Ford 6610
-
Podobna zawartość
-
Przez Ezkk
Witam
Czy ktoś ma jakieś opinie/posiada ciągnik 5m najnowszej wersji po roczniku 2024? Jednym z moich największych znaków zapytania jest jakość wykonania - ciągnik jest produkowany w fabryce John Deere w indiach- a wiadomo czym to może się skończyć pod względem jakości złożenia maszyny... Jeżeli ktoś coś więcej na przemyśleń to bardzo byłbym wdzięczny za komentarze
Porównując biorę pod uwagę new Hollanda t5 dual command który jest produkowany w Włoszech , a już t5s były produkowane w Turcji i opinie wykonania były czasami niesprzyjające
Pozdrawiam
-
Przez agrojuzek
Witam nazywam sie juzek prowadze gospodarstwo o areale 25 hektarow ornego i mam dwa 3 ciagniki c330 MF255 i C360 i mam zagwostke z c360. czy kupic zachodni ciagnik okolo 90koni z przodkiem z ladowaczem z lat 80-90 czy dolozyc naped i turbo i tura do mojej c360 bez kabiny tylko w c360 pasuje zrobic silnik hamulce i biegi wypadaja. dziekuje za odpowiedz
-
Przez cemaxx
Poszukuję ciągnik z funkcją WOM zależny i możliwością jego włączenia na postoju. Wykorzystuje obecnie takie dobrodziejstwo w c360. Zamierzam jednak odmłodzić nieco sprzęt i zakupić coś o połowę młodszego. Wiem że Zetor przynajmniej w kilku modelach taką opcję posiada.
Czy znacie ciągniki oferujące dokładnie taką samą funkcję? WOM zależny musi działać na postoju.
-
Przez Mateusz_105
Witam stoję przed zakupem ciągnika używanego i mam na oku te New holland td5010 / td80 ,Kubota m6060, farmtrac 675 którego wybrać a może coś innego?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Farmtrac 2026
Ford 7610 & Lemken Koralle