Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Pachołki Nawrockiego znowu chciały szkodzić Polsce i znowu porażka. Najpierw rozpętali aferę, że p uderzeniu w dom w Wyrykach Prezydent nie dostał pełnej informacji. Rząd odpowiedział, że info było. Pachołki, że nie. Potem zmienili zdanie że coś tam było dostarczone do BBN. A potem, że byłą to notatka nie pełna. Onuce są nawet w pałacu prezydenckim i prowadzą grę polityczną na naprawdę niskim poziomie. Wyszli na kłamców

Opublikowano

Jeszcze troszkę i będzie piękna trasa na wschód .

Widać już ślad powstającej 𝐝𝐫𝐨𝐠𝐢 𝐞𝐤𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐨𝐰𝐞𝐣 𝐒𝟏𝟕 na odcinku 𝐙𝐚𝐦𝐨𝐬́𝐜́ 𝐖𝐬𝐜𝐡𝐨́𝐝 - 𝐙𝐚𝐦𝐨𝐬́𝐜́ 𝐏𝐨ł𝐮𝐝𝐧𝐢𝐞 .

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

Może być zdjęciem przedstawiającym kolej 

Opublikowano (edytowane)

Minister Spraw Zagranicznych RP 

o wystąpieniu wiceministra Bosackiego na Radzie Bezpieczeństwa ONZ

Ataki na ministra Bosackiego nie są fair. Spowodował, że 50 państw poparło Polskę i prezentował elokwentnie wiedzę jaką miał wtedy.

banda peowskich idiotów kompromitująca polskę

dobrze im matecki odpowiedział

Dariusz Matecki
Nie fair to może być zostawienie rodziny dla kochanki (co uczynił Bosacki). Tutaj zdradził, skompromitował Polskę na arenie międzynarodowej i dał Rosji paliwo do ataków.

-----------------

Bosacki

"Polska dyplomacja działa profesjonalnie, dobrze i tak intensywnie, jak pewnie rzadko w swojej historii już 36 lat niepodległej Rzeczypospolitej."

Image

Edytowane przez nie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał(a):

@mirro - Kolejny polskojęzyczny oficer ??? ... 

https://www.facebook.com/watch?v=1791545581480807

Pewna opowieść . https://www.facebook.com/watch?v=1107794324787090

@dysydent Nie zapomnij pomidora za dnia wziąć na kolację .

dziś też po nocy bo dopiero co z pola zjechałem a już po dwudziestej
spoko, dzisiaj w pomidorach byłem z latarką
jednak nie ma to jak gruntowe bo nawet i swoje spod folii to już nie to

szkoda że przymrozki  na horyzoncie i znów trzeba będzie bezsmakowce ze szklarni wtranżalać

Edytowane przez dysydent
  • Thanks 1
Opublikowano
17 minut temu, mirro napisał(a):

Tiaaaaaa bo Rosja czekała na to paliwo, jak na tlen. 

dlatego trzeba dawać im jeszcze więcej, 👏 ty

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Racyl , tak przykładowo Niemcy dają Polsce 25 mld euro odszkodowania za drugą wojnę , jak byś to rozdzielił komu ta kasa by się należała ? 

Odpowiedź jest b. prosta - należało by tą kase przesłać od razu do Izraela jako rekompensate za krzywdy wyrzadzone na żydach przez polaków.

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Odpowiedź jest b. prosta - należało by tą kase przesłać od razu do Izraela jako rekompensate za krzywdy wyrzadzone na żydach przez polaków.

taaa

znalazł żyd portfel na ulicy, przeliczył pieniądze i co powiedział ? 

brakuje!

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Nie wnikałem w szczegóły ale coś prezydent Nawrocki przyjął by zamiast kasy niemieckie gwarancję bezpieczeństwa , czyli jak by to miało wyglądać , kilka tys niemieckich żołnierzy w Polsce ? Ja tak odebrałem kierunek myślowy prezydenckich ministrów w czasie wizyty w Niemczech prezydenta RP

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie. Przyślą kilkadziesiąt tysięcy a może i ponad  100 tys żołnierzy o ciemnej karnacji skóry, którzy będą nieustannie patrolować ulice polskich miast i wsi.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, jarecki napisał(a):

Racyl , tak przykładowo Niemcy dają Polsce 25 mld euro odszkodowania za drugą wojnę , jak byś to rozdzielił komu ta kasa by się należała ? 

Jak to polacy przejedzą wszystko na bieżąco i jeszcze deficyt zostanie 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „RMF24 Fakty RMF FM @RMF24pl Śledztwo w sprawie pęknięcia wału przy tamie w Stroniu Śląskim nie zakończy się, jak początkowo zapowiadano, do końca tego roku. Tama zostanie w pełni odbudowana dopiero za około 5 lat ustaliła reporterka RMF FM Martyna Czerwińska.”

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „Kochani, nie uwierzycie: znów nie ma pieniedzy”

Po co tama skoro można kupić jachty?

Wystawa w tzw. “Muzeum Trzaskowskiego” za 836 tys. zł.

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba

Ostatnio podobną ekspozycję wywiozłem na PSZOK

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał(a):

Po co tama skoro można kupić jachty?

zamieszkasz na jachcie i powódź ci nie straszna :D 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

@mirro samo rozpowszechnianie tej informacji z milionów możliwych do rozpowszechnienia może zostać uznane za dezinformację ;)

no nie wiedzie się popaprańcom za obecnej kadencji i wszystkie siły Natury przeciwko nim się sprzysięgły aby udowodnić że nie reprezentują interesów kraju którym rządzą; zarówno ich poczynania i tych poczynań skutki np to
https://businessinsider.com.pl/praca/zalamanie-na-rynku-pracy-problem-szczegolnie-dla-najmniej-zarabiajacych/56r06np

a to jakieś drony i aż groteskowa nieporadność struktur obronnych jak z gagów kina burleski, (Wikipedia pod tym hasłem pokazuje o coś takiego GIF_of_Buster_Keaton_in_%22Steamboat_Bil )
a to jakiś Trump "sojusznik" co coraz mniej ukrywa że najchętniej by popapraństwo z całej xujni wysadził w kosmos choćby i przy pomocy kacapów i długo można by jeszcze tylko szkoda dnia i tylko już kanoniczno retoryczne pytanie - no co za zbieg tylu na raz niekorzystnych "przypadków"?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Nawet nowy przyjaciel Sikorskiego - Zełenski stwierdził że Polska nie jest w stanie bronić się przed dronami, po czym nastąpiło wielkie oburzenie kanclerza i świty. 

Dobre - Zełenski ruską onucą siejącym dezinformacje.🤣🤣🤣

• Haha 1