi w sumie też.

Jacyś inni tez by się znaleźli. Dziadek jak był na robotach u niemieckiego młynarza rolnika wspominał, ze tamten bardzo dobrze go traktował z czym musiał się kryć przed sąsiadami. Ale tak ogólnie to Litwini tez nas nie lubią Szwedzi nas kiedyś napadli. Anglicy Francuzi i Amerykanie sprzedali. Angole nawet dwa razy. Włoscy żołnierze walczyli u boku Niemców nawet na naszej ziemi. Hiszpanie i Portugalczycy chyba nie mieli z nami zatargów.

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale za to Ukraińcy w niemieckich mundurach zazwyczaj byli gorsi jak rodowici niemcy.

Ukraińcy pod batem tylko są grzeczni.

1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Wtedy nie gnębili, teraz zapewniają azyl. Dobrze mieć tak przyjazny Naród w pobliżu.😂

Dobrze koleżeńsko i militarnie to by było mieć po sąsiedzku 

Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Ukraińcy pod batem tylko są grzeczni.

podobnie jak kacapy, szwabów w tym "komplementowaniu" też bym nie pomijał, pod Trumpem i jankesi próbują do stawki dorównać tylko z tymi trudno póki co o bat

póki co

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v