Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mentzen był dobry jak przygotował w domu przemówienie i na wiecach powtarzał w kółko to samo. Już podczas debat wychodziło że jest cienki bolek. Wykorzystał to Sikorski który zęby zjadł na polityce i gdyby nie chlał tyle wódy po której odpalał X to pewnie on był by pewnym kandydatem na prezydenta i raczej by nim został. Załatwili Sławusia jak przedszkolaka, załatwili spadek notowań konfederacji i to znaczny.

Na wynik wyborów prezydenckich to raczej wpływu nie będzie miało. 

Wynik będzie o włos dla Karola albo Rafała. 

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, bezbarwny napisał(a):

To z tego wynika, że wyszedłeś na głupka. Według ciebie miał ich upokorzyć, a skończyło się na tym, że podawał piwo. 
czy chcesz link na poparcie? 

Samo to że członkowie największych partii, musieli się do niego łasić jest upokarzające. Sekty tego nie przyznają ale to zrozumiałe. 

Opublikowano

Widzę ciężki jeszcze tydzień w gorącej polityce i na forach społecznościowych. 

Po wyborach wiele się nie zmieni zresztą jak po każdych, może inni zaczną narzekać ale to i tak nie ma wielkiego znaczenia. 

Opublikowano
3 minuty temu, Sadek napisał(a):

Widzę ciężki jeszcze tydzień w gorącej polityce i na forach społecznościowych. 

Aaaaa walić tę politykę. Wczoraj waliłem wódę z kumplami na rynku wrocławskim i nikt nawet nie zająknął się w tym temacie. Są sprawy ważniejsze.😂

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał(a):

Coś ci się przegrzało pod czupryną 😂

Liderzy konfederacji jeden po drugim mówią że zagłosują przeciw trzaskowskiemu 😄

Ci z konfederacji czy od brauna doskonale wiedzą kto jest większym złem dla nich i dla Polski

Wszyscy liderzy oprócz Mentzena to znaczy Bosak. Tam są jacyś liderzy jeszcze? Tam jest ktoś jeszcze kogo Polacy znają?  Jak pisałem pal licho to wszystko ważne, że Trzaskowski wyszedł na tym lepiej jak Batyr. a że wyszedł to widać po wkurwie pisowców nawet tutaj.

Opublikowano

nie ma znaczenia co o mentzenie mówią wyborcy pis i po 

liczy się to, że większość jego wyborców jest na niego zła 

wyjście ma tylko jedno, zachować się tak samo jak bosak

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, nie napisał(a):

nie ma znaczenia co o mentzenie mówią wyborcy pis i po 

liczy się to, że większość jego wyborców jest na niego zła 

wyjście ma tylko jedno, zachować się tak samo jak bosak

Większość pisowców jest na niego zła.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

Już dożynki?

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Wszyscy liderzy oprócz Mentzena to znaczy Bosak. Tam są jacyś liderzy jeszcze? Tam jest ktoś jeszcze kogo Polacy znają?  Jak pisałem pal licho to wszystko ważne, że Trzaskowski wyszedł na tym lepiej jak Batyr. a że wyszedł to widać po wkurwie pisowców nawet tutaj.

Już tydzień temu nawet na żywo w studiu sam rzecznik mówili że przeciw trzaskowskiemu , Bryłka, Zajączkowska tak samo jest jeszcze paru

Trzaskowski wyszedł lepiej ? 😂 Dzisiaj sam menzten napisał jak może poprzeć trzaskowskiego jak się z nim kompletnie nie zgadza

Głupota wyborców jak widać nie zna granic 😂. Dla PO i przystawek mentzen jeszcze ponad tydzień temu był ruską onucą , neonazistą itp

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Większość pisowców jest na niego zła.

Pisowcy to im to zwisa bo jak poparcie spadnie mentzenowi to wzrośnie braunowi

Opublikowano (edytowane)

@racyl możesz pisać co chcesz ale wkurw widać i tyle. Widać po was komu to pomogło a komu zaszkodziło. Braun też zdaje się Batyra sprzedał z tym ułaskawieniem. Jak nie idzie pisowi to nie idzie.

Jeszcze parę dni temu wielu tu pisało jaki Mentzen cwaniak a Trzaskowski głupi  bo się zgodził na spotkanie i Mentzen go zgnoi a tu proszę. Teraz na Mentzena pomyje lejecie. Trzaskowski na tym wygrał Nowogrodzki przegrał i czas się z tym pogodzić.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
38 minut temu, mirro napisał(a):

Aaaaa to z Lichenia może? 😂

prawie ze .z liszek -tych od kielbasy lisieckiej.

ale u ksiedza na ogrodzie -piknik parafialny 

26 minut temu, Wpaw napisał(a):

Już dożynki?

z tego co widze z przejazdow po polsce-to w dozynki nie bedzie co swietowac..zeby choc cena byla bo plonow nie widac.

Opublikowano
15 minut temu, hubertuss napisał(a):

@racyl możesz pisać co chcesz ale wkurw widać i tyle. Widać po was komu to pomogło a komu zaszkodziło. Braun też zdaje się Batyra sprzedał z tym ułaskawieniem. Jak nie idzie pisowi to nie idzie.

Jeszcze parę dni temu wielu tu pisało jaki Mentzen cwaniak a Trzaskowski głupi  bo się zgodził na spotkanie i Mentzen go zgnoi a tu proszę. Teraz na Mentzena pomyje lejecie. Trzaskowski na tym wygrał Nowogrodzki przegrał i czas się z tym pogodzić.

wk***ić to się mogę na mentzena bo na niego głosowałem tak samo jak jego wyborcy nad którymi nie ma takiej władzy jak trzaskowski nad swoimi którzy nie mają nic przeciwko temu kiedy trzaskowski jest tęczowy nastepnie prawicowy czy nawet mówi językiem pis

trzaskowski jest na takie zagrywki za głupi .

Sikorski pojawił się w pabie mentzena jeszcze jak debatowali w kancelarii . Potem ci co byli z trzaskowskim powiedzieli że jądą do jego lokalu. A mentzen wpadł w pułapkę zastawioną przez platfusów a w szczególności przez sikorskiego

• Like 2
Opublikowano
mirro napisał:

Aaaaa walić tę politykę. Wczoraj waliłem wódę z kumplami na rynku wrocławskim i nikt nawet nie zająknął się w tym temacie. Są sprawy ważniejsze.😂

Jako, że kolegów miałem różnych too niewiem czy tera się bać czy gratulować nowych sukcesów...

Opublikowano
16 minut temu, hubertuss napisał(a):

@racyl możesz pisać co chcesz ale wkurw widać i tyle. Widać po was komu to pomogło a komu zaszkodziło.

przecież mentzen powie w środę, tak jak reszta przywódców konfederacji: byle nie trzaskowski 

zostały ci 3 dni :D 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

dzisiaj już napisał, że jak ma poprzeć trzaskowskiego jak prawie w niczym się z nim nie zgadza

ludzie głosujący na metzena i tak wiedzą na kogo mają głosować

• Like 1
Opublikowano
racyl napisał:

wk***ić to się mogę na mentzena bo na niego głosowałem tak samo jak jego wyborcy nad którymi nie ma takiej władzy jak trzaskowski nad swoimi którzy nie mają nic przeciwko temu kiedy trzaskowski jest tęczowy nastepnie prawicowy czy nawet mówi językiem pis

Yyy wypisz wymLuj centrowy - na jakiego się caly czas maluje. Ty to byś chciał jak wew stanach aby było...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

przecież mentzen powie w środę, tak jak reszta przywódców konfederacji: byle nie trzaskowski 

Może też udzielić poparcia Trzaskowskiemu , ale cóż z tego , to wyborcy zdecydują każdy z osobna na kogo zagłosują lub nie pójdą na wybory . W mojej ocenie " piwo z Trzaskiem " przyniesie skutek odwrotny gdyż to jak oceniani są wyborcy konfederacji dobitnie przekazała Biejat na paradzie Trzaska.

Opublikowano
racyl napisał:

dzisiaj już napisał, że jak ma poprzeć trzaskowskiego jak prawie w niczym się z nim nie zgadza

ludzie głosujący na metzena i tak wiedzą na kogo mają głosować

A nie powiedział nic o tym, że Nawrocki przed prezydenturą to se może bez problemu wszystko podpisać? Najwyżej będzie miał jedno więcej mieszkanie albo garaż jakiś...