Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ustępstwa na rzecz Niemiec ,w zamian za obietnice ,!????? Rok 1939 pokazał dobitnie ile jakiekolwiek obietnice i pakty były warte .Ponadto pierwszy Hitlerowski obóz koncentracyjny  powstał w 1933 ,dlatego " "pociąg zagłady" już dawno jechał ,oni chcieli tylko mieć dodatkowy tor.

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

A ja nic nie widziałem boś edytował

A chyba fotki obejścia nadal są...

Mówię Ci....daleko Tobie, czy też mi, do Polski A ...no chyba nigdy aż tak miał nie będę....

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

Sprawdzam czy mogę być zwolennikiem KO.

Ale chyba nie.

Stanowczo lepiej to wygląda ,bo czy PIS ,czy KO to jeden .uj ,ale wyborcy KO są  " inteligentni " i nie są głupcami .😄😄😄😁

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

że ja 🤔

No Ty.

Odniosłem wrażenie że tiktoka wrzuciłeś?

Opublikowano
3 godziny temu, MariuszDe napisał:

Ale konkretnie tzn że teraz naszym przyjacielem mają być ruscy?

przeciwnie, jak wszystkie narody tak i Ukraińcy mają sporo ''za uszami'' ale jednak ''Putinowski ruski mir" to lepiej jak przejdzie do historii. 

• Like 1
Opublikowano

Jakub Wiech

W związku z kolejnymi informacjami z Niemiec będącymi w zasadzie zarzutem pod adresem Polski o utrudnianie śledztwa ws. wysadzenia gazociągów Nord Stream chciałbym poinformować, że:

1) wysadzenie gazociągów Nord Stream i Nord Stream 2 było projektem biznesowym prywatnych podmiotów, a nie politycznym.

2) do wysadzenia Nord Streamów można było się przyłączyć i czerpać z niego korzyści; skargi w tym zakresie uważam za żal z powodu straconych szans biznesowych.

3) Polska dokładała i dokłada wszystkich starań, by decyzje o wysadzaniu gazociągów nie były podejmowane ponad głowami Niemców.

:D 

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, nie napisał:

W związku z kolejnymi informacjami z Niemiec będącymi w zasadzie zarzutem pod adresem Polski o utrudnianie śledztwa ws. wysadzenia gazociągów Nord

Uuuuuuuu to pro-niemiecki Tusk utrudnia śledztwo Niemcom?:roll:

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Dobre dla kogo?

Dobrobytu tak się nie buduje...

Dobrobyt mogą mieć nieliczni ale nie wszyscy .

Teraz poczytaj przyroda jest bardziej ważna niż tam jakieś gospodarstwa . Gospodarstwa niszczą przyrodę , rolnicy płaczą bo pasza dla zwierząt .

Kogo to obchodzi że pasza . Ptaki i przyroda jest ważniejsza . Rolnicy niszczą przyrodę a przyroda sama się nie obroni .

"Nie możemy na szalę rzucać 400 gospodarstw i chronić 200 ptaszków" W obradach głos zabrał także Grzegorz Leszczyński, prezes Podlaskiej Izby Rolniczej. 

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/goracy-spor-o-bagno-wizna-nie-mozemy-na-szale-rzucac-400-gospodarstw-i-chronic-200-ptaszkow-2518331

Środki i narzędzia wspomagające kontrolę mas.

Tak jak szpryca zalecili i polecieli  bezmózgi 

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

32 minuty temu, mirro napisał:

Co to ma znaczyć bezradność dla Polski czyli nic nie może zrobić . 

Gen. Polko: pozwoliliśmy dronowi z terytorium Polski pewnie zaatakować Ukrainę

Trwa szukanie obiektu powietrznego, który w poniedziałek wleciał na terytorium Polski i zniknął z radarów w rejonie gm. Tyszowce. Opinię na temat tego incydentu wyraził gen. Roman Polko. Ocenił, że sama obserwacja wlatujących dronów to za mało. - Nie zestrzeliliśmy i pozwoliliśmy temu uzbrojonemu dronowi po prostu latać nad Polską i z terytorium Polski pewnie zaatakować Ukrainę - powiedział.

Teraz widzimy wyraźnie, że mamy do czynienia z testowaniem polskiego systemu reagowania. No i Putin czy Kreml dostał sygnał, że jak jest kiepska pogoda, no to rakiety nie będą strącane .

https://wiadomosci.wp.pl/to-byl-test-ze-strony-kremla-gen-polko-nie-ma-zludzen-7065313714100768a

Edytowane przez galan99
Opublikowano
47 minut temu, mirro napisał:

Nie wiem o co chodzi, ale po odpowiedzi jak i cytowanym rysuje mi się scenariusz że Niemiec winien,  i kieruje tak naszą wiewiórką by wyszło że utrudnia śledztwo. A kto utrudnia jest zamieszany, czyli w przyszłości winien.

Czyli jak nic sterowane  działanie proniemieckie🤷‍♂️...co należało dowieść ...

Opublikowano

Planeta się spali płonie .

I to wszystko przez te spalinowe auta oraz palenie węglem oraz drzewem w piecach zimą .

Na drugą stronę rzeki niemal suchą nogą. Bug z nowym rekordem, poziom wody spadł do 13 cm

Z dnia na dzień, a nawet z godziny na godzinę spada poziom wody w Bugu. Sytuacja najbardziej widoczna jest w Kryłowie w powiecie hrubieszowskim, gdzie jeszcze dwa dni temu rzeka miała ponad 70 cm a obecnie wodowskaz pokazuje tam zaledwie 13 cm. Dotychczas rekord jeżeli chodzi o niski stan wody wynosił 15 cm i pochodził z końca sierpnia 2015 roku. Dla porównania, w kwietniu 2013 roku w tym samym miejscu Bug miał 555 cm.

Opublikowano
22 godziny temu, nie napisał:

zobaczcie jakie to jest sekciarstwo

pokazałem tylko co zrobił i powiedział tusk i zostałem za to zaatakowany, wszystko dla swojego guru :D 

@hubertuss długo mógłbym pisać o twoim poziomie wiedzy, ale .......... sam się przedstawiłeś

buachaaachaaachaaaaaaaa :D :D 

--------------------

tvn24
Jerzy Wenderlich został wykładowcą na najważniejszej polskiej uczelni wojskowej. Nazwisko byłego polityka SLD pojawiło się w oficjalnym programie studiów zanim w ogóle ogłoszono konkurs na stanowisko adiunkta. "Przyszło polecenie"
.

@hubertuss ty i twoi koledzy musicie zwiększyć zakup wazeliny :D 

Nie kompromituj się większego sekciarstwa niż u pisowców nigdzie nie zobaczysz. Pokazałem tylko nie atakując cię jakim jesteś fąłszywcem. Na swoim niskim poziomie próbowałeś zestawić podpisu Tuska pod nominacją dla Sędziego z człowiekiem który łamał prawo płacąc za wakacje prywatne z służbowej karty. Takie poziom propagandy to tylko kupuje ciemnu lud od Kurskiego czyli wy.

17 godzin temu, Tomasz0611 napisał:

PKW zabrała PiSdom pieniążki xD będzie teraz słychać wycie xD

Słychać wycie - znakomicie.

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

a Ten akurat jeśli utrudnia to Niemcy mogą być spokojne bo jedyne co Mu kiedykolwiek wyszło to Wielka Brytania z xujni za Jego kadencji

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

To się podoba błoto na ryj .  ZA SŁABO SIĘ JEBIĄ I JESZCZE ONUCĘ zj***ć .

W czwartek niemieckie media przekazały, że polskie władze "mogły nawet ostrzec" obywatela Ukrainy poszukiwanego w Niemczech i podejrzewanego o udział w wysadzeniu gazociągów Nord Stream. Z relacji "Spiegla" wynika, że niemieckie służby "nie zapomną" tego działania Polsce. Na te doniesienia zareagował od razu Radosław Sikorski. My też nie zapomnimy .

Nie zaprosili Niemców na uroczystość 85 rocznicy .

Polska i Niemcy nie upamiętnią razem 85. rocznicy wybuchu II wojny światowej. Niemiecki dziennik: nie wygląda to dobrze .

Pogranicze w Ogniu bardzo dobrze przedstawia film . Napięcia Polsko - Niemieckie oby tak dalej było .

Polska i Niemcy oddzielnie upamiętnią rocznicę napaści hitlerowskich Niemiec na Polskę 1 września 1939 r. Na wydarzeniach w naszym kraju w tym roku RFN ma reprezentować jedynie pełnomocnik niemieckiego MSZ .

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v