Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Coś chyba kłamiesz Ksysiu o tym niepiciu alkoholu w adwencie, bo cały czas zachowujesz się jak Radek Sikorski gdy nie ma kobity w zasięgu, walisz %% i piszesz głupoty w Internecie ...

To nie głupoty. Pisałeś z 2 tyg temu że będziesz z Nawrockim obchodził jak rudy zadzwoni.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pisałeś z 2 tyg temu że będziesz z Nawrockim obchodził jak rudy zadzwoni.

Na prawdę, przestań chlać, bo już nie kontaktujesz chłopie ... Kolejny ma jakieś zwidy, jak Zdesperowany Dziadek, chyba to normalne u skrzywdzonych skrajnie prawicowymi poglądami ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał(a):

Przecież kopałem marchew a nie ziemię.

Spowiedź, pokuta iiiii mocne postanowienie poprawy.

parę groszy dla czarnych kabanów załatwi sprawe z nawiązką

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Od stycznia będzie nowy dział na AF o polityce, czyli łacha będziemy drzeć na nowo.

a może jednak tym razem inaczej? Z marsową mina pochylimy się nad niełatwym ojczyzny losem? Może i ktoś rozedrze szaty? Może inny policzy "rachunki krzywd", a jeszcze inny zakrzyknie "d*pa u Polaka twarda jak u Niemca zęby"? 🤣

Absurd goni absurd, kto wie gdzie skończymy za rok?

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
22 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Skoro liczyłeś na zmiany to co na pis głosowałeś?

Po prostu. Liczyłem, że w teorii ci mądrzejsi bardziej wykształceni wystarczy, że nic nie sp***dolą celowo i będzie lepiej trochę "normalniej" , zaiste nisko zawieszona poprzeczka...

Jak się okazało ani mądrzejsi ani wystarczy. Ba w częstych przypadkach to ewidentny brak instynktu samozachowawczego, a tego to nawet pisiorom nie brakowało.

Inna sprawa, że lepiej by było by to właśnie pis zrobił 3 kadencję, bo z dużym prawdopodobieństwem właśnie teraz by zaczęli wyglądać coś jak pomiędzy PZPR w 1988 ,a AWS Krzaklewskiego w 2000 czyli tuż przed końcem który zmiata te twory.

Niestety szkoda, że w naszych realiach także nie ludzi, którzy niczym skoczek kameleon zmieniają barwy i kolejny raz nabierają na to samo pospólstwo.

Opublikowano
13 minut temu, nie napisał(a):

Image

mieli zapłacić im reparacje a tymczasem znowu ich oszwabili 

NO mogliśmy my Grekom pożyczyć. Wszyscy się śmiali że Grecja to bankrut ale ktoś zaryzykował i zarobił jak to w życiu Goebbels. 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Teraz musza się namęczyć by podkop zrobić za pisu ten płot lewarkiem samochodowym w kilka minut załatwiali.

Płot się nie zmienił , jest cały czas taki sam

Opublikowano
1 godzinę temu, Takeda napisał(a):

Absurd goni absurd, kto wie gdzie skończymy za rok?

Miałem przełożonego, dowódcę batalionu , który na wieść o wjeżdżającej MONowskiej kontroli stwierdził.

Słuchaj młody. Są dwie zasady związane z kontrolami. Pierwsza- każda kontrola kiedyś musi się skończyć. Druga- nawet jak pójdzie źle, to przecież z kuli ziemskiej nas nie zepchną.

• Haha 2
Opublikowano

nawet taki duren jak ty powinien widziec roznice miedzy tymi sytuacjami..

https://tvn24.pl/katowice/bielsko-biala-na-porodowce-nie-bylo-ginekologa-anna-nie-zyje-szpital-zostanie-zamkniety-st8799170

5 godzin temu, witejus napisał(a):

I muzułmanów

ja bym nie ryzykowal nawracania mirra..

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Podobno był wymóg IQ powyżej 140, i jakimś cudem po zsumowaniu cała grupa doradców Snusa go spełniła xD

raczej kazdy z nich ma inny problem i nie o inteligencje chodzi.. 

4 godziny temu, nie napisał(a):

Porozumienie Rezydentów OZZL

Z ogromnym zażenowaniem obserwujemy, jak po raz kolejny w debacie politycznej leczenie psychiatryczne jest ujawniane publicznie. Informacje o stanie zdrowia psychicznego należą do danych szczególnie wrażliwych i podlegają najwyższej ochronie. Ich wyciąganie, insynuowanie czy publiczne komentowanie jest nie tylko naganne, ale też szkodliwe społecznie — utrwala stygmatyzację i zniechęca do szukania pomocy.

Podkreślamy, że sprzeciw budzi już sam fakt sięgania po informacje o charakterze medycznym w artykułach medialnych, nie wspominając o ujawnianiu precyzyjnie opisanych grup leków. Szczególnie z zakresu psychiatrii, która w dalszym ciągu pozostaje społecznie stygmatyzowaną dziedziną medycyny. Wszelkie kwestie dotyczące zasadności pełnienia określonych funkcji publicznych lub zakresu dostępu do informacji powinny być rozstrzygane w trybie wewnętrznym, przez uprawnione organy i zgodnie z obowiązującymi procedurami, a nie poprzez ich selektywne ujawnianie w przestrzeni medialnej.

Tym bardziej dziwi i rozczarowuje fakt, że takie praktyki pojawiają się w mediach, które jeszcze niedawno ostro krytykowały identyczne zachowania, gdy dopuszczał się ich poprzedni obóz rządzący. Standardy i zasady nie mogą zależeć od tego, kogo aktualnie dotyczą.

Naczelna Izba Lekarska

Informacje o przyjmowanych przez pacjenta lekach są daną szczególnie wrażliwą i ich publiczne ujawnienie nigdy nie powinno mieć miejsca. 
NIL zwraca się do organów państwa o natychmiastowe wszczęcie postępowania wyjaśniającego w sprawie wycieku tych danych, z niezwłocznym ujawnieniem opinii publicznej źródła tego wycieku. 
Jednocześnie apelujemy do przedstawicieli mediów o szczególną ostrożność w przekazywaniu tego typu treści, gdyż mogą one nie tylko naruszyć fundamentalne prawa pacjenta, ale doprowadzić do spadku zaufania pacjentów do całego procesu leczenia i bezpieczeństwa ich danych medycznych, a także stygmatyzacji osób chorych.

urban ..nie wiem czy czytales o santazach.

3 godziny temu, jahooo napisał(a):

Przyjęcie umowy Mercosur o dla Tuska gwóźdź do trumny. Zresztą już widać, że on w zasadzie jest tylko figurantem i liczy się z przyśpieszonymi wyborami. Niemiecka armia sugeruje, że wejdzie do Polski - liczą się zatem z wybuchem niepokojów społeczych i ewentualnym rozłamem w armii

znowu cos brales ?? 

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na prawdę, przestań chlać, bo już nie kontaktujesz chłopie ... Kolejny ma jakieś zwidy, jak Zdesperowany Dziadek, chyba to normalne u skrzywdzonych skrajnie prawicowymi poglądami ...

Co ty masz z tym piciem? Może też zrób se przerwe chociaż w Chanuke?

Opublikowano

Paweł Kowal

"To wojna informacyjna. Operacja mózgowa rosyjska. Oni działają na nasze mózgi. Chcą nam zmienić mózgi."

jeden peowiec już się przyznał, czas na resztę :D 

Opublikowano

Ten Pan jest tak wiarygodny jak prognoza pogody w interii… Nie dość, że sługa narodu UA na naszej ziemii, to na dodatek jeden z tych, którzy całkowicie się zdyskredytowali zmieniając pis na po, to tylko jeden z przykładów tego, że to jedna banda.

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, binek napisał(a):

https://www.tiktok.com/@oypopp/photo/7584011493541350679?q=clyveno&t=1765830032738

Ktoś może mi wytłumaczyć gdzie wściekłe macice z pod znaku błyskawicy?

masz żone dzieci ? Szwagierki rodziły w prywatnej klinice i przyjmowali tylko jak było wszystko powyżej normy , jak się pojawił choćby malutki sygnał o nieprawidłowosci kobieta była odsyłana do szpitala a i tak klinika została zamknieta , to też prywatna klinika była i dziwne że podjeli się cesarskiego cięcia 

Opublikowano
11 godzin temu, Takeda napisał(a):

Inna sprawa, że lepiej by było by to właśnie pis zrobił 3 kadencję, bo z dużym prawdopodobieństwem właśnie teraz by zaczęli wyglądać coś jak pomiędzy PZPR w 1988 ,a AWS Krzaklewskiego w 2000 czyli tuż przed końcem który zmiata te twory.

Polityka gospodarcza PZPR i rządu od 1986 do 1989 roku była  bardziej liberalna , niże się liberałom śniło w ich mokrych snach

Opublikowano

jasiu ile masz lat ?? pamietasz tamte lata ?

jako sierota po komunizmie tesknisz za nimi ??

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

masz żone dzieci ? Szwagierki rodziły w prywatnej klinice i przyjmowali tylko jak było wszystko powyżej normy , jak się pojawił choćby malutki sygnał o nieprawidłowosci kobieta była odsyłana do szpitala a i tak klinika została zamknieta , to też prywatna klinika była i dziwne że podjeli się cesarskiego cięcia 

chyba zartujesz ?? oni i kobiety 😂

samotne przegrywy ..

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ja nie muszę sobie wyznaczać jakiś przerw w adwencie czy poście jak alkoholicy ...

co jest wstępną przesłanką do wszczęcia procesu diagnostycznego czy ktoś jest narkomanem, praco- czy i alko-holikiem;
ogólnie - uzależnionym od czegoś?

kategoryczne zaprzeczenie
wariaci też żaden nie przyznaje że takowym jest 

ja tam Ciebie przecież nie znam to i nic nie wiem o Tobie tak naprawdę no po tej deklaracji ... ;)xD 

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1