Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierwsze polskie transportery znalazły się w Mali , Francuskie rakiety ukraińce sprzedali ruskim :) itd.  tam nawet pomocą humanitarna handlują i wszystkie te dary wrzucana do koszyków kupiłeś na ukrainie w sklepie . Trzeba być bardzo ślepym by nie widzieć że ukraina to hub handlowy wszystkich handlarzy bronią w świecie . Dlatego im zależy na podtrzymaniu wojenki na ukrainie bo mają eldorado , co chwilę nowy konflikt tylko wczoraj wybuchły dwa kolejne , jeden to atak Izraela na Katar przemilczany w mediach , drugi to w Nepalu przewrót państwowy no i zapomniałem o nas o prowokacji w Polsce która miała nas wciagnąć do wojny .Amerykanie pracują nad konfliktem w Wenezuelą itd. Jedyna zmiana jaka następuje to w USA bo wycofuja się z handlu przez ukrainę bo nie dość że ukradli ukraińce miliardy z tego procederu i żebrak mówi nie mam pańskiego płaszcza trampku i co mi pan zrobisz - cham się uprze i mu daj :) , dlatego USA woli handlować poza , nam wcisneła abramsy i apacze itd a pozostaych krajów jest jeszcze z 200  tylko musza parę Jamsów Bondów wysłać , w sumie nieźlie im idzie i świat zaczyna sie gotować a dolary powoli spływają do USA .

• Like 1
Opublikowano

ruskie skunksy smierdz od rana..juz nogami przebieraja zeby ,jak ich przodkowie ,powitac armie czerwona kwiatami..w koncu 17 sie zbiza..a tu slabo im idzie .nie tak jak w 39 czy 44..

2 godziny temu, GRZES1545 napisał(a):

@hubertuss mówisz walczą za nas...o czym Ty piszesz chłopie  rozbroili nas i bawią sie za te pieniadze masz tylko skrawek tego niżej w linku 

https://www.facebook.com/share/v/1FgYeJVgaC/

klasyczny przyklad szura i foliarza, ktory plynnie zamienil sie w smierdzaca onuce..

54 minuty temu, racyl napisał(a):

sprawdz statystyki gdy wezniesz leki..

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Rosja nie jest aż taka głupia by wciągać przez prowokacje wojska NATO i Europę w konflikt….Co za tym idzie wzmacniać obronę Ukrainy…. Wystarczy trochę pomyśleć komu zależy na wciągnięciu NAS w konflikt.

• Like 3
Opublikowano
12 minut temu, racyl napisał(a):

Rosja nie jest aż taka głupia by wciągać przez prowokacje wojska NATO i Europę w konflikt….Co za tym idzie wzmacniać obronę Ukrainy…. Wystarczy trochę pomyśleć komu zależy na wciągnięciu NAS w konflikt.

żyli sobie jak pączek w maśle , handlowali z europą , oni więcej stracili na wojnie niż zyskają więc raczej zbyt madra nie jest 

młodość ma swoje prawa i ten ukrainiec z parku chce się bawić i dobrze powiedział żę opija urodziny kolegi , kto w parku nie balował ........

Opublikowano
Godzinę temu, marks50 napisał(a):

może nawet powstanie fabryczka mundurów i harmonijek ustnych bo K2 juz skreślono z listy

I tu  powraca pytanie elementarne.  Po ciula nam było K2 skoro mamy swojego Kraba? Bo trza było na szybko sukcesu?

22 minuty temu, racyl napisał(a):

Rosja nie jest aż taka głupia by wciągać przez prowokacje wojska NATO i Europę w konflikt

Rosja ma to w piździe, bo taką ma metodę działania. Przesuwa cały czas ścianę do przodu aż wyczuje opór.

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Caracale ? I potem nic w zamian ??

Nic.

Opublikowano
7 minut temu, jarecki napisał(a):

żyli sobie jak pączek w maśle , handlowali z europą , oni więcej stracili na wojnie niż zyskają więc raczej zbyt madra nie jest 

młodość ma swoje prawa i ten ukrainiec z parku chce się bawić i dobrze powiedział żę opija urodziny kolegi , kto w parku nie balował ........

Myśleli, że pójdzie jak w 2014r na krymie i donbasie .

Ukraina nic nie inwestowała w bezpieczęństwo, walczyć tez wtedy nie chciała to tym bARDZIEJ  nabrał ochoty na jej zajęcie 

4 minuty temu, mirro napisał(a):

Rosja ma to w piździe, bo taką ma metodę działania. Przesuwa cały czas ścianę do przodu aż wyczuje opór.

Polska to nie ukraina a ludziom się wmawia na siłę że praktycznie to samo 

Opublikowano

A propo ukrainy. Straszna sprawa z tym czarnuchem co zamordował tą ukrainke w USA. Siedzisz sobie w jakimś metrze itp a jakis pojeb wbija ci nóż. Teraz zastrzelili tego młodego polityka w USA. Kurde co za czasy.

2 minuty temu, racyl napisał(a):

Dokładnie. Oddali Krym bez wystrzału. Patrioci🤣🤣🤣.

Oni byli patriotami na Wołyniu kiedy mordowali bezbronne polskie kobiety i dzieci. Wtedy slawa ukraina i gieroje.

Teraz zamiast bronić kraju pospierdalali za granice i proszą innych żeby za nich walczyli. Coś tu moim skromnym zdaniem się nie domyka.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Nie  pamiętasz już jak to zaczęły się pierwsze sankcje na polską żywność i dlaczego tylko na polską? Tu się nic nie zmienia, cały czas metoda jest ta sama.

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

A propo ukrainy. Straszna sprawa z tym czarnuchem co zamordował tą ukrainke w USA. Siedzisz sobie w jakimś metrze itp a jakis pojeb wbija ci nóż. Teraz zastrzelili tego młodego polityka w USA. Kurde co za czasy.

JuEsEj i ich prawo do noszenia broni ... Ma swoje zalety ale ma i swoje wady jak świr może sobie gnata w Kauflandzie kupić ...

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Nie  pamiętasz już jak to zaczęły się pierwsze sankcje na polską żywność i dlaczego tylko na polską? Tu się nic nie zmienia, cały czas metoda jest ta sama.

To zdaje sie teraz serbia robi na tym dobry interes zamiast nas 😄

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

To zdaje sie teraz serbia robi na tym dobry interes zamiast nas 😄

Serbia to robi interes ale na nas. A raczej na naszych zjebanych hurtownikach.

Opublikowano
10 minut temu, racyl napisał(a):

Myśleli, że pójdzie jak w 2014r na krymie i donbasie .

Ukraina nic nie inwestowała w bezpieczęństwo, walczyć tez wtedy nie chciała to tym bARDZIEJ  nabrał ochoty na jej zajęcie 

w 2014 r prezydentem był janukowicz , mocno prorosyjski polityk . Ukraina gdyby nie inwestowała to wojka rosyjskie były by w Kijowie w ciągu kilku dni .          Nie wiem czy sam do takich wniosków dochodzisz ale to jest nie bezpieczne dla otoczenia , 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Serbia to robi interes ale na nas. A raczej na naszych zjebanych hurtownikach.

kto drze mordę nigdy nie zrobi żadnego interesu 

Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

w 2014 r prezydentem był janukowicz , mocno prorosyjski polityk . Ukraina gdyby nie inwestowała to wojka rosyjskie były by w Kijowie w ciągu kilku dni .          Nie wiem czy sam do takich wniosków dochodzisz ale to jest nie bezpieczne dla otoczenia , 

Co ta ukraina miała jak o wszystko żebrała jak tylko zaczęła się wojna 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

To podziękuj PiSowcom bo oni w darciu mordy są mistrzami xD a jak ten ich Nawrocki się mocno drze xD

A ci z PO nie drą mordy ?

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Weź ustal z @racyl jedną wersje. Bo on twierdzi, ze Tusk Nawrockiego przekona. 

Do czego przekona, że to rosyjskie drony? Ukraińcy niby wiedzieli że lecą w stronę Polski i ile sztuk, dlaczego nie zestrzelili? a przynajmniej nie poinformowali? Białoruś jakoś nie miała z tym problemów.

Opublikowano

handel rolny z rosją kończył putin swoją polityka i mocnym wsoarciem finabsowym rolnictwa , powoli im kończy się kasa na takie dofinansowania , ja przypomnę żę przed wybuchem wojny w polskich marketach byy rosyjskie ogórki zamiast holenderskich 

Opublikowano
2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Do czego przekona, że to rosyjskie drony? Ukraińcy niby wiedzieli że lecą w stronę Polski i ile sztuk, dlaczego nie zestrzelili? a przynajmniej nie poinformowali? Białoruś jakoś nie miała z tym problemów.

Oooo kolejny ruski debil się pojawił xD

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

handel rolny z rosją kończył putin swoją polityka i mocnym wsoarciem finabsowym rolnictwa , powoli im kończy się kasa na takie dofinansowania , ja przypomnę żę przed wybuchem wojny w polskich marketach byy rosyjskie ogórki zamiast holenderskich 

Przecież oni nadal ściągają co potrzebują, Białorusini nie bez powodu jedzą 500kg polskich jabłek na obywatela xD

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Nie podniecaj się tak u nas też rosną ogórki w zimie 😄

Zamiast nas serbia dostarcza tam towar bo ogórki to nie wszystko

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

JuEsEj i ich prawo do noszenia broni ... Ma swoje zalety ale ma i swoje wady jak świr może sobie gnata w Kauflandzie kupić ...

To też ale, akurat ta małpa zarżneła tą kobiete nożem.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież oni nadal ściągają co potrzebują, Białorusini nie bez powodu jedzą 500kg polskich jabłek na obywatela

ale gdyby nie wojna to niewykluczone że bysmy popijali Smirnofa sok jabłkowym z rosyjskich sadów , troche zostały zastopowane inwestycje rolne 

Opublikowano

deszcz pada to se poczytałem i tylko jedno z mijającego poranka tu mnie zainspirowało do komentarza; pono obecnie do zwalczania zdalnie operujących dronów najlepsze helikoptery tylko że do zwalczania helikopterów najlepsze są ... zdalnie operujące tyle że specjalistyczne drony(?)

znaczy - nic ciekawego tu dziś nie wyczytałem czego by tu już wcześniej nie było.
Czy znaczenie helikopterów na kacapsko ukraińskim polu walki rośnie czy spada? no chyba że te helikoptery też drony