Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A skąd wiesz żw gorzej? Tusk powiedział?

Samemu to już zdanie nie można mieć? Tylko Tuska albo Kaczyńskiego się słuchać?

Opublikowano

Soska chyba już po 21 wiedział co będzie. Taki zwrot w gadce przedstawiciela PSL, że aż szczęka opadała.  Otwarta krytyka Kosiniaka I kamysza, trzecia droga to nie wypał...

Czyli szykuje się do wyborów, wie że utracili elektorat i podejmuje jako pierwszy walkę w nowej kampanii.

I teraz otwarte pytanie o scenariusz.

Prezydentem Nawrocki czy hołownia?

Rozpad koalicji przed zaprzysiężeniem prezydenta czy po?

Przyspieszone wybory, czy zmiana rządu w obrębie obecnego parlamentu?

Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał(a):

Samemu to już zdanie nie można mieć? Tylko Tuska albo Kaczyńskiego się słuchać?

Jak czytając wywody peowców z dnia wczorajszego około godziny 21 to można mieć takie wrażenie.

A co będzie gorzej niż by był Tęczowy?

Opublikowano (edytowane)
56 minut temu, Dastan napisał(a):

" Nawrockiego poparło 72,8% z wykształceniem podstawowym, 69,5 proc. z zawodowym, 53,6 ze średnim oraz 38,7 proc. z wyższym do tego wieś i główne dwa "postepowe" województwa pro putinowskie czyli Lubelszczyzna i Podkarpacie ponad 70%. No daje to pewien obraz, że jeśli ktoś miał iloraz inteligencji powyżej szympansa to głosował na Trzaskowskiego , który chciał zbliżenia z cywilizacja zachodnia z jej wadami a nie ruskimi wschodnimi onucami z jej zaletami miru, bo teraz właśnie tam trafimy. Widać,  że lata ruskiego zaboru na wschodzie i tepienie choćby przejawów inteligencji zrobiło swoje.

Co tam Putin co tam wojna ważne,  że dowalilismy gejom bo to oni są przecież zagrożeniem egzystencjalnym kraju. A nie ruscy czy gospodarka. 

Masakra kto ci do głowy te bzdury nawalił?zachodnia cywilizacja?ruski mir? No ciekawe...normalnie się już nie pamięta  jak ta zachodnia cywilizacja w postaci Niemiec czy Francji się układała z Putinem po wojnie w Czeczeni,czy Gruzji a przecież tam zginęło wiele ludzi,a ta niedobra ,,ruska,,Polska mówiła co będzie to mieli gdzieś i mówili że to bzdura...sam napisałeś że prawie 40% ludzi z wyższym jednak głosowało za Nawrockim?40 nie 4! trzeba mieć swój rozum a nie słuchać TVN...widzę że wszystkich da się zmanipulować...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Wiesio80 napisał(a):

Ja się nie cieszę.... choć oddawałem glos na zwycięzcę, ale raczej dla idei niż z przekonania....

Ja też raczej przeciw niż za.

Chciałbym tylko zobaczyć na żywo miny peowskich forumowych piesków. Jak wczoraj sie cieszyli - nie ma w tym nic złego, równocześnie opluwając innych. Jakie pisali epitety i wyzwiska. Teraz udają że ich nie ma.

Trzeba umieć wygrywać i przegrywać.

Kilka dni temu napisałem ze jak wygra Rafał to pogratulować zwycięstwa, życzyć powodzenia i tyle a nie jakieś epitety itp - poziom dna i mułu.

Jak zwykle wczoraj po 21: "alfons, sutener, piździelcy przegrali".  A teraz udają że ich nie ma.

• Like 2
Opublikowano

Przeciągająca się stagnacja i dualizm prawny. Dla państwa zaś najważniejsza jest stabilność. Jednak cóż. Trudno. Takie życie. Tak akurat przewidywałem, więc nie ma zaskoczenia. 

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak czytając wywody peowców z dnia wczorajszego około godziny 21 to można mieć takie wrażenie.

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Będzie Nawrocki tęczowemu po ryju. Nie dzieli się skóry na niedźwiedziu aż nie policzy się 100% głosów.

@hubertuss wstawaj wstawaj!!!! Zesrałeś się 🤣🤣🤣🤣🤣

Jeszcze nie spokojnie. Trudno ale trzeba z tym żyć są ważniejsze sprawy . Naród wybrał chaos i wojnę polsko polską oraz łaskę dla złodziei ok.

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak Kaczyński padnie to będzie po PISie.  W PO podobnie, bez Tuska nie istnieją. Proste jak drut.

Nie padnie daliście mu siłę. Głupki z konfy będą ograne jak dzieciaki. CO pokazali w ostatnim tygodniu. 

1 godzinę temu, krzychu121 napisał(a):

Z tym się zgadzam. Pierwszy wybór miałem inny ale w drugim wolałem kondyafata chociaż trochę prawicowego 

Chłop teraz wyje że nie ma czasu pisać 

Wyjecie to chyba wy. Nie jestem zadowolony to fakt ale aż tak tego nie przeżuwam. Życie bywają gorsze sytuacje.

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

To będzie najlepsza nagroda dla mnie 🤣 mina Hubertuska , trzaska i rudnego 🤣🤣 🤣 

Bążur sam się ogłosił prezydentem 😅😅😅

Moja mina jest ok. Taka sama teraz jak i wieczorem.

58 minut temu, dsbh napisał(a):

@hubertuss wyjesz już 😁 ? @Bogdan_ja jak tam samopoczucie :ph34r: ?

Nie u mnie samopoczucie ok. Naród wybrał chaos wojnę polsko polską i łaskę dla złodziei trudno. Trzeba z tym żyć czas pokaże co dalej.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jeszcze nie spokojnie. Trudno ale trzeba z tym żyć są ważniejsze sprawy . Naród wybrał chaos i wojnę polsko polską oraz łaskę dla złodziei ok.

Nie padnie daliście mu siłę. Głupki z konfy będą ograne jak dzieciaki. CO pokazali w ostatnim tygodniu. 

Wyjecie to chyba wy. Nie jestem zadowolony to fakt ale aż tak tego nie przeżuwam. Życie bywają gorsze sytuacje.

Moja mina jest ok. Taka sama teraz jak i wieczorem.

Nie u mnie samopoczucie ok. Naród wybrał chaos wojnę polsko polską i łaskę dla złodziei trudno. Trzeba z tym żyć czas pokaże co dalej.

Teraz na spokojnie🤣🤣🤣 A wczoraj co wypisywałeś?

Opublikowano (edytowane)

Kiedy? Od przedpołudnia mnie tu nie było? CO miałem wypisywać.  Już ci od tego szaleństwa świadomość ucieka.

A to co pisałem rano się nie zmienia. 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Gorzej nie będzie. ,,Jeszcze Polska nie zginęła "  jest jeszcze nadzieja 👍 

Jak powiedział G.Braun ,,nie bójmy się czarnych harakterow, lecz chciwych małych sikin...ów" 

Jakub będzie nowy prezydent czas pokarze, lepszego wyboru niestety w 2 turze nie mieliśmy.

• Like 3
  • Thanks 2
Opublikowano
31 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Masakra kto ci do głowy te bzdury nawalił?zachodnia cywilizacja?ruski mir? No ciekawe...normalnie się już nie pamięta  jak ta zachodnia cywilizacja w postaci Niemiec czy Francji się układała z Putinem po wojnie w Czeczeni,czy Gruzji a przecież tam zginęło wiele ludzi,a ta niedobra ,,ruska,,Polska mówiła co będzie to mieli gdzieś i mówili że to bzdura...sam napisałeś że prawie 40% ludzi z wyższym jednak głosowało za Nawrockim?40 nie 4! trzeba mieć swój rozum a nie słuchać TVN...widzę że wszystkich da się zmanipulować...

Trafione