Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Ulman napisał(a):

Na podstawie odpowiedzi i poziomie argumentacji  a'la galan.

Bo niewierzę w te statystyki, nikt nie pyta wyborcy w lokalu wyborczym o te dane, ani mnie ani nikogo ze znajomych z miasta i ze wsi nikt nigdy o to nie pytał. Ci robiący te statystyki uważają że jak w mieście to wszyscy wykształceni po studiach, jak ze wsi to rolnicy, po podstawówkach i zawodówkach.

Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał(a):

No i Krzyżacy też byli.

Litwini. Mówi się tyle o Ukraińcach ale Litwini też chętnie mordowali naszych między innymi ojca słynnego polskiego atlety Władysława Komara. 

Opublikowano (edytowane)

che
nikt dla PiSu tyle nie zrobił co Rafał Trzaskowski; dwa razy przegrał z nikomu wcześniej znanymi kandydatami pisowskimi na prezydenta, no może za pierwszym razem pod "mentoratem" Komorowskiego
czy można gdzieś znaleźć lepszego promotora? xD

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Dastan napisał(a):

Padne chyba ze śmiechu, że nie byli pierwsi, że mniej zagrabili to może jeszcze nikogo nie zabili podczas napaści?  Nie no wychów jeszcze masz z komuny czy jestes ruskim onucem?  Fakt pomyliłem się gdy napisałem 30%, bo ZSRR odebrał nam 50% przedwojennego terytorium. Jesteś  w ogóle w stanie to policzyć na te twoje obrazy, które niemcy zagrabili ? 

Ja też chyba padnę ze śmiechu? Najlepiej jak Sikorski stwierdzić że to my powinniśmy Niemcom oddać część Polski a może i reparacje im wypłacić.

Pięknie Tfusk się zaorał...😂

https://www.facebook.com/share/r/1Doa5259jN/

1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

generalnie na gangusa wylazło wszystko więc może olać naszczalnika i wypiąć się na rysia złodzieja 

Znaczy co wylazło to co wyżej Tusk stwierdził?  🤔 I Wy chcecie naprawiać system takimi ludźmi? 🤦‍♂️ właśnie dlatego trzask nie wygrała i nie wygra .

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
5 minut temu, witejus napisał(a):

Bo niewierzę w te statystyki, nikt nie pyta wyborcy w lokalu wyborczym o te dane, ani mnie ani nikogo ze znajomych z miasta i ze wsi nikt nigdy o to nie pytał. Ci robiący te statystyki uważają że jak w mieście to wszyscy wykształceni po studiach, jak ze wsi to rolnicy, po podstawówkach i zawodówkach.

Mnie ani moich znajomych nik nie pytał gdy robili exit pool więc te sondaże też pewnie wymyślone 

5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Litwini. Mówi się tyle o Ukraińcach ale Litwini też chętnie mordowali naszych między innymi ojca słynnego polskiego atlety Władysława Komara. 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał(a):

che
nikt dla PiSu tyle nie zrobił co Rafał Trzaskowski; dwa razy przegrał z nikomu wcześniej znanymi kandydatami pisowskimi na prezydenta, no może za pierwszym razem pod "mentoratem" Komorowskiego
czy można gdzieś znaleźć lepszego promotora? xD

Źle to ujmujesz, to pospólstwo dwa razy zagłosowało na nikomu wcześniej nie znanego kandydata i to o nich świdczy, gdyby im kazano w kościołach i republice głosowac na szczotkę do przepychania kibla też by tak zagłosowali. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

robili exit pool więc te sondaże też pewnie wymyślone 

Co innego zapytać na kogo głosował, a co innego wypytywać o szczegóły.

Kogo to exit pool zrobił zwycięzcą i pierwszą damą?😆

Opublikowano
Teraz, Dastan napisał(a):

Źle to ujmujesz, to pospólstwo dwa razy zagłosowało na nikomu wcześniej nie znanego kandydata i to o nich świdczy, gdyby im kazano w kościołach i republice głosowac na szczotkę do przepychania kibla też by tak zagłosowali. 

A mieli lepszy wybór w 2 turze?

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Dastan napisał(a):

ja tam obstaję przy swoim - dla sporej części elektoratu Nawrockiego Sikorski miał by większy posłuch - złe słowo - fascynował a to tacy zadecydowali nie betony czy to popaprański czy pisdzielski bo te wiadomo - betony i jedni i drudzy na ową szczotkę byle z własnego kibla...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Łoj chyba Wrocławiowi, to sie tylko przez pomyłkę dostało.😂

A porównajcie skalę jak to wyglądało na tle Rosja Niemcy, sam jestem ciekawy czy są jakieś analizy🤔

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

jeden śmieć tu pisał o żonie Tuska że się lajdaczyla bez żadnych podstaw ..i ten sam śmieć się oburza jak prawdę sie pisze o innej żonie ...ale mi obrońcy kobiet 🤣🤣🤣

który to? jeden z bardzo aktywnych zwolenników pisu? To w sumie tutaj ze 4 nicki, też trzeba pojechać doprecyzuj

Ale to i tak nie daje ci prawa by zachowywać się na jego poziomie

Edytowane przez Takeda
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Nawrocki do koturnów nie dorasta czaskoskiemu jeśli chodzi o szubrawca

Spoko loko, wyrobi sie. Niech tylko SOP go zacznie chronić.🤣

• Haha 1
Opublikowano
witejus napisał:

30 minut temu, Ulman napisał(a):

Na podstawie odpowiedzi i poziomie argumentacji  a'la galan.

w lokalu wyborczym na bank nie...

Opublikowano
mirro napisał:

1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Ruscy nie bombardowali miast 

Łoj chyba Wrocławiowi, to sie tylko przez pomyłkę dostało.😂

A Krosno Odrzańskie i Kostrzyn nad Odrą to na sam widok się wzięły i rozpękły..

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał(a):

Jak wpadła w wieku 16 lat to raczej niepokalane poczęcie to nie było.

podobno w historii było jedno niepokalane poczęcie, ale to dla wierzących. 

Co ma wiek matki do jej prowadzenia się? Jak jeszcze zajmowałem się produkcją mleka to przychodziła do mnie niedaleka sąsiadka po mleko dla dzieciaków ona rodziła jak miała 16 i to jeszcze bliźniaki, ojciec dziecka rok młodszy, wpadła przy pierwszym razie, według ciebie też k**wa?

kolejny twój idol Korwin przecież on dopuszcza nawet "soft" pedofilie, a ty widzę wymagasz, by kobieta była jak paczka papierosów nierozpakowana bo ty chcesz folijkę pierwszy zerwać?

Edytowane przez Takeda
  • Like 1
  • Haha 1