Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, Agrest napisał(a):

Nie łącz tak sztywno Nawrockiego z pisowcami.

To jest narracja platformersów by zochydzić kandydata.

A ja Ci powiadam że jeszcze Nawrocki fucka Kaczyńskiemu pokaże. Będzie wetował po swoim zdaniu a  nie po linii parti. I to jeszcze bardziej przeszkadza bo sami sztabowcy trzaska wiedzą że będzie miał kręgosłup i stanie się niezależny.

Zaraz tu śmieszki się pojawią i z góry wiem czyje, ale to już standard więc bez znaczenia.

Obecni fajnie się tłumaczą że rządzić nie mogą bo długopisa nie mają, ale długopis nawet nie mia czego podpisywać. Mają dobre wytłumaczenie i przy bierności sznatlawego dziennikarstwa zajmują się biznesem prywatnym, czytaj grabieżą. 

Ja się Sławek z Tobą zgadzam i nie daje śmieszka,bo to całkiem inny facet niż Duduś 

Opublikowano
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chodzi też o to żeby mieć wytłumaczenie. 

Zawsze jest tekst że Duda nie pozwala im rządzić, tyle, że Duda podpisał 170 ustaw tego parlamentu a zawetował chyba 6.

Przekaz idzie, że Tusk nie realizuje obietnic przez Dude. A jak wygra Trzaskowski to zobaczymy jak spełni swoje obietnice wyborcze.

przecież kłamstwo to ich dna, oni inaczej nie mogą

wszyscy czasami kłamią, ale oni zawsze

tylko co powiedzieć o tych co na nich głosują

image.jpeg.d10e0345fe4f022d06988e1d9968f4a8.jpeg

Opublikowano
41 minut temu, Agrest napisał(a):

A ja Ci powiadam że jeszcze Nawrocki fucka Kaczyńskiemu pokaże. Będzie wetował po swoim zdaniu a  nie po linii parti. I to jeszcze bardziej przeszkadza bo sami sztabowcy trzaska wiedzą że będzie miał kręgosłup i stanie się niezależny.

Piszesz jakbyś scenę polityczną w Polsce obserwował od raptem tygodnia... Oni mają potężne doświadczenia w kontrolowaniu swoich członków. Żaden nie został by wybrany na kandydata gdyby nie mieli pewności, że będzie posłuszny. 

• Like 1
Opublikowano

Image

Paweł Figurski

Choć w zajawce są "tatuaże Nawrockiego" to w tekście chowają się za "miał mieć wytatuowany" i "podobno usuwał". Za to w wypowiedziach ekspertów piękna litania: Combat 18, Hitler, a na dokładkę swastyka i Rudolf Höss.
Tragedia.

Rzygać się chce. 🤮

Onet ujawnia: W ochronie Karola Nawrockiego, a także samego Jarosława Kaczyńskiego, pracuje mężczyzna, który jest podejrzewany o popełnienie szeregu przestępstw. Chodzi m. in. o fałszowanie dokumentów i przyjmowanie łapówek.

ale te niemiecki k......y mają sraczkę :D 

Image

Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

Image

Paweł Figurski

Choć w zajawce są "tatuaże Nawrockiego" to w tekście chowają się za "miał mieć wytatuowany" i "podobno usuwał". Za to w wypowiedziach ekspertów piękna litania: Combat 18, Hitler, a na dokładkę swastyka i Rudolf Höss.
Tragedia.

Rzygać się chce. 🤮

Nie rzygaj Radek  Sikorski powiadał że niemcy nie byli źli w czasie 2 wojny Światowej . Niemcy nie byli barbarzyńcami . To Nasi przyjaciele teraz są .

https://www.facebook.com/pawka1970/videos/2194017687708958

Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Gdzie to widzisz?

Mówiłem, na niebie i ziemi.

20 minut temu, galan99 napisał(a):

Nie rzygaj Radek  Sikorski powiadał że niemcy nie byli źli w czasie 2 wojny Światowej . Niemcy nie byli barbarzyńcami . To Nasi przyjaciele teraz są .

Ostatnio powiedział że Polska zyskała na drugiej wojnie światowej.

20 minut temu, galan99 napisał(a):

Ostatnio powiedział że Polska zyskała na drugiej wojnie światowej.

• Like 1
Opublikowano
58 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy ja powiedziałam że jestem za Trza... Nie mówiłam tego. Tylko mówię jak może być.

Nie można tylko patrzeć w jedną stronę bo tak jest najlepiej

Trza... jest kandydatem który będzie marionetka a Nawr... tylko będzie prezydentem do wet jak już wcześniej pisałam 

Mówiąc wprost czy jeden czy drugi to jeden hu....  

Jeden h*j ale Nawrocki ma jaja 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

45 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Zbychu i mówisz że nie warto iść na wybory, pojedziesz z wnuczkiem na zapiekankę i dziecko zapyta dziadek co to idzie? I co odpowiesz ? A w 2025 dziadek strzelił focha i nie poszedł na Nawrockiego i dziś mamy taką Polskę tęczową i czarną. Jeszcze nie jest za późno 🇵🇱 🙂

Znaczyyy gdy wygra Nawrocki to gejom i lesbijkom nakaże się wyeksportować?

• Haha 1
Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

58 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Czy ja powiedziałam że jestem za Trza... Nie mówiłam tego. Tylko mówię jak może być.

Nie można tylko patrzeć w jedną stronę bo tak jest najlepiej

Trza... jest kandydatem który będzie marionetka a Nawr... tylko będzie prezydentem do wet jak już wcześniej pisałam 

Mówiąc wprost czy jeden czy drugi to jeden hu....  

To Wy już na tym etapie??

Opublikowano
58 minut temu, Leszy napisał(a):

Piszesz jakbyś scenę polityczną w Polsce obserwował od raptem tygodnia... Oni mają potężne doświadczenia w kontrolowaniu swoich członków. Żaden nie został by wybrany na kandydata gdyby nie mieli pewności, że będzie posłuszny. 

Przynajmniej z jednym nie wyszło - szefem NIKu.

Jak PISowcy go wybrali to był larum w PO na cały kraj i okolice. Jak pokazał faka Jarkowi to juz był ok.

Opublikowano
25 minut temu, DTaras napisał(a):

Niiiiiieeeee , właśnie wtedy powie że jest jednym z nich.🤣

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
43 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zasada jest taka ma je dopóki nie zaczną mu je przycinać lub przykręcać co kto woli. 

Jeszcze się sprzeda. Zobaczymy kto będzie bardziej go naciskał

Oczywiście wszystko zależy od tego czy Wygra.

Opublikowano
55 minut temu, DTaras napisał(a):

54 minuty temu, DTaras napisał(a):

To Wy już na tym etapie??

Nie wiem co wam w tym WOT dolewają do kawy,ale za Macierewicza takich głupot nie pisałeś 

Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał(a):

Pewnie od ciebie z domu.

Re to bardziej na twoją piwnice wygląda..

3 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbychu i mówisz że nie warto iść na wybory, pojedziesz z wnuczkiem na zapiekankę i dziecko zapyta dziadek co to idzie? I co odpowiesz ? A w 2025 dziadek strzelił focha i nie poszedł na Nawrockiego i dziś mamy taką Polskę tęczową i czarną. Jeszcze nie jest za późno 🇵🇱 🙂

A ty z kim pójdziesz na zapiekankę??

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Myślisz że Nawrocki pozamyka pedałów?🤔 

No i ja na wybory idę...i cała familia tyż...

Mówię że kandydaty ciulowe tylko.

Piwach?🤭

Ty po ilu w rowie spałeś??🤔

43 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jak PISowcy go wybrali to był larum w PO na cały kraj i okolice. Jak pokazał faka Jarkowi to juz był ok.

Ale to jest Słowak a nie Polak.. zaatakowali jego rodzinę..gdyby jego pokoje na godziny alfons ochraniał nie było by tematu

Opublikowano
47 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Drugi raz by błąd popełnili? 

Opublikowano

Janusz Korwin-Mikke

Miałem szczery zamiar nie iść do urny na II turę na zasadzie „dżumy, czy cholery). Trzeba jednak słuchać się ludzi, którzy mają wiedzę niedostępną dla ogółu. Jeśli więc JE Donald Tusk ogłosił, że są to bardzo ważne wybory, decydujące dla całej przyszłości Polski – to postanowiłem (i to bardzo zdecydowanie) poprzeć p.Karola Nawrockiego. 

P.Tusk bowiem zdradził, że stanowisko Prezydenta jest Mu bardzo potrzebne. Po co? Po to by w ciągu dwóch lat (do wyborów) przeprowadzić jakieś zasadnicze reformy wedle planów euro-faszystów z Brukseli. Przymusowe szczepienia, przyjmowanie imigrantów, zakaz samochodów spalinowych, przymusowe jedzenie świerszczy – a na pewno najważniejsze to wprowadzenie do szkół „edukacji seksualnej” by oswajać dzieci z homoseksualizmem i wszelkimi zboczeniami. 

Otóż Banda Czworga, czyli partie wywodzące się z „Okrągłego Stołu” (PO, PiS, PSL, SLD) będą posłusznie wykonywać polecenia euro-kratów – ale Prezydenci to jednak żywi ludzie. Ludzie mają sumienie – a po wyborze już nic nie można im zrobić. P.Rafał Trzaskowski ma sumienie unijne - czyli przymus szczepień, jedzenia świerszczy, LGBTQZ, zakaz spalinowych i miłość do nachodźców uważa za swój moralny obowiązek. Natomiast p.Karol Nawrocki jest normalnym Polakiem. Co więcej, miał związki z kręgami kibolskimi, które są anty-unijne – i długo brał udział w „ustawkach” - czyli jest człowiekiem odważnym i bojowym. 

Jest więc duża szansa, że gdy lewicowy rząd zgłosi np. ustawę wprowadzającą LGBTQZ do szkół, to ruszy Go sumienie, i tej ustawy nie podpisze. W przypadku euro-faszysty, p.Trzaskowskiego szansa na to jest praktycznie zerowa. Podejrzewam zresztą, że pierwszą ustawą tandemu Trzaskowski-Tusk będzie ustawa o „mowie nienawiści”, kneblująca nam usta. Dlatego trzeba KONIECZNIE zacisnąć zęby i pofatygować się do urny, by poprzeć p.Nawrockiego. Od dwóch miesięcy głoszę hasło: „KAŻDY, BYLE NIE TRZASKOWSKI” - ale po oświadczeniu JE Donalda Tuska jest to już obowiązek Polaka. 

PRECZ Z FASZYZMEM ! 
Idę głosować na p.Nawrockiego.

"to będzie zgodnie z prawem, tak jak my je rozumiemy"

"mamy dzisiaj potrzebę działania w kategoriach demokracji walczącej"

"popełnimy czyny, które według autorytetów prawnych będą niezgodne z zapisami prawa, ale nic nas nie zwalnia z obowiązku działania"

do tego podpisany pakt migracyjny i uchwalona ustawa o "mowie nienawiści"

czy to jakaś dyktatura z trzeciego świata?

to czysty po-lszewizm, popierany przez 30% podatnego na manipulacje społeczeństwa 

nie do pomyślenia w normalnym państwie

• Like 2
Opublikowano
33 minuty temu, nie napisał(a):

Janusz Korwin-Mikke

Miałem szczery zamiar nie iść do urny na II turę na zasadzie „dżumy, czy cholery). Trzeba jednak słuchać się ludzi, którzy mają wiedzę niedostępną dla ogółu. Jeśli więc JE Donald Tusk ogłosił, że są to bardzo ważne wybory, decydujące dla całej przyszłości Polski – to postanowiłem (i to bardzo zdecydowanie) poprzeć p.Karola Nawrockiego. 

P.Tusk bowiem zdradził, że stanowisko Prezydenta jest Mu bardzo potrzebne. Po co? Po to by w ciągu dwóch lat (do wyborów) przeprowadzić jakieś zasadnicze reformy wedle planów euro-faszystów z Brukseli. Przymusowe szczepienia, przyjmowanie imigrantów, zakaz samochodów spalinowych, przymusowe jedzenie świerszczy – a na pewno najważniejsze to wprowadzenie do szkół „edukacji seksualnej” by oswajać dzieci z homoseksualizmem i wszelkimi zboczeniami. 

Otóż Banda Czworga, czyli partie wywodzące się z „Okrągłego Stołu” (PO, PiS, PSL, SLD) będą posłusznie wykonywać polecenia euro-kratów – ale Prezydenci to jednak żywi ludzie. Ludzie mają sumienie – a po wyborze już nic nie można im zrobić. P.Rafał Trzaskowski ma sumienie unijne - czyli przymus szczepień, jedzenia świerszczy, LGBTQZ, zakaz spalinowych i miłość do nachodźców uważa za swój moralny obowiązek. Natomiast p.Karol Nawrocki jest normalnym Polakiem. Co więcej, miał związki z kręgami kibolskimi, które są anty-unijne – i długo brał udział w „ustawkach” - czyli jest człowiekiem odważnym i bojowym. 

Jest więc duża szansa, że gdy lewicowy rząd zgłosi np. ustawę wprowadzającą LGBTQZ do szkół, to ruszy Go sumienie, i tej ustawy nie podpisze. W przypadku euro-faszysty, p.Trzaskowskiego szansa na to jest praktycznie zerowa. Podejrzewam zresztą, że pierwszą ustawą tandemu Trzaskowski-Tusk będzie ustawa o „mowie nienawiści”, kneblująca nam usta. Dlatego trzeba KONIECZNIE zacisnąć zęby i pofatygować się do urny, by poprzeć p.Nawrockiego. Od dwóch miesięcy głoszę hasło: „KAŻDY, BYLE NIE TRZASKOWSKI” - ale po oświadczeniu JE Donalda Tuska jest to już obowiązek Polaka. 

PRECZ Z FASZYZMEM ! 
Idę głosować na p.Nawrockiego.

"to będzie zgodnie z prawem, tak jak my je rozumiemy"

"mamy dzisiaj potrzebę działania w kategoriach demokracji walczącej"

"popełnimy czyny, które według autorytetów prawnych będą niezgodne z zapisami prawa, ale nic nas nie zwalnia z obowiązku działania"

do tego podpisany pakt migracyjny i uchwalona ustawa o "mowie nienawiści"

czy to jakaś dyktatura z trzeciego świata?

to czysty po-lszewizm, popierany przez 30% podatnego na manipulacje społeczeństwa 

nie do pomyślenia w normalnym państwie

To Korwin już nie jest ruskim agentem? 

Opublikowano

Wskoczyłem w temat zobaczyć kogo lubicie, może się czegoś dowiedzieć, bo sam mam wątpliwości kogo poprzeć, gdyż nie jestem ślepym fanatykiem prawicy, lewicy i kogo tam jeszcze, szukałem merytorycznego  tematu, ale o zgrozo!! widzę że lubicie być dymani przez PiS bo jak być dymanym to przez Polaka a nie przez Niemca a część jednak lubi Niemca i dalej nie wiem, bo zero argumentów w tych niektórych wypocinach.  Chyba się zgodzę że Niemiec sponsoruje Tuska, bo tak można wyczuć i Wasze wpisy to sugerują, ale wyczuwam też, że Ruski sponsoring idzie w prawicę, ale tego jakoś nie dostrzegacie i łykacie te chwytliwe hasełka podsycane patriotyzmem, którego już dawno nie ma, że się prawie tu pozabijacie. Co 4 lata kołowrotek