Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Godzinę temu, jahooo napisał(a):

do tego to wystarczy radio kryształkowe, albo takie z afganu na korbkę

Żeby zgłosić dziwną substancję na dachu w Gminie Niemce Lubelskie - przyjechali służby zbadali daną substancję okazało się że to ptasie odchody . Brak słów .

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

Dobre maszyny, ale ciężko trafić coś dobrego, bo one w dupsko dostawały i ta seria to jak np starsze 818 Favorit to woły pociągowe były.  Można brać i 820 gabaryty te same a trafiają się z większą ilością wyjść hydraulicznych.

Favorita raczej nie znajdziesz w dobrym stanie. Ja szukam 824 i nic nie ma - same gruzy. 820 vario ma często padniętą skrzynie - dużo mocy słaba przekładnia. Ponoć 818 jest optymalnie. U mnie na usługach ma jeden facet 820 to cały czas mu oporowcy właśnie przekładnie zajeżdżają, ale to dzieciarnia jeździ - tylko gaz w podłoge.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

cały czas mu oporowcy właśnie przekładnie zajeżdżają, ale to dzieciarnia jeździ - tylko gaz w podłoge.

Każdą tak zajeździsz. A szcególnie jak hamujesz przekładnią a nie hamulcami.

1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

same gruzy. 820 vario ma często padniętą skrzynie

Jak piszą w ofercie że wymieniona, to może i wymieniona. Skrzynie za słabe, to fakt.

Opublikowano

komunikat dla po-łgłówków typu @hubertuss

Kancelaria Premiera

Wiceminister MSZ RP MarcinBosacki

„Jesteśmy zadowoleni z efektów nadzwyczajnego posiedzenia Rady Bezpieczeństwa ONZ. Cały świat, właściwie bez wyjątku, skrytykował Rosję za eskalację konfliktu w Ukrainie, na sąsiednie kraje, zwłaszcza na Polskę."

i odpowiedni komentarz:

Co Pan pierd.... za przeproszeniem? Większość krajów ONZ nie poparła oskarżeń Polski wobec Rosji o nalot dronów. Pod wspólnym oświadczeniem podpisało się tylko 46 z 193 członków Organizacji Narodów Zjednoczonych.

to jest chyba ta ruska dezinformacja, o której mówił tusk :D 

• Like 1
Opublikowano

Zależy co padnięte, może być taniej albo drożej. Są i u nas już od nich fachowcy. Fendt to Fendt, nie ma co nawet porównywać, tyle że dużo droższe i częato wyeksplatowane. Case czy tam inne Niucholandy to przy tym nawet nie stały.

Opublikowano (edytowane)

Zalecenia Kamysza .

Gdy będziecie musieli ewakuować się czyli podjąć decyzję o opuszczeniu waszego domu, ten poradnik będzie z wami.

Ten poradnik jest fajnie napisany z pięknymi grafikami.

Teraz Kosiniak .

https://www.facebook.com/watch?v=806751591729787

Latarka można szybko .

https://www.facebook.com/watch?v=1301783234746780

Słowo Rudego zawsze prawdę powie . Rolnik powiada znowu nas oszukali .

https://www.facebook.com/watch?v=1527730815259362

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

to bardziej odkręcenie  jak odebrałem ten zwykły i oczywisty truizm z przekazu tego obrazka

tego szajs-zbuka oleję bo też nie spodziewam się niczego błyskotliwego a pora późna to...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

jeśli i to do mnie to nie oczekuj abym grzebał w tym śmietniku i nawet jeśli technicznie ułatwiłem już sobie dostęp do tej hałdy śmieci to jakoś mam obrzydzenie w niej taplać bo nawet jeśli tam i trafi się raz a kiedy co godnego uwagi to w międzyczasie tyle syfu i ludzkiego i treści kloacznych trzeba przewalić by natrafić... no nie chce mi się tam zaglądać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

cała reszta na front przeciw ruskim

pasi?

to jest właśnie @jacus ten problem; nikt się nie kwapi pogonić te

12 minut temu, jacus napisał(a):

swiry do tworek ,onuce do leningradu.

bo się boi być zaliczony do tej reszty

p.s.
po chwili dopiero sczaiłem na ile udało mi się podrasować przekaz ostatniego @racyl-owego mema xD

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2