Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, binek napisał:

No ale miały być nowe standardy, tylko czysta woda,

Ach, no tak to wina PiSu 🤣

Tak , weszli idealnie w "buty " PIS-u ,czas pokaże czy one nie są betonowe.😁😁😆😁

27 minut temu, Ulman napisał:

. PIS ludzisków tak przyzwyczaił że władzy trzeba wchodzić po palcu do d*py i  nie ma od tego odstępstwa.

Dobrze , że teraz władza się zmieniła ,to niech sobie inni " poużywają" 😁

Opublikowano

Noooo Romanek, masz ten link zaprzańcu?

Przed chwilą, bezbarwny napisał:

Ulman, chyba nie zauważyłeś mojego pytania. Nic nie szkodzi, zadam je jeszcze raz. 
Jaki jest Twój stosunek do Tuska, unii, uchodźców, pedałów, muzułmanów i lewaków? 

Tusk to socjalista taki jak Kaczyński tyle że nowocześniejsza wersja. Kaczyński to taki odpowiednik Gomułki a Tusk Gierka ale są z tej samej gliny. Unia w tej chwili zatraca się w biurokracji która ją już rujnuje. Niestety jest tam dominacja głupiej wiekszości więc to się źle skończy. Czy obecnie mamy alternatywę - przy naszym społeczeństwie - absolutnie nie. Uchodźcy? Zero socjalu, i jakiejkolwiek pomocy. Żaden z nich u nas nie zostanie. Muzłumanie w wiekszości są normalnymi ludźmi wbrew obrazkom z telewizji. Nie przeszkadzają mi. Lewaki - no to jest wspaniałe pejoratywne określenie którego 90% nie rozumie mimo że używa.  PIS używa je namietnie bo to podkreśla ich pseudoprawicowwość. Kto mysli inaczej niż PIS - ten lewak a oni oczywiście prawica mimo że poglądy lewicowe chyba bardziej jak sld.

3 minuty temu, binek napisał:

No ale miały być nowe standardy, tylko czysta woda, profesjonalny przekaz informacji w najczystszej formie. A tu cenzura? wycinanie niewygodnych komentarzy na temat premiera? Pal licho gdyby to był prawicowy pomyleniec jakiś Ziemkiewicz, ale samego Jacka Żakowskiego cenzurować? założyciela GW, dziennikarza Onetu, radia TokFm

Ach, no tak to wina PiSu 🤣

Widać Żakowski nie liże tak rowa obecnym jak Kłeczki czy inne Choleckie. A prawda jest banalnie prosta. To towarzystwo to dwie strony jednej monety

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Roman,  za pisu byli złodzieje. Przed i po Pisie to klarowni biznesmeni lobbyści.🤣

Pisowcy to tak jakby niczego nie widzieli. kradli obiema rękami i nogami .

propagandę za publiczną kasę mieli obcykaną w małym paluszku .

Zawsze się znajdą nie odpowiedni ludzie ale ci z pis wszystkich przebili skalą swoich działań

• Haha 1
Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał:

..ale trochę dali bidzie....i tera kwik że może zabraknąć...😆

bidzie nic sie nie powinno dawać bo sie im w głowach  pierdzieli. 

Opublikowano
24 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

..ale trochę dali bidzie....i tera kwik że może zabraknąć...😆

czyli ciebie ? 

3 minuty temu, Ulman napisał:

bidzie nic sie nie powinno dawać bo sie im w głowach  pierdzieli. 

masz racje jesteś tego przykładem 

23 minuty temu, racyl napisał:

To już mnie zapisałeś do PO ? 😄

😄z jednego gówna do drugiego mam włazić

hmm jak sie bardzo fejkami ich ekscytujesz to w czym problem ? 

Opublikowano

masz już ten link notoryczny kłamco? Może wstydzisz sie podać żeby nie wyjść na idiotę kolejny raz?Na pierwszy rzut oka widać że to jakieś dane z d*py . Niższe podatki na paliwo w szwecji niż u nas? Oj dziwne to😆

Opublikowano
10 godzin temu, racyl napisał:

PIS-owiec to nienormalność !!!.

Przez miesiąc , przed wyborami do sejmu wychwalałeś PIS pod niebiosa, czyżby to był sobowtór, czy ktoś się podszył ? czy problem z głową.

Opublikowano

Było 6 policjantów. Byli uzbrojeni, ubrani na czarno, a niektórzy z nich w kominiarkach. Poinformowali, że Sebastian zostaje zatrzymany za post na Facebooku.

Sprawą – jak informuje Wirtualna Polska – zajęli się funkcjonariusze z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości.

demokracja wg. po-lszewików

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

sprawa wywracająca do góry nogami zarówno postrzeganie jak i przyszłość konsekwencji polskiej transformacji ustrojowej pokomunistycznej w której to sprawie oby Brzoska nie został kolejnym męczennikiem przegranym w próbie obrony polskiego kapitału prywatnego w starciu z rządami pokomunistycznych zdrajców którzy w rzeczywistości wprost z tej komuny się personalnie wywodzą i rządzą do nadal bez wyjątku czy pod sztandarami pisdzielskimi, popaprańskimi czy dowolnymi innymi z całego przekroju polskiego parlamentu
https://www.money.pl/podatki/inpost-zaplacil-250-mln-zl-podatku-pytaja-ministra-finansow-o-dhl-7074202927610400a.html

Pamiętam od samego początku jak przebiegała owa transformacja i jakie świnie ją przeprowadzały i z takimi świńmi przy korycie Polska nie ma szans bo nadal one lub już ich prosiaki nadal siedzą w kluczowych strukturach państwa i nawet tu na forum aż nazbyt jednoznacznie widać kto zacz i za kim lobbuje a bardziej przeciwko komu

Ciekawe co będzie we względnie przewidywalnej przyszłości tak zwaną "oficjalną" przyczyną bankructwa InPostu? ;) ja obstawiam podatki swojego własnego macierzystego kraju lub jakieś regulacje tak zwane "prawne".
No chyba że takiej matki qrwy jaką okazuje się Polska dla swych własnych obywateli nawet  Brozska wyrzeknie się bronić to wtedy i On dostanie ulgi i preferencje fiskalne tylko już jako filia najpewniej którejś z niemieckich rodzin choć jedynym pewnym warunkiem że nie polskich ;)

czy ja nawołuję do nacjonalizmu, szowinizmu polskiego? nie; ja tylko zdefiniowałem mechanizmy go katalizujące bo nawet naród takich głupców jak Polacy w końcu się skapnie że "coś jest nie tak" z tą rzekomą wolnością
Pozwoliliśmy naszym pasożytom urosnąć już do takiej masy że przeważyła resztki jeszcze zdrowej tkanki i na opamiętanie i "dezynsekcję" wydaje się być już grubo za późno, z resztą nie mamy już kim zastąpić tego politycznego i kumetersko zaprzedanego gospodarczego  syfu jakiśmy sami wyhodowali
Jak zwykle w Historii ostatnich już trzech wieków tego kraju

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, dysydent napisał:

Ciekawe co będzie we względnie przewidywalnej przyszłości tak zwaną "oficjalną" przyczyną bankructwa InPostu? ;) ja obstawiam podatki swojego własnego macierzystego kraju lub jakieś regulacje tak zwane "prawne".

Tu raczej chodzi o przygotowanie gruntu pod coś co się nazywa "strata". A sama strata w firmie, jest równie cenna jak sprzedaż produktu.  Dalej brnąć nie będę, bo mam troszkę inne wnioski w stosunku do wystapienia właściciela In Post. Jakoś nie wierzę w jego troskę.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
10 godzin temu, witejus napisał:

Przez miesiąc , przed wyborami do sejmu wychwalałeś PIS pod niebiosa, czyżby to był sobowtór, czy ktoś się podszył ? czy problem z głową.

tu się więcej pałowania należy niż pochwał

Opublikowano
12 godzin temu, Roman176 napisał:

teraz sie leje świecona woda komuny 

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst

Żakowski przesadził po prostu. Mogły mu się nie podobać sztaby kryzysowe prowadzone przed kamerami przez Tuska. Ale porównanie go do zbrodniarza wojennego Putina jest grubo przesadzone. Chłop się skompromitował i tyle.

9 godzin temu, nie napisał:

Było 6 policjantów. Byli uzbrojeni, ubrani na czarno, a niektórzy z nich w kominiarkach. Poinformowali, że Sebastian zostaje zatrzymany za post na Facebooku.

Sprawą – jak informuje Wirtualna Polska – zajęli się funkcjonariusze z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości.

demokracja wg. po-lszewików

A co on takiego zamieścił było by fajnie zobaczyć? Bo zamieścić można różne rzeczy w tym takie za które odwiedzi autora policja.

Opublikowano
6 godzin temu, mirro napisał:

Tu raczej chodzi o przygotowanie gruntu pod coś co się nazywa "strata". A sama strata w firmie, jest równie cenna jak sprzedaż produktu.  Dalej brnąć nie będę, bo mam troszkę inne wnioski w stosunku do wystapienia właściciela In Post. Jakoś nie wierzę w jego troskę.

oczywiście że wykazanie straty wygląda ładnie w Polsce i w ocenie tzw społecznej i fiskalnej a nawet i giełdowej  co to ostatnie już zależy od punktu widzenia a to czy Brzoska egoistycznie bardziej wypada niż patriotycznie to nie zmienia faktu że Polak w polskim biznesie był i jest nadal dyskryminowany wobec zewnętrznych czy to jako pracodawca czy jako pracownik a tylko jako rentier kapitałowy bywa na pozycji równej z zewnętrznymi i nie obchodzi mnie o co i czy uczciwie gra Ten Gostek to broni używa potężnej i cele ostrzału obiera dość dla mnie atrakcyjne i zasługujące na rozpiżenie że nie tylko takim nie zamierzam przeszkadzać a jeszcze gotówem amunicję donosić.
Szkoda tylko że Ten Brzoska wierzy jakoby coś się w Polsce zmieniło bo się ekipa władzy wymieniła i teraz akurat wystartował z taką retoryką.
Nic się nie zmieniło dlatego tylko pytam jak a nie czy się InPost zawali no co najwyżej można dyskutować co do - kiedy

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

@mirro

Nowa jakość szkolenia w wojsku

https://www.facebook.com/reel/913714913907863

Ku.wasz jego mać. W p.zdu z taką kompanią honorową. Kiedyś wystawiać jako pododdział kompanię honorową było przej.bane ale i zaszczytem tez było. Ale człowiek orał musztrę i wszyscy się starali.  Ciekawe co by był za cyrk jakby salwę mieli jeszcze wykonać. Aż strach pomyśleć.

17 minut temu, dysydent napisał:

Nic się nie zmieniło dlatego tylko pytam jak a nie czy się InPost zawali no co najwyżej można dyskutować co do - kiedy

In Post zawali się wtedy, kiedy właścicielowi będzie to pasowało. Inna sprawa że w Polsce podstawowym zmartwieniem przedsiębiorcy jest to, aby nie przegapić tego momentu.

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, mirro napisał:

Ku.wasz jego mać. W p.zdu z taką kompanią honorową. Kiedyś wystawiać jako pododdział kompanię honorową było przej.bane ale i zaszczytem tez było. Ale człowiek orał musztrę i wszyscy się starali.  Ciekawe co by był za cyrk jakby salwę mieli jeszcze wykonać. Aż strach pomyśleć.

rozstrzelali by się nawzajem :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v