Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Dziś lałem ON na Orlenie poniżej 6zł. Jutro mogę ci pokazać fv. A ty sprawdź po ile w Hiszpanii 😆

typowy wyborca rudego ja lałem ........ a to jest średnia wiesz u mnie 6,30  

Opublikowano

Pewnie ci co mu za to szczekanie płacą kazali mu wkleić a on sam nie wie skąd. Teraz szuka🤣🤣🤣👍

ta ta tvn jest lepszy 

https://www.tysol.pl/a97640-daniel-obajtek-wygrywa-w-sadzie-z-tvn-redaktor-naczelny-programu-musi-sprostowac-informacje

Bo cię ruchają na stojaka 🤣🤣🤣

bo nie mieszkam bida rejonie 

opapa dla wyborców

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/newsweek-orlen-przegrany-proces-o-co-jaka-kara

Opublikowano

Prawomocny wyrok sądu zobowiązał redaktora naczelnego TVN24 do opublikowania sprostowania nieprawdziwych informacji. Kłamstwa dotyczące sposobu dysponowania środkami z Funduszu Sprawiedliwości mają zostać sprostowane w audycji „Czarno na białym”.Sprostowanie nieprawdziwych informacji.

Przed chwilą, Ulman napisał:

Zawsze tak było w czechach że ON był tańszy?

serio ? a kto narzucił im limit na taklowanie u nas zagranicznym ?  zakaz taksowania do mauzerów 

wtedy kiedy rudy gadał ze wyborców jebie pis 

a było tak 

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/czesi-masowo-tankuja-w-polsce-nie-mozna-walczyc-z-polakami/fwn03ce

Opublikowano
9 godzin temu, Ulman napisał:

Czyli jak to wygląda na cyfrach? Inwestują złotówkę i zarabiają  dwie  a w unii inwestują złotówkę i zarabiają 2 grosze? 

tak, jak to napisałeś

Opublikowano
racyl napisał:

9 godzin temu, Agrest napisał:

Żal patrzeć na koryto Wisły

PIS-owce mówią że można robić jednak transport rzeczny

Na co mu tam żal patrzeć? Toć jak woda przyjdzie to już nie będzie ta sama rzeka...

Opublikowano
8 godzin temu, Roman176 napisał:

wszystko teraz jest naj i kropka 

Tu nie chodzi o to czy jest naj czy nie. Tu jest temat tego żeś się przyczepił do tańszego diesla na orlenie w Czechach. Co chciałeś pokazać na podstawie tych danych? Jaki jest Twój wniosek i co chcesz tym udowodnić czyli generalnie jaki był cel tej twojej krucjaty?

Opublikowano
7 godzin temu, DTaras napisał:

Na co mu tam żal patrzeć? Toć jak woda przyjdzie to już nie będzie ta sama rzeka...

Ale to tez znak, sygnał że wszystko idzie w dobrym kierunku. Odrywanie od koryta tak dobrze idzie miłościwie panującym , że nawet Wisła się poddała. :brawo::oops1:

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

@dysydent   

Weź no mi wytłumacz...

Wleciał czy nie?

No i czego poszukiwali, skoro nie było?

I po czym stwierdzono że to rosyjski, jak nie był ...?

Ciężko to wszystko pojąć...

https://niezalezna.pl/polska/bezpieczenstwo/nie-doszlo-do-naruszenia-przestrzeni-powietrznej-gen-klisz-o-obiekcie-ktory-mial-wleciec-do-polski/525961

i co? wierzysz jakiemuś polskiemu szwejkowi?

ja myślę że on sam nie wie jak to na prawdę było i mało kto w Polsce wie o ile ktokolwiek

równie dobrze można uwierzyć w moją wersję gdy w osiem dni po zdarzeniu i intensywnych poszukiwaniach piszę tego posta

Dnia 2.09.2024 o 15:56, dysydent napisał:

chłopaki spirit z głowicy spuścili i kartony fajek spod skrzydeł poodczepiali to i drona na pastwę polskich szwejków zostawić we widocznym miejscu nie mogli bo by się kanał przerzutowy kontrabandy "spalił"

a szukajta

wiatru w polu :P

a na drugi dzień” wojsko kończy poszukiwania dochodząc do wniosku że jesli to kontrabanda to rzeczywiście se moga szukać do us...ej późnej starości

a mówi... pisaliśmy że czort wie kto czyta to forum i za jaką monetę bierze te bzdury które tu wypisujemy ;)
xD

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

ja myślę że on sam nie wie jak to na prawdę było

Aleeeee teraz bierze cała odpowiedzialność na siebie, bo stwierdza kategorycznie iż "ja przeanalizowałem". Poza tym podoba mi się takie postawienie sprawy, gdyż to nowum jakieś, gdzie gościu próbuje cokolwiek w drażliwej kwestii ogarnąć. Widać facet bierze pod uwagę odpowiedzialność jaka na nim spoczywa. A poza tym jest też po ZMECHU. więc będę swoich bronił.:lol:

15 minut temu, dysydent napisał:

a mówi... pisaliśmy że czort wie kto czyta to forum i za jaką monetę bierze te bzdury które tu wypisujemy ;)

A mam dylemat, bo miałem Romanow odpisać w kwestii PKP CARGO i ponoć niemieckich zakusów na nie. Ale to co miałem napisać mogłoby mu się nie bardzo spodobać, bo dotyczy raczej pewnej spółki ukraińskiej, która (przypadek oczywiście) ma siedzibę na Nowogrodzkiej.  Tylko czy przeczyta kto właściwy? 

Opublikowano

jeśli mi ktoś oświadcza że wie coś czego tak na prawdę nie ma możliwości wiedzieć z pełną pewnością nikt to żebym nie chciał muszę sobie o nim pomyśleć... co muszę i nic na to nie poradzę co sobie myślę

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

jeśli mi ktoś oświadcza że wie coś czego tak na prawdę nie ma możliwości wiedzieć z pełną pewnością nikt

Wersja nr 1 - wiemy co było ale nie chcemy straszyć.

Wersja nr2 - nie wiemy co było i ch*ja nas to obchodzi , ale też nie chcemy straszyć.:lol:

Opublikowano (edytowane)

wersja  nr3 - sami s.amy ogniem ze strachu i nie chcemy aby się to wydało a niezależnie co to było czy nic nie było to i tak nic nie możemy zrobić ani teraz ani w przyszłości

39 minut temu, mirro napisał:

A mam dylemat, bo miałem Romanow odpisać w kwestii PKP CARGO i ponoć niemieckich zakusów na nie. Ale to co miałem napisać mogłoby mu się nie bardzo spodobać, bo dotyczy raczej pewnej spółki ukraińskiej, która (przypadek oczywiście) ma siedzibę na Nowogrodzkiej.  Tylko czy przeczyta kto właściwy?

z niemieckiego punktu widzenia Polska nie może mieć autonomicznego biznesu zdolnego zagrozić niemieckiemu a zwłaszcza w branżach transportowych bo odcinało by to logistycznie Niemcy od jedynego obszaru w Europie na którym jeszcze są jakieś rezerwy biznesowe czyli Europy wschodniej i bardziej skłonni są zaakceptować przejęcia kolei przez byle kogo choćby Ukraińców w Polsce niż pozostawić do dyspozycji polskiego biznesu czy to prywatnego a nawet i państwowego choć to drugie są w stanie zdominować łapówkami, korupcją i zdrajcami to jednak woleli by... no pokrótce to nie ma znaczenia czy przeczyta czy nie bo i tak wszystko idzie zgodnie z planem
szkoda że niemieckim

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v