Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, DTaras napisał(a):

Terespol, Kodeń to bardzo spokojne pod względem imigrantów strażnice. Małaszewicze mają swoją moc. Ktoś tam się zabłąka ale scen niema większych. Białorusini pilnują. Nawet jak kogoś wyłowia z Bugu to jedzie przez most na drugą stronę. Most w Kukurykach wybijany jest im z głów buciorami jak sądzę. Co innego na Świsłoczy. Tam Xi już nie sięga...

Przecie to nie pierwszy raz jest jak granicę zamykają. Był szturm ciapatych było to samo...

wszystko się fajnie komentuje jak kogoś nie dotyczy 

Opublikowano
2 godziny temu, andrzej78 napisał(a):

A jakie realne zagrożenie dla naszego kraju może mieć miejsce z prowadzonej obecnie polityki z USA ?   Nie można porównywać USA do naszych sąsiadow, którzy niejednokrotnie w historii dali wyraz swoim intencjom, że nie tylko o biznes im się rozchodzi.

Zagrożenie jest takie, że urząd prezydenta usa zajmuje debil, któremu nie wiadomo kiedy i co odwali. 

Pokuszę się przy tym o postawienie niewygodnego pytania: czy mamy pewność, że nalot dronów ze wschodu nie był inspiracją wyżej wymienionego debila? Zachód wreszcie zrzucił się i kupił w usa broń dla ukrainy. To może trzeba go "zachęcić" aby kupił więcej?

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Zagrożenie jest takie, że urząd prezydenta usa zajmuje debil, któremu nie wiadomo kiedy i co odwali. 

Pokuszę się przy tym o postawienie niewygodnego pytania: czy mamy pewność, że nalot dronów ze wschodu nie był inspiracją wyżej wymienionego debila? Zachód wreszcie zrzucił się i kupił w usa broń dla ukrainy. To może trzeba go "zachęcić" aby kupił więcej?

rosja sie nie wyparła ze to ich drony , wyparła się celowego działania ze swojej strony 

Opublikowano
15 minut temu, jacek1296 napisał(a):

czy mamy pewność, że nalot dronów ze wschodu nie był inspiracją wyżej wymienionego debila?

Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Choroszczy

plac Brodowicza 1

16-070 Choroszcz

idź do swojego kolegi @hubertussa

jprd jakie świry :D 

produkty made in tvn

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

plac Brodowicza 1

16-070 Choroszcz

To twój adres? Ja wolę być anonimowy.

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

rosja sie nie wyparła ze to ich drony , wyparła się celowego działania ze swojej strony 

Być może. Nie śledzę tak bardzo.

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie, że ten wariat wysmarowany samoopalaczem jest nieobliczalny ... Może nas np sprzedać ruskowi w zamian za jakieś korzyści dla siebie ...

Wczoraj czytałem że Jackowski przewidział już wcześniej iż Polska zostanie poświęcona dla dobra Ukrainy. Musi jakiś kontakt paranormalny z umysłem Trumpa ma.🤣

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie, że ten wariat wysmarowany samoopalaczem jest nieobliczalny ... Może nas np sprzedać ruskowi w zamian za jakieś korzyści dla siebie ...

A to dlatego Tusk oddaje całą władzę nad Polską w ręce Niemców,żeby Trumpa przechytrzyć - taka zdolna bestia...😁😆😁

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, mirro napisał(a):

mam 3065

W tym Radawcu to już tylko gawrony latają?

Z tysiąc sztuk ich było, a kretów chyba jeszcze więcej🤣

Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał(a):

a o czym Wy tu z Tym Trumpem? bo nie chce mi się cofać stronami
może o tej wolcie?
https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-niespodziewany-wpis-donalda-trumpa-wskazal-na-ukraine-i-jej,nId,22423265

po-łgłówki piszą, że to trump wystrzelił drony na polskę bo chce polskę sprzedać putinowi :D 

peowski dom wariatów

-------------------------------------------

warszawa bogate miasto

A document with text about training for alcohol sellers in Warsaw. It includes the logo of Warsaw at the top left, featuring a crown and a mermaid. The text lists training dates and locations, such as Centrum Praskie Koneser and Wawerski Integrator. A QR code and website URL are visible at the bottom.

---------------------------------------------

złodziejstwo pisu :D 

gajewska kinga i arkadiusz myrcha
 nadal pobierają dwa dodatki na jedno mieszkanie w Warszawie, a przecież mieszkają w willi w Błoniu

I to już nie 7750 zł a 9000 zł 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

W tym Radawcu to już tylko gawrony latają?

Ja czasami tyż.🤣 Ale głównie gawrony.

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano

I jak się ląduje na takich kretowiskach? Czy to tylko po obrzeżach?

Opublikowano
4 minuty temu, nie napisał(a):

po-łgłówki piszą, że to trump wystrzelił drony na polskę bo chce polskę sprzedać putinowi :D 

Aaaaaaa widzisz. Tego bym się nie spodziewał.

Teraz, Agrest napisał(a):

I jak się ląduje na takich kretowiskach? Czy to tylko po obrzeżach?

Aaaaa nie, tam jest gdzie lądować.

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

peowski dom wariatów

-------------------------------------------

warszawa bogate miasto

A document with text about training for alcohol sellers in Warsaw. It includes the logo of Warsaw at the top left, featuring a crown and a mermaid. The text lists training dates and locations, such as Centrum Praskie Koneser and Wawerski Integrator. A QR code and website URL are visible at the bottom.

---------------------------------------------

złodziejstwo pisu :D 

gajewska kinga i arkadiusz myrcha
 nadal pobierają dwa dodatki na jedno mieszkanie w Warszawie, a przecież mieszkają w willi w Błoniu

I to już nie 7750 zł a 9000 zł 

Jak na córke gangusa i mordercy to i tak słabo. Takich elyt to ze świecą szukać. Tylko w PO. 

Nawrockiego nazywają sutenerem🤣🤣🤣. Facet z braćmi organizował napady, człowieka zakopali żywcem. Za pieniądze z przesþępstwa założył firme i wielki biznesmen. Córke wsadził za kase do polityki. Szacun.

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał(a):

Jacuś ty to taki szczerba w ciele zembaczyńskiego. I jeszcze ten plecak w Watykanie .

https://www.facebook.com/share/v/1NG9BDw7W7/

W przyszlym roku planuje.wstawie zdjęcia.gdzies luty marzec.

6 godzin temu, DTaras napisał(a):

Akurat Pobierowa mi trochu szkoda. Postępu jednak nie zatrzymasz i tam będą niemki ze sznurkiem w d*pie Baltyk nawiedzać. Dobrze, że choć getto im pobudowali. A kształt? Cóż. Ile pokój z widokiem na morze jest droższy? Musi byc ich dużo.

To z bliska i daleka wygląda paskudnie

6 godzin temu, jarecki napisał(a):

Czemu szkoda , jest szansa na zarobek a wygląd kto co lubi mi się podoba bo nawet widziałem , ja jestem z centrum w poblizu mam spory dobrzę wyposażony hotel SPA [ folwark łochów ] i tak się kiedyś zastanawiałem jak tak można kilka dni w hotelu spędzić ale ostatnio coraz bardziej mi sie podoba takie odpoczynek 

Ja wolę podróżowanie. Baseny czy chlanie na umor to nie dla mnie.

6 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kobita takie coś lubi, jak jadę sam czy z kumplami to wystarczy jak jest czysto i schludnie, do tego prysznic z ciepłą wodą, więcej nie potrzebuje bo i tak aby tam śpię a w ciągu dnia i tak jeżdżę na moto i zwiedzam.

Masz rację..jeszcze by coś od ciebie chciała w nocy..

5 godzin temu, mirro napisał(a):

Ja Cię proszę , wyluzuj troszkę. My se żartowali i nic Tam pod Twoim adresem nie było. Oczywiście o ile możesz.

Oczywiście. I to zgodne z zapowiedziami jeszcze Pani Mosbaher. "Już my wam ułożymy stosumki z Rosją"🤣

Tu jest ostra jazda z górki..wrzucenie na luz to nie najlepszy sposób🤣

1 godzinę temu, nie napisał(a):

plac Brodowicza 1

16-070 Choroszcz

idź do swojego kolegi @hubertussa

jprd jakie świry :D 

produkty made in tvn

Teraz Urban to pacjent nr 1. Kononowicz umarł i on na czele pacjentów.

Sprawdź półgłówku na kogo ci chorzy głosują..

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, nie napisał(a):

gdzie? tu na forum tak piszą czy tylko podlinkowali ... skąd tam piszą?

• Like 1
Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

@mirro masz Ty jeszcze swoje 3070?

mam 3065

To to samo. Motur masz jeno ciut większy i bez furbo. Pompeczkę do paliwa kupiłem se nową i coś mi ona podpada bo kuchnia zaczął się zapowietrzać. Zrobiłem mu elektryczną i hula jak zły. Gdzieś konkretnie do tego części kupujesz? Druga opcja jest taka, że przewód paliwowy spuchł był i temu problemy - od zbiornika do pompki masz gumowy czy metal jakiś?

jacus napisał:

Ja wolę podróżowanie. Baseny czy chlanie na umor to nie dla mnie

To byś se do Trzęsacza ścianę skoczył zobaczyć albo druchnę drużynową w Łukęcinie zagadnąć. Bloczysko zbudowali tak, aby było funkcjonalne bo plaża skierowana na południe to u nas jeno na Helu. Tu masz dzionek na plaży i słoneczko przedłuża go na maksa w hotelowym pokoju. Postępu nie zatrzymasz i tak po prawdzie nie do końca mi to pasuje. Ale fakt - w Kołobrzegu takiego czegoś niema. A powinno tam właśnie stanąć.

Opublikowano
13 minut temu, dysydent napisał(a):

gdzie? tu na forum tak piszą czy tylko podlinkowali ... skąd tam piszą?

spokojnie, to tylko po-łgłówki :D 

3 godziny temu, jacek1296 napisał(a):

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

14 minut temu, dysydent napisał(a):

skąd tam piszą?

ze szpitala :D 

wcześniej pisali, że pis chce aresztować autostrady i zamknąć internet, że pis wytnie wszystkie drzewa i zabije wszystkie dziki, że bandziory na granicy z bialorusią to biedni ludzie, których trzeba wpuścić do polski, że gdy wygra tusk to będzie lepiej, że trzaskowski będzie prezydentem, ........... i 1000 innych bredni zrodzonych w ich chorych z nienawiści głowach