Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
57 minut temu, Roman176 napisał(a):
Pięć lat temu, w drugiej turze wyborów prezydenckich, zagłosowałem na Rafała Trzaskowskiego - nie dlatego, że go popieram, bo nie popieram. Nie dlatego, że go lubię, bo nie lubię. Zrobiłem to z rozsądku, by zrównoważyć władzę i zatrzymać niektóre szkodliwe pomysły PiSu.
Dziś, z perspektywy czasu, cieszę się, że nie wygrał.
W tym roku wielu Polaków tak samo jak ja znowu stanie przed podobnym wyborem. I wiem, że ja - choć bez entuzjazmu - pójdę zagłosować. Bo nie chcę dawać pełni władzy Donaldowi Tuskowi i jego ekipie, która ma bardzo wiele bardzo złych pomysłów. Te wybory są jedyną okazją żeby ich powstrzymać.

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Marek Markowski @MarekMa25175489 Słuchaj Baśka jest niedobrze, może ty byś się przyznała, że Ciebie ten Nawrocki przyprowadzał do Grand Hotelu? ဆေပပ် 15:32・ 26 maj 25 9 Wyświetlenia”

Roman, tak z ciekawości....

Nie będzie ci wstyd, jak zagłosujesz na Nawrockiego?

Czy taki ktoś jest idealnym człowiekiem na prezydenta Polski?

...już lepiej jak Czarnek by był...

• Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Roman176 napisał(a):

dlaczego ? 

Nie widzisz kto zacz?

Już pomijając to z mieszkaniem....

No może na wójta by go....no ale gdzie na prezydenta....

Oj zj***ł wasz dziadek kurdupel sprawę...coraz bardziej oderwany od realiów pokurcz...

Opublikowano

No Trzaskowski swoją drogą jest tak fatalnym kandydatem że nawet po tych wszystkich ,,aferach,,dalej nie jest pewny wygranej myślę że jakby PIS miał innego kandydata albo nawet Duda mógłby kandydować na 3 kadencję to w tej chwili po tym jak dużo osób jest anty co do Tuska byłoby pozamiatane ale że jest Nawrocki to będzie na ,,styk,,jakbym miał obstawiać dziś kto wygra to wydaje mi się że jednak minimalnie ,,Bążur,,ale zobaczymy...

• Like 1
Opublikowano
Teraz, MariuszDe napisał(a):

No Trzaskowski swoją drogą jest tak fatalnym kandydatem że nawet po tych wszystkich ,,aferach,,dalej nie jest pewny wygranej myślę że jakby PIS miał innego kandydata albo nawet Duda mógłby kandydować na 3 kadencję 

Mowa o kandydacie z dwudziestoletnim doświadczeniem , z potężnym zapleczem - co tam " nie pykło" ?

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj zj***ł wasz dziadek kurdupel sprawę...coraz bardziej oderwany od realiów pokurcz...

Jakbym Tuska słyszał 😁

Opublikowano (edytowane)
21 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie widzisz kto zacz?

Trzas... jest marionetka a Naw... choć marionetka ale będzie weto w ustawach tych które będą chcieli przepchnąć.  Pamiętajmy że różne  pomysły  może mieć partia rządząca a tak jakiś bat nad nimi będzie 

Nieraz lepiej wybrać mniejsze zło niż to które złem dopiero może się stać.  

Edytowane przez Patrycja2
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Trzas... jest marionetka a Naw... choć marionetka ale będzie veto w ustawach tych które będą chcieli przepchnąć. 

Tiaaa.

Najlepiej jak jeden chce, a drugi nie pozwala...

Rozwój po....

Mniejsza o to, ale tak po ... chłopsku...to słaby życiorys....Nawrocki ma...

15 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Jakbym Tuska słyszał 😁

Oj nie tylko Tusek tak to widzi....

Co krok, to kompromitacja...

Taki Duda przynajmniej na początku dobre wrażenie robił....

U tego ciężko znaleźć zalety...

...Macierewicz bardziej transparentny...😆🤭

Pewno Nawrocki wygra, ale ja już się wstydzę takiego prezydenta dla Polski...

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tiaaa.

Najlepiej jak jeden chce, a drugi nie pozwala...

Rozwój po....

Mniejsza o to, ale tak po ... chłopsku...to słaby życiorys....Nawrocki ma...

Oj nie tylko Tusek tak to widzi....

Co krok, to kompromitacja...

U tego ciężko znaleźć zalety...

...Macierewicz bardziej transparentny...😆🤭

Pewno Nawrocki wygra, ale ja już się wstydzę takiego prezydenta dla Polski...

A nie wstydzisz siè swego poprzedniego wyboru? Postawiłeś na k**wy, to może teraz warto na alfonsa, coby te k**wy, do pionu sprowadził? 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bezbarwny napisał(a):

A nie wstydzisz siè swego poprzedniego wyboru? Postawiłeś na k**wy, to może teraz warto na alfonsa, coby te k**wy, do pionu sprowadził? 

Ja na tygryska...

Aż tak nie wstyd..

1 minutę temu, bezbarwny napisał(a):

...i ...nie warto...

Gdyby nie to że muszę być...na wyborach...to bym nie poszedł ..

Opublikowano

no k...a , zaraz napisza " dawny przyjaciel karola, byl jego kochankiem", " karol w akademiku bzykal bzykal moja dziewczyne-wspomina tajemniczy i formator". no to juz zaczyna sie jazda z orgia na calego. do soboty dorobia mu rogi, zawiasy, morderstwo, gwalt, pedofilstwo, handel dziewczynami, kokaina , powiązania z escobarem, wloska mafia ......itp. ale jak KO obudzilo sie z reka w nocniku, to kultury juz nie bedzie. to taki finisz biegu w blocie dziewczyn, graja nie czysto, ale gawiedz oglada z otwartymi ustami 😎😂

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

no k...a , zaraz napisza " dawny przyjaciel karola, byl jego kochankiem", " karol w akademiku bzykal bzykal moja dziewczyne-wspomina tajemniczy i formator". no to juz zaczyna sie jazda z orgia na calego. do soboty dorobia mu rogi, zawiasy, morderstwo, gwalt, pedofilstwo, handel dziewczynami, kokaina , powiązania z escobarem, wloska mafia ......itp. ale jak KO obudzilo sie z reka w nocniku, to kultury juz nie bedzie. to taki finisz biegu w blocie dziewczyn, graja nie czysto, ale gawiedz oglada z otwartymi ustami 😎😂

Jutro podadzą, że znalazł się kolega który twierdzi że jak ktoś zamawiał w hotelu prostytutke to Karol nakładał peruke i udawał dziewczyne.

To juz przesada z tymi głupotami. Nowych wyborców dzięki temu Rafał nie zdobęcie a starzy tylko się podniecają tymi głupotami.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie widzisz kto zacz?

A bo to wszystko wina Tuska 

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A bo to wszystko wina Tuska 

A no tak...

To prawda...

Wiadomo że tak ..

A tak poważnie...

Też czujesz niesmak ?

...z ciekawości...

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jutro podadzą, że znalazł się kolega który twierdzi że jak ktoś zamawiał w hotelu prostytutke to Karol nakładał peruke i udawał dziewczyne.

To juz przesada z tymi głupotami. Nowych wyborców dzięki temu Rafał nie zdobęcie a starzy tylko się podniecają tymi głupotami.

Nie trzeba głupot wyssanych z palca...

Wystarczą fakty...

Opublikowano

Cóż, od wyników I tury, jakie media by nie obejrzeć, wszędzie nagonka na "kandydata obywatelskiego". Czyli sraczka w KO jest, skoro rzucono taką masę pieniędzy na negatywną kampanię.

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Tak tylko dla info to Duda zawetował najwięcej ustaw swojej partii ze wszystkich prezydentów , więc nie tylko wrażenie 

• Thanks 1