Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyyy idąc tą drogą, to do jakich wniosków można dojść gdy @nie krąży wciąż wokół tematów analno defekacyjnych?

już ci pisałem, nie mierz mnie swoją miarą

niektórym to wszystko się kojarzy, zwłaszcza tym co mają pragnienia :D 

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, nie napisał(a):

Goebbels czy tam Urban bo różnie cię tu nazywają, ciebie się nie da zmierzyć żadną miarą. Znowu jak to piszesz mokrą szmatą w ryj dostałeś. Batyr i jego przydupniki jeździł Trumpa w tyłek całować i krzyczeli, ze Tusk nie ma dostępu. A Trump, że to pomyłka.

Życie znowu w twarz ci napluło taki los pisowskiej ciemnoty. Zgniły zachód nam pomaga a Trump mówi, że naruszenie naszej przestrzeni dronami to pomyłka. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Goebbels czy tam Urban bo różnie cię tu nazywają, ciebie się nie da zmierzyć żadną miarą. Znowu jak to piszesz mokrą szmatą w ryj dostałeś. Batyr i jego przydupniki jeździł Trumpa w tyłek całować i krzyczeli, ze Tusk nie ma dostępu. A Trump, że to pomyłka.

Życie znowu w twarz ci napluło taki los pisowskiej ciemnoty. Zgniły zachód nam pomaga a Trump mówi, że naruszenie naszej przestrzeni dronami to pomyłka. 

Opublikowano (edytowane)

Tylko to zostało ci po tej szmacie bełkot bez sensu. Pewnie jeszcze oszołomiony jesteś ta pomyłką. Nawet Batyr już się tak nie stawia. Jak dostał z liścia od Trumpa. Coś nie ma u was euforii po tej ostatniej rozmowie telefonicznej Trump Nawrocki. Nawrocki przedstawił Trumpowi stanowisko Polski i zdał relację z tego co się działo a Trump to pomyłka.

Nawet tego głąba Jakubiaka udało się wyprostować po tym jak pierdzielił, że to ukraińskie drony. Onuca sama odszczekała swoje debilizmy.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
40 minut temu, nie napisał(a):

Mnie tam generalnie interesuje wóda.

• Haha 1
Opublikowano

Generalnie co wyjebało ?.

Co tak naprawdę uderzyło w dom w Wyrykach?. Prokuratura podkreśla, że nie był to żaden dron .

Wiec co ?.

Więcej w materiale jest wspomniane że może być ...

https://www.lublin112.pl/co-tak-naprawde-uderzylo-w-dom-w-wyrykach-prokuratura-podkresla-ze-nie-byl-to-zaden-dron/?fbclid=IwY2xjawMxSB9leHRuA2FlbQIxMQABHn-n2EGP8P8dnQ-JVoB6CXYk_eq1Uno3kFeRz2KWD21MB6EiOMSKoFDprsTF_aem_ISRkkc0gb6IW2

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał(a):

Mnie tam generalnie interesuje wóda.

Smakuje Ci czy pasuje stan po spożyciu?🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Smakuje Ci czy

Jedno i drugie. Czasem muszę wyczyścić dyski.

2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Wszystko z dykty wyjebane na wszystko .

A nie ostrzegałem jak to się może skończyć?

Opublikowano

Czyści dysk na krótką chwilę, a później mogą pojawiać się błędy w oprogramowaniu🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Czyści dysk na krótką chwilę,

Starcza, żeby się dobrze wyspać. A jak jest poważniej to idę zabiegać się do upadu albo porzucać nożem aż łapa zdrętwieje.

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, mirro napisał(a):

Jedno i drugie. Czasem muszę wyczyścić dyski.

A nie ostrzegałem jak to się może skończyć?

Wiecznie uśmiechnięci - 11 lat temu jakoś tak będzie u sowy powiadali  Z DYKTY JEST TYLKO NA PAPIERZE Z NAZWY .Kra...

Ja wam Premiera  nie wybierał .

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Koalicja Tuska znów przedłużyła socjal dla Ukraińców!”

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Trump by wam powiedział, że to pomyłka. 

Ty, ale tym razem to naprawdę była pomyłka
zaraz; a gdzie'ście wyczytali czy usłyszeli, że to nie dron a pocisk przeciwlotniczy ten dach rozpiżył? bo trochę opuściłem się w byciu na bieżąco
Babie na malowanie pokoi się zebrało i musiałem szpachlować gipsem parę dziur. Czytam teraz to tutaj i zaczynam mieć wątpliwości czy to ma sens; dwa holenderskie myśliwce i jakieś pozrywane dachy a nie dalej jak ze trzy godziny temu sam wkleiłem jako tu się ma tych "obrońców" jeszcze więcej zlecieć bo i jakieś niemieckie i - oj te to już całkiem - francuskie jakieś kuromesła zwane rafel czy jakoś tak, tam na Ukrainie wszystko co samo pospadało to było francuskie, jak takie coś spadnie to kto tam pozna czy było świeżo malowane czy nie?

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Rakieta za 2,5 miliona nie trafiła w styropianowego drona i jebła chłopu w chate.

Teraz twierdzą w internetach, że ten dach to zdjął wiatr wcześniej....... 

Zaś co do rakiet to była akcja kiedyś, że podczas ćwiczeń odczepiła się jakaś i w stodołę uderzyła. Bez wybuchu ale samą kinetyką niezłą dziurę wywaliła. 

Opublikowano (edytowane)
Udostępniajcie, bo oni znowu to zrobili❗Mimo weta prezydenta Nawrockiego koalicja Tuska raz jeszcze przegłosowała ustawę przedłużającą 800+ i darmową ochronę zdrowia dla Ukraińców oraz głosowała przeciwko karaniu za banderyzm❗
W przeciwieństwie do Polaków Ukraińcy wciąż nie będą musieli nawet pracować i płacić składek, żeby korzystać z naszej publicznej ochrony zdrowia, wciąż też będziemy sponsorować dla nich 800+. \
Zakazu propagowania zbrodniczej ideologii banderyzmu też nie będzie. KO, Lewica, PSL i Polska2050 pomylili parlamenty i powinni zasiadać w Radzie Najwyższej Ukrainy, bo bardziej reprezentują obywateli ukraińskich niż polskich. Wstyd.
Czy po to nakręcali tę histerię przez ostatnie dni? Liczę, że prezydent Nawrocki raz jeszcze stanie na wysokości zadania i zawetuje tę niesprawiedliwą wobec Polaków ustawę.
Mamy rekordowy deficyt budżetowy, ogromne potrzeby na każdej płaszczyźnie funkcjonowania państwa, w tym obronności i nie możemy pompować kolejnych miliardów na przywileje socjalne dla cudzoziemców! Przypominam, że przegłosowana dziś ustawa obejmować ma również młodych Ukraińców, którzy po decyzji prezydenta Zełenskiego mogą teraz swobodnie wyjeżdżać z kraju. I ich też będziemy sponsorować!
Nasze pseudoelity stworzyły jakiś patologiczny system, gdzie obywateli innego państwa traktuje się lepiej niż samych Polaków. Nie ma na świecie drugiego takiego kraju! Program 800+, z założenia przecież pro-demograficzny, powinien być przeznaczony tylko dla Polaków, a składki na ochronę zdrowia powinni płacić wszyscy! 🇵🇱

image.jpeg

Edytowane przez racyl
  • Thanks 2