Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I dlatego ze frustratów takich jak ty jest wiekszość w tym kraju nigdy się nic nie ma prawa poprawić. 

W normalnych społeczeństwach ludzie patrzą się na tych którzy coś osiągnęli z uznaniem, naśladują ich , starają się podpatrywać co robią i próbować do nich równać. U nas proletariat  tylko patrzy jak kogoś lepszemu dopieprzyć i sprowadzić na swój prymitywny poziom. Powinien zacząć rządzić ktoś co by kijem draństwo napi...ł i kopał w d*pę dopóki się nie zmieni tej ciemnoty. U nas za głupotę  nie ma co winić rzadzących tylko ciemne masy

Opublikowano
Przed chwilą, Ulman napisał:

W normalnych społeczeństwach ludzie patrzą się na tych którzy coś osiągnęli z uznaniem, naśladują ich , starają się podpatrywać co robią i próbować do nich równać. U nas proletariat  tylko patrzy jak kogoś lepszemu dopieprzyć i sprowadzić na swój prymitywny poziom.

ale jest też taka grupa jak ty ze uważa ze coś ma ( tylko samo zachwyt) którzy inni wiedzą ze nie należy naśladować 

Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby i tekst „Są jeszcze ludzie którzy potrafią spędzać wolny czas bez smartfonu...”

• Like 1
Opublikowano

U nas ciemnota nigdy nie będzie naśladować ani doceniać ludzi którzy coś maja lub osiągnęli bo to wymaga chęci, wysiłku i myślenia. Lud woli pluć na lepszych od siebie a samemu głosować na draństwo które im zapewni kolejny socjal. Większość jest głupia i leniwa więc biedna , zgodnie z przysłowiem - czemuś biedny - boś głupi. 

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Trzeba by zapytać też tych co Lepper miał na liście 🤔 pamiętasz z jakich opcji POlitycznych byli Ci ludzie ? 

To wam przypomnę wszystkim co tak się tu zachwycają obecnym stanem władzy w PL

Nie wiem jakich ludzi Lepper miał na liście ale wiem, ze wykończyli go ludzie pisu. Podobnie chcieli wykończyć Gowina i ten podobnie jak Lepper targnął się na swoje życie. Całe szczęście nie skutecznie.

Taka powtórka z historii rok 2007 pis gnoi Leppera. Ten politycznie z szczytów władzy spada donikąd jest nikim jeśli chodzi o politykę. Podobnie Gowin Z wice premierostwa spada donikąd politycznie traci wszystko partię stanowiska itd. Obaj targają się na swoje życie. Lepperowi się udaje Gowinowi nie.

Edytowane przez hubertuss
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, mirro napisał:

To grono, gdzieś tam w przeszłości ma jeden wspólny punkt a raczej jeden dzień. Czyli walnięcie szablą po ramieniu i promocję na pierwszy stopień oficerski. Tak więc spełniamy w oczach różnych mediów śledczych warunki okreslenia jako zorganizowana grupa. I w większości zbrojna.:lol:

a uchowały się jakieś media choćby i śledcze które bodaj pomyślały by sprawdzić czy snadź jeszcze nie przestępcza? ;) pomijając Macierewicza no ale On to bardziej satyryk mimowolny w tej swojej śledczości

btw bo to już  tu mogę
no - wyobraź sobie - kupił, pono 6kW i osobiście raczył być i się pochwalić. nie byłem nie widziałem ale 20A esy to na zalicznikowym są tak że ... no aż sam jestem ciekaw i nawet ew klikaniny nie poskąpię a bodaj i za free dla własnej ciekawości.. no do lata się powinno okazać

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

45 minut temu, Ulman napisał:

I dlatego ze frustratów takich jak ty jest wiekszość w tym kraju nigdy się nic nie ma prawa poprawić. 

W normalnych społeczeństwach ludzie patrzą się na tych którzy coś osiągnęli z uznaniem, naśladują ich , starają się podpatrywać co robią i próbować do nich równać. U nas proletariat  tylko patrzy jak kogoś lepszemu dopieprzyć i sprowadzić na swój prymitywny poziom. Powinien zacząć rządzić ktoś co by kijem draństwo napi...ł i kopał w d*pę dopóki się nie zmieni tej ciemnoty. U nas za głupotę  nie ma co winić rzadzących tylko ciemne masy

36 minut temu, Ulman napisał:

U nas ciemnota nigdy nie będzie naśladować ani doceniać ludzi którzy coś maja lub osiągnęli bo to wymaga chęci, wysiłku i myślenia. Lud woli pluć na lepszych od siebie a samemu głosować na draństwo które im zapewni kolejny socjal. Większość jest głupia i leniwa więc biedna , zgodnie z przysłowiem - czemuś biedny - boś głupi. 

przecież to ty nazwałeś miliarderów będących w davos idiotami :D 

5 godzin temu, jacek1296 napisał:

W banku rezerw federalnych. Czyżby zapłata za abramsy?

oczywiście nie kłamiesz i możesz to potwierdzić odpowiednymi danymi?

Opublikowano

Idiota nigdy się nie dorobi bogactwa. Nie oznacza to ze bogacz przed ciemnym i zawistnym ludem głupka nie udaje. Musi to robić by lud uznał go za "równego gościa" 😆

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

A skąd Ty możesz wiedzieć kim ja jestem i do której grupy się zaliczam.

Są ludzie dla których pieniądze nie są najważniejsze i nie interesuje ich zasobność portfeli innych.

• Like 1
Opublikowano

Biedni uważają, że aby robić pieniądze, trzeba je najpierw mieć. Tymczasem bogaci wiedzą, że najlepiej robić użytek z cudzych pieniędzy. Dlatego fakt, że na coś ich w danym momencie nie stać, nie zniechęca ich, by do tego dążyć. Bogaci otaczają się ludźmi, którzy myślą podobnie.

30 minut temu, Ulman napisał:

Idiota nigdy się nie dorobi bogactwa. Nie oznacza to ze bogacz przed ciemnym i zawistnym ludem głupka nie udaje. Musi to robić by lud uznał go za "równego gościa" 😆

Na przewalaniu roli nikt nie dorobi się bogactwa .

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

i dziwic sie ze w szpitalach psychiatrycznych pis kroluje..

Bo P0gonić tuska chce

gdy zostanie napoleonem to i nawet putina moze pogonic 🤣

1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Nie wiem jakich ludzi Lepper miał na liście ale wiem, ze wykończyli go ludzie pisu. Podobnie chcieli wykończyć Gowina i ten podobnie jak Lepper targnął się na swoje życie. Całe szczęście nie skutecznie.

Taka powtórka z historii rok 2007 pis gnoi Leppera. Ten politycznie z szczytów władzy spada donikąd jest nikim jeśli chodzi o politykę. Podobnie Gowin Z wice premierostwa spada donikąd politycznie traci wszystko partię stanowiska itd. Obaj targają się na swoje życie. Lepperowi się udaje Gowinowi nie.

gowin byl w takim stanie psychicznym ze nawet popelnic samobojstwa nie byl w stanie..

Opublikowano
29 minut temu, jacor73 napisał:

A skąd Ty możesz wiedzieć kim ja jestem i do której grupy się zaliczam.

Z twoich  poglądów 

17 minut temu, galan99 napisał:

Na przewalaniu roli nikt nie dorobi się bogactwa .

Dorobi się o ile osiągnął odpowiednią skalę i rozumie co robi.

Opublikowano (edytowane)

Bo P0gonić tuska chce

Tuska bronią takie kobiety .

Feministka i Aktywiszcze wpuścili do Sejmu i teraz królują .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

Z twoich  poglądów 

Dorobi się o ile osiągnął odpowiednią skalę i rozumie co robi.

A niby skąd wiesz jakie ja mam poglądy i co robię, z tych kilku postów?

🤪🤣🤣🤣🤣😛😛

Opublikowano

Z tego co piszesz wynika że osiągnąłeś o wiele za mało wobec swoich oczekiwań i szukasz wytłumaczenia. Każdy kto do czegoś doszedł wie że 99% ludzi osiąga sukces bo są bardziej przewidujący, bardziej pracowici, zaradni, widzą szerzej, trafnie przewidują co może się stać, umieją przetwarzać dane, są wykształceni, odważni i mają swoisty dodatkowy zmysł czy wyczucie  - jak kto woli.  O tym że wszyscy oprócz biedoty kradną i spekulują mówi tylko i wyłącznie biedota. 

• Haha 1
Opublikowano
masa24 napisał:

Dobry z ciebie wariat 😀😀😀mirro

Aaa ja mam w rodzinie Wałęsów i jak było wesele był i łon. Mam swoje zdanie o imciu aczkolwiek z wiochy nad Wisłą też raczej w pośpiechu nad Bałtyk jechał i tak się uwikłanie rozpoczęło...

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ulman napisał:

Każdy kto do czegoś doszedł wie że 99% ludzi osiąga sukces bo są bardziej przewidujący, bardziej pracowici, zaradni, widzą szerzej, trafnie przewidują co może się stać, umieją przetwarzać dane, są wykształceni, odważni i mają swoisty dodatkowy zmysł czy wyczucie  - 

Nie znam osób ze swojego otoczenia którzy uczciwie osiągnęli coś co jest ponad przeciętność . Można sobie wmawiać ,że tylko kradzież jest nieuczciwością ,ale tak nie jest .  Na  jakimś etapie trzeba coś zakombinować ,a później pieniądz robi pieniądz.

Edytowane przez andrzej78
Opublikowano
dysydent napisał:

a chociaż wiesz jak to działa? czy nie wystarczy wymiana samego paliwa no i jeszcze raz powtórzę

Jakbym był w temacie taki zaebiaszczy to bym pisał elaboraty z orzelkiem na papierze. Wiem tyle co się zainteresowałem gdy KGHM wymyślił iż se to kupi. Jest tam szczegółów co niemiara i na dzień dzisiejszy największa skala to wojsko, kosmos oraz ruskie lodołamacze. Choć Chinczyki, Kanadyjczyki, Ruskie oraz Koreance powinni mieć ogarnięte te tematy już daleko bo na lata 20 wiele projektów miało już zostać dystartowanych. O ile mi wiadomo fabryk modułów jeszcze niema. A jak działa? Reaktor jest modułem i moc oraz funkcje reguluje się kompozycją modułów. Może pracować w zakresie mocy pojedynczych bloków węglowych i je zastępować przy czym nie jest to ani w rozmiarach ani funkcjonalności klasyczny reaktor. SMRy zatapia się lub umieszcza pod powierzchnią ziemi. Wymiana paliwa to remont całego bloku zatem określa się coś na kształt resursu i w zależności od typu jest to od 7 do 12 lat. Tego jest na godziny czytania. W każdym razie z powodu wątpliwości jaką sam zaprezentowałeś jest to ów Inflant nomen omen mogący służyć jako inne określenie balona a sprzedawanie nam inflantów jako robienie w balona...

• Thanks 1
Opublikowano
15 minut temu, andrzej78 napisał:

Nie znam osób ze swojego otoczenia którzy uczciwie osiągnęli coś co jest ponad przeciętność . Można sobie wmawiać ,że tylko kradzież jest nieuczciwością ,ale tak nie jest .  Na  jakimś etapie trzeba coś zakombinować ,a później pieniądz robi pieniądz.

A taki Rydzyk?

Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, dysydent napisał:

do instytucji bardziej zorganizowanych niż grono grillowe "ziomków" i znajomków które @mirro wyżej opisał

To grono, gdzieś tam w przeszłości ma jeden wspólny punkt a raczej jeden dzień. Czyli walnięcie szablą po ramieniu i promocję na pierwszy stopień oficerski. Tak więc spełniamy w oczach różnych mediów śledczych warunki okreslenia jako zorganizowana grupa. I w większości zbrojna.

AaA tera się z pportka na kapitajna przechodzi w czy (3) lata...

dysydent napisał:

1 godzinę temu, mirro napisał:

To grono, gdzieś tam w przeszłości ma jeden wspólny punkt a raczej jeden dzień. Czyli walnięcie szablą po ramieniu i promocję na pierwszy stopień oficerski. Tak więc spełniamy w oczach różnych mediów śledczych warunki okreslenia jako zorganizowana grupa. I w większości zbrojna.

a uchowały się jakieś media choćby i śledcze które bodaj pomyślały by sprawdzić czy snadź jeszcze nie przestępcza? ;) pomijając Macierewicza no ale On to bardziej satyryk mimowolny w tej swojej śledczości

btw bo to już  tu mogę
no - wyobraź sobie - kupił, pono 6kW i osobiście raczył być i się pochwalić. nie byłem nie widziałem ale 20A esy to na zalicznikowym są tak że ... no aż sam jestem ciekaw i nawet ew klikaniny nie poskąpię a bodaj i za free dla własnej ciekawości.. no do lata się powinno okazać

Czasem nad startami można zapanować sposobami ale to też zależy czy są ograniczniki mocy, czy nie. Teraz jest pełno stafu do fotowoltaiki i nie powinienem pisać ale taki falownik, jak mu się poda odpowiednio przygotowane napięcie z agregatu zamiast łańcucha robi normalnie zsynchronizowane z siecią 3f...

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, andrzej78 napisał:

No to najwyraźniej masz pecha albo wszystko na co ty nie byłeś w stanie wpaść uważasz za kombinowanie. 

Żeby pieniądz robił pieniądz to trzeba mieć poukładane w głowie.

Mozesz dać jakiś prawdziwy przykład tego co uznajesz za kombinowanie? 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Ja dam - intensywna praca umysłowa w celu przetarcia szlaków nieprzebytych w celu utrzymania się na powierzchni. Zwana często knuciem. Objawia się często analizą zarówno matematyczną jak i humanistyczną - skutków i zagrożeń. Wymaga odsypiania i zmagania się ze skutkami zdrowotnymi stanu. W nacji żydowskiej to permanentne odpowiadanie sobie na pytanie: "ile można stracić?" przy czym jest to argument odwrotny. Odpowiedź: "dużo" zachęca do podjęcia ryzyka albowiem zysk wówczas jest najczęściej wielokrotny przy czym konieczne będzie po prostu rozmiękczenie otoczenia w celu zminimalizowania ryzyk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v