Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miotła Don Alda wymiotła z państwowych spółek zyski - 8 mld strat brawo fahofcy:D

Don Ald na granicy

Edytowane przez tracker
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał:

Z autopsji piszesz, co jeszcze dobrze nie wydupczyli ciebie? Przecież każdy chcący i myślący wie, że pis sprowadzał imigrantów tysiącami a wam proponował referendum przeciw imigrantom. Dlatego ludzie tę farsę olali.

No chcieli zapytać czy mają dalej sprawdzać 🤭

Opublikowano
2 godziny temu, Roman176 napisał:

Polskie spółki zarobiły o 8 mld zł mniej niż w ubiegłym roku, zaś Orlen ma zysk niższy aż o 70%! To fatalne dane dla naszej gospodarki.

To , że Orlen mniej zarobił, oznacza , że w kieszeni obywateli zostało ciut więcej, bo ta firma potrafi tylko drenowac kieszenie obywateli, sama zaśszasta kasa na prawo i lewo

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, dysydent napisał:

wierzysz w Polsce w energetykę jądrową? bo ja nie

Ja też nie. Jedyne co jądrowego możemy uzyskać to bombę jądrową. Oczywiście jak ktoś na nas ją zrzuci. Ale w tym temacie też cisza i nikt się nie wyrywa.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, jahooo napisał:

To , że Orlen mniej zarobił, oznacza , że w kieszeni obywateli zostało ciut więcej, bo ta firma potrafi tylko drenowac kieszenie obywateli, sama zaśszasta kasa na prawo i lewo

udowodnij to jak ? zobacz na epetrol jak nas teraz jebią widziałeś ile baryłka kosztuje ? gdyby tak było giełda by inaczej zareagowała 

5 godzin temu, tomek222 napisał:

za rudego to nawet memy kradną znaczkiem pis zasłonięte nieudolnie kradzież 

Zdjęcie

11 minut temu, mirro napisał:

Ja też nie. Jedyne co jądrowego możemy uzyskać to bombę jądrową. Oczywiście jak ktoś na nas ją zrzuci. Ale w tym temacie też cisza i nikt się nie wyrywa.

oj tam ja jak każdy facet mam 2 jądra 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „17cze Donald Tusk @donaldtusk Będę za chwilę rozmawiał z kanclerzem Scholzem O niedopuszczalnym incydencie z udziałem niemieckie policji rodziny migrantów po naszej stronie granicy. Sprawa musi być szczegółowo wyjaśniona. ill i1mln Krzysztof Bosak @krzysztofbosak To jest poważny incydent wystarczający pretekst żeby rozpocząć na granicy kontrolę dla pojazdów niemieckich służb mundurowych. Nie może być akceptacji by wjeżdżali do Polski jak do siebie robili co chcą!”

Edytowane przez Roman176
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał:

No chcieli zapytać czy mają dalej sprawdzać 🤭

Nie sprawdzać a sprowadzać. Serio myślisz, że by się przejęli wynikiem jakiegoś referendum. Referendum było częścią kampanii wyborczej i nie wypaliło.

57 minut temu, jahooo napisał:

Romek i kilku tutaj tego nie rozumieją. Im się pompuje do głów przekaz dnia i oni to trąbią od rana do nocy. 

3 godziny temu, Roman176 napisał:

a idiota sie cieszy takich pisojebacuw nam potrzeba 

Serio myślisz, ze jak będziesz wyzywał to się przejmę tym co piszesz. Ja ci mogę jedynie współczuć agresja bez braku argumentów to przejaw twojej słabości i frustracji.

2 godziny temu, tracker napisał:

Ja lemingozę ignoruję,  bo sprowadza do swojego poziomu. 

A jak coś wstawiam to dla tych normalnych.

Was już się nie da sprowadzić niżej niż poziom pisowca. Przykłady wyżej podałem. A wstawiasz dla normalnych. Tak normalnych inaczej tak po pisowsku.

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał:

Z autopsji piszesz, co jeszcze dobrze nie wydupczyli ciebie? Przecież każdy chcący i myślący wie, że pis sprowadzał imigrantów tysiącami a wam proponował referendum przeciw imigrantom. Dlatego ludzie tę farsę olali.

Tyle co PiS sprowadził, to nie wiem czy byś się doczekał w życiu żeby cię wydupczyli, a teraz masz bardzo realne szanse, zwłaszcza że do granicy nie masz zbyt daleko.  :P  Oj zwieracze ci rozregulują, oj rozregulują. xD

Opublikowano

ale PIS wam mózgi sprał tym referendum. Fikcyjny recepta na fikcyjny problem. Tymczasem jak teraz rząd chce mur powiększać i  więcej sił wysyłać na granice to zamiast spokojnie przejąć, że wtedy straszyliście tym wszystkim(np. rozbieraniem "zapory") bezpodstawnie to, albo nie wiecie co powiedzieć, albo jedynie jakąś niby hipokryzje rządzącym zarzucacie.  

Ty byś naprawdę chciał chyba, aby tu wpuścili chordy ciapatych. By tylko powiedzieć w dumą. "a nie mówiłem". Tak jak politycy by podpalili spokojnie kraj, jakby to miało dać jakiś interes polityczny. 

8 minut temu, Desperado napisał:

Ciebie też wydupczą, bo też zignorowałeś referendum  :P  będziecie się śmiali że aż na d*py nie usiądziecie.   xD

Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał:

Romek i kilku tutaj tego nie rozumieją. Im się pompuje do głów przekaz dnia i oni to trąbią od rana do nocy. 

Zysk jest wartością uzyskają w ostatecznym rozrachunku . Dziwne jest to , że ropa była tańsza ,paliwo było droższe na stacjach a zysk mniejszy ???? 

Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Ty byś naprawdę chciał chyba, aby tu wpuścili chordy ciapatych. By tylko powiedzieć w dumą. "a nie mówiłem". Tak jak politycy by podpalili spokojnie kraj, jakby to miało dać jakiś interes polityczny. 

Celne podsumowania...

Jeszcze tylko postraszyć Stwórcą by mógł ..

Opublikowano
22 minuty temu, hubertuss napisał:

Nie sprawdzać a sprowadzać. Serio myślisz, że by się przejęli wynikiem jakiegoś referendum. Referendum było częścią kampanii wyborczej i nie wypaliło

Ja bym to inaczej nazwał , bo to było jak zrobić kupę przed drzwiami kibelka ,no ale jak Tusk kazał.....😃

Opublikowano
mirro napisał:

2 godziny temu, dysydent napisał:

wierzysz w Polsce w energetykę jądrową? bo ja nie

A tak zapytam - czy reaktor bez turbin to mie jest czasem bardzo drogi grzejnik?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Tyle co PiS sprowadził, to nie wiem czy byś się doczekał w życiu żeby cię wydupczyli, a teraz masz bardzo realne szanse, zwłaszcza że do granicy nie masz zbyt daleko.  :P  Oj zwieracze ci rozregulują, oj rozregulują. xD

I to jest właśnie wasz problem. Pis zrobił coś sprowadzał w tym przypadku imigrantów miał miejsce fakt dokonany a wy straszycie gdybaniem, że Tusk może coś zrobi.

1 godzinę temu, Leszy napisał:

@Desperado ty to masz jakieś dziwne te fantazje..... 

Głodnemu chlebna myśli.

56 minut temu, andrzej78 napisał:

Zysk jest wartością uzyskają w ostatecznym rozrachunku . Dziwne jest to , że ropa była tańsza ,paliwo było droższe na stacjach a zysk mniejszy ???? 

Masz racje  za Obajtka ropa naftowa taniała a na stacjach drożało. Marże Orlenu były rekordowe.

52 minuty temu, andrzej78 napisał:

Ja bym to inaczej nazwał , bo to było jak zrobić kupę przed drzwiami kibelka ,no ale jak Tusk kazał.....😃

Nie wiem gdzie ty tam te kupy robisz ale weź pisz jaśniej.

609-69--kasjerow-sklepowych-chce-pracowac-za-podwojne.jpg

188-ryszard-czarnecki-uwaza-ze-prokuratura-nieslusznie-prowadzi.jpg

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Przywiózł do landu tylko jak zwą ? .

Ile landów jest w Niemczech?

Kraj dzieli się na 16 krajów związkowych (landów). Każdy z nich ma swoją własną konstytucję i posiada dużą autonomię, jeżeli chodzi o organizację wewnętrzną. Trzy spośród nich to miasta, które posiadają status kraju związkowego. Są to: Brema, Berlin i Hamburg.

Polska ma 16 województw wiec się pokrywają .

Edytowane przez galan99
  • Like 1
Opublikowano

No i co z tego?  Jakie to ma znaczenie? Kogo to obchodzi?

50 minut temu, hubertuss napisał:

609-69--kasjerow-sklepowych-chce-pracowac-za-podwojne.jpg

I to jest to o czym od zawsze pisałem - sprawa warunków powinna być tylko i wyłącznie przedmiotem umowy między pracodawcą a pracownikiem. Jak sie dogadają na pracę w weekend , w nocy , w święta, to sprawa miedzy nimi.  Jak się państwo w to wpieprza a szczególnie socjalistyczne , to zawsze jest taki burdel jak u nas. 

Opublikowano (edytowane)

To tylko pokazuje, że wielu pracowników w d ma ideologię. Wszystko to kwestia pieniędzy i dogadania i rodzina tak przywoływana przez polityków i związki przestaje być problemem. Za odpowiednią stawkę wielu z tych co popiera zakaz sama by poleciała do roboty w niedzielę

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał:

kwestia pieniędzy i dogadania

Wszystko to kwestia pieniędzy ile tych pieniędzy 50 zł za godzinę kto zapłaci ?.

Masz ludzi za idiotów że mają pracować w niedzielę , żebyś mógł połazić po markecie .  Trzeba płacić konkretnie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, DTaras napisał:

A tak zapytam - czy reaktor bez turbin to mie jest czasem bardzo drogi grzejnik?

Może zacznie świecić i postawią obok fotowoltaike 😅🙃

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał:

To tylko pokazuje, że wielu pracowników w d ma ideologię. Wszystko to kwestia pieniędzy i dogadania i rodzina tak przywoływana przez polityków i związki przestaje być problemem. Za odpowiednią stawkę wielu z tych co popiera zakaz sama by poleciała do roboty w niedzielę

Ty tak na poważnie wierzysz w te sondaże, przecież one funta kłaków nie są warte, pokazują to , za co zlecający zapłacił

3 minuty temu, galan99 napisał:

Wszystko to kwestia pieniędzy ile tych pieniędzy 50 zł za godzinę kto zapłaci ?.

Ta zapłaci, wolne w poniedziałek, nikt nie pozwoli na pracę na okrągło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v