Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

Najwięcej chyba wygrał na tej debacie Mentzen nie biorąc udziału w tym zebraniu cyrkowych małp xD Odrobi akurat to co stracił na tych gwałtach i płatnych studiach ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Chyba jutro pojawią się oferty polskich drzew do sadzenia w Warszawie. Ponoć tak dużych jak niemieckie w kraju nie mamy...

Opublikowano
2 minuty temu, danielhaker napisał(a):

pytaniem do wafla o zagrożenie prezydenta z rządzącej partii 😆

A wafel zaplątał się we własne nogi.

Niech Hołownia odp..li się od naszych portfeli.

Opublikowano

drugim najlepszym momentem debaty było podarowanie tęczowej flagi trzaskowskiemu przez nawrockiego, bążur nie wiedzial co zrobić

a najlepszym momentem było odebranie tej flagi trzaskowskiemu przez biejat

Ja ją wezmę, bo się jej nie wstydzę - powiedziała Magdalena Biejat. :D 

biejat, zabierając tęczową flagę trzaskowskiemu, zrobiła mu większą krzywdę niż nawrocki wręczając mu ją

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, dysydent napisał(a):

tak demokracja amerykańska jest różna od dowolnej innej

jak ekonomia socjalistyczna jest inna od ... nawet nie pamiętam od czego program nauczania tę ekonomię rozróżniał choć wos na maturze zdałem na czwórę :P

no piszę że masz pozostałości w naturze z komunistycznego wychowania i ja nie czuję się tak dobry w naukowej psychologii jak do Ciebie dotrzeć racjonalnym argumentem a wyzwiska to tutaj nie moja specjalność

pierwszy lepszy przykład z mcdonalds , w USA ta firma nie pozwoliła by sobie by jej zabrakło w prawicowej stacji bo została by zbanowana przez konsumenta o tych pogladach w ameryce  , za czasów PIS nie było jej w TVP tak samo jak biedronki i lidla w ten sposób mozna wymuszać stosowanie odpowiedniej narracji przez dziennikarzy 

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, nie napisał(a):

drugim najlepszym momentem debaty było podarowanie tęczowej flagi trzaskowskiemu przez nawrockiego, bążur nie wiedzial co zrobić

biejat, zabierając tęczową flagę trzaskowskiemu, zrobiła mu większą krzywdę niż nawrocki wręczając mu ją

Oj pogalopują tęczowi ,,rowerzyści" na czaskoskim, pogalopują🤣

9 godzin temu, dysydent napisał(a):

jak ekonomia socjalistyczna jest inna od

jak krzesło od krzesła elektrycznego.

Opublikowano (edytowane)

Teraz każdy mówi, że jego kandydat wygrał inni przegrali. Tam w zasadzie wygranych nie było każdy powiedział co chciał. Przegrany jest jeden sztab pisu. Mnożyli warunki a Nowogrodzki i tak musiał iść na warunkach Trzaskowskiego. Nie było 5 telewizji nie było debaty na rynku.

8 godzin temu, nie napisał(a):

A gdzie 5 telewizji? Gdzie debata na rynku? Jest jeden przegrany z wczoraj - sztab pisu.

9 godzin temu, witejus napisał(a):

A wafel zaplątał się we własne nogi.

Niech Hołownia odp..li się od naszych portfeli.

Szkoda, że pis się nie odpier**lił od naszych portfeli i wprowadził lub podniósł 50 podatków. To są argumenty dla dzieciaków. Ta debata to żaden wielki cymes ciekawe ile osób oglądało. Nawrocki wytykał Trzaskowskiemu, że Tusk podniesie podatki a Trzaskowski mu odpowiedział, ze pis już podnosił podatki i wprowadzał nowe i taka to była debata.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 8.04.2025 o 08:47, jacus napisał(a):

byles kiedys w warszawie czy krakowie ?? nie trzeba berlina.

Dawno nie byłem a mam do stolicy pół godz drogi autem ...

Muszę to nadrobić 

Telekomunikacją się przejechać 

Dwójeczkę zrobić w luksusach 🤔

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Jest jeden przegrany z wczoraj - sztab pisu.

Tam są wszyscy przegrani, a jedynym wygranym co ich tam wypunktował jest ten co nie chce być prezydentem 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nikt rozumny nie pcha się na kacyka wasalnych państewek to czego oczekujemy?
I tak we współczesnej Polsce polskie rządy nigdy nie rządziły i rządzić nie będą to po cholerę robić z siebie politycznego słupa?
Na słupy najlepsze są kołki to i kołki startują :P

Osobliwe upodobanie - emocjonować się przepychankami kołków xD

a Stanowski? skołował sobie darmową reklamę swojego kanału na jutubie i to jedyny osobnik jaki jakkolwiek sensownie wykorzysta ten cały cyrk

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

A to kiedyś, kiedy jeszcze dzieci uczono gier i zabaw te kołki bierkami się zwały.

A teraz wersja dla dorosłych o zmienionych zasadach.

Kiedyś trzeba było wybrać jednego kołka bez dotykania innych. Dziś trzeba wybrać jednego ioraz poruszyć i dokopać reszcie do żywego.

Ale co by nie mówić to Rafałek był nienaturalnie pobudzony. Jak pacynka podskakiwał powtarzając w kółko- kpo, euro, miliony, miliony euro, mamona, mamona, mamona... do polo poooooooo...🤣

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

. Przegrany jest jeden sztab pisu. Mnożyli warunki a Nowogrodzki i tak musiał iść na warunkach Trzaskowskiego. Nie było 5 telewizji nie było debaty na rynku.

A gdzie 5 telewizji? Gdzie debata na rynku? Jest jeden przegrany z wczoraj - sztab pisu.

Co tym tłumaczeniem chcesz udowodnić, komu chcesz zamydlić oczy bzdetami . Republika zrobiła swoją debatę na rynku ale Rafałek zostawił puste miejsce. Było 2 debaty i 5 telewizji ( w sumie ) 😜. Chołownia doskonale to spuentował, że Rafałek się z tego nie wybroni - w znaczeniu z organizacji  tej psudo debaty. Może przegapiłem - było losowanie kolejności wypowiedzi ? . Sam fakt że  była to ustawka Trzaskowskiego gdzie żadne komitety wyborcze nie miały nic do powiedzenia też przemawia na niekorzyść Rafałka. Ponadto ciekaw jestem kto zapłacił za wynajem hali. 

Edytowane przez andrzej78
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Ponadto ciekaw jestem kto zapłacił za wynajem hali. 

my wszyscy bo z czego utrzymują się te państwowe darmozjady? Bodaj jeden potrafi przysłowiową świeczkę prosto postawić aby uczciwie zarobić bodaj grosz inaczej niż z wymuszonych siłowo na nas haraczach?
no pono Tusk za młodu coś tam "saksował" no ale On akurat nie startuje tym razem :P

Mentzen pasożytuje na prawniczym pastwisku no ale we warunkach jakoś tam rynkowych i też - wprawdzie startuje ale nie raczył się pofatygować
No Ten też nawet jeśli nie wygra prezydentury to darmową reklamę swego szemranego bo szemranego wszak prawniczego ale jednak biznesu ma i przynajmniej to ... już wygrał.

Zandberg to lewica autentyczna a że gnojastwo jest cechą wszelakiej lewicy to chyba i Jego tłumaczy dlaczego się nie pofatygował.

p.s.
nie żebym ogladał te hucpy i wiem stąd kto był kto nie
zwyczajnie se w necie dzisiaj wyczytałem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, andrzej78 napisał(a):

Co tym tłumaczeniem chcesz udowodnić, komu chcesz zamydlić oczy bzdetami . Republika zrobiła swoją debatę na rynku ale Rafałek zostawił puste miejsce. Było 2 debaty i 5 telewizji ( w sumie ) 😜. Chołownia doskonale to spuentował, że Rafałek się z tego nie wybroni - w znaczeniu z organizacji  tej psudo debaty . Sam fakt że  była to ustawka Trzaskowskiego gdzie żadne komitety wyborcze nie miały nic do powiedzenia też przemawia na niekorzyść Rafałka. Ponadto ciekaw jestem kto zapłacił za wynajem hali. 

Może i była to ustawa Trzaskowskiego ale Nowogrodzki na nią przyszedł warunki jego sztabu poleciały do śmietnika i taki jest tego finał.

Kto się przejmuje tym co tam było w republice?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Może i była to ustawa Trzaskowskiego ale Nowogrodzki na nią przyszedł warunki jego sztabu poleciały do śmietnika i taki jest tego finał.

Czyli to taka " wolna amerykanka " była .

8 minut temu, dysydent napisał(a):

my wszyscy bo z czego utrzymują się te państwowe darmozjady? 

Chodzi o konkret , bo jeżeli finanse wyłożyła TVP ( istnieją takie przedmuchy ) - to była organizatorem  czegoś co z mocy ustawy powinno inaczej wyglądać.

Opublikowano (edytowane)

jakiej ustawy?
nie ma takowej i dobrze

jeszcze tylko brakuje aby jakis polityczny debil zapisał jak ma wyglądać kampania wyborcza i wszystko co się wiąże.
choć z drugiej strony to gdyby ktoś zakazał politycznej bilbordozy to nie miał bym nic przeciwko

Edytowane przez dysydent