Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Leszy napisał:

Większość pewnie głosowała z niechęci do PIS-u, więc każda akcja wymierzona w pisowców będzie pochwalana przez część wyborców obecnej koalicji. 

a cieszy mnie bezpośredni wniosek z tego co już wcześniej zauważyłem

1 godzinę temu, dysydent napisał:

oj chyba w wyniku ostatnich wyborów wiara niewiele miała udziału a bardziej niewiara w tych drugich.
Które to już kolejne z serii wybierania mniejszego zła? stan robi się trwale patologiczny

tylko jest jeszcze jeden wniosek z mojego wpisu - taką samą patologią są ślepi wyznawcy i PiSu jak i tego błotnego zlepka który dla skrótu można nazwać antyPiSem czyli tych koryciarzy obecnych którym udało się sklecić większość rządową
na tym tle oportunizm konfy wydaje się ideałem obiektywizmu a to już zakrawa na groteskę

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
6 minut temu, Leszy napisał:

Większość pewnie głosowała z niechęci do PIS-u, więc każda akcja wymierzona w pisowców będzie pochwalana przez część wyborców obecnej koalicji. 

Teraz należy skupić się na prześwietlaniu działań rządu , a rozliczenia załatwiać w ciszy.

Ale jak pisałem wcześniej tak się stało. Przed wyborami o rządzących, po o opozycji. 

Opublikowano
18 minut temu, Roki212 napisał:

Do czego że jebać PiS 😅 nie ma się czego wstydzić 🤭

I tu się mylisz. Jak oni swój program na tym opierają,  to dla dobra kraju to nic ciekawego nie wróży.  A popieranie tęgo stanu od ponad 30lat świadczy o tym że mamy się czego wstydzić niestety. I w zasadzie to oni nie jebia PiS tylko nas wszystkich na zmianę. 

Opublikowano
racyl napisał:

2 godziny temu, danielhaker napisał:

Teraz to będzie pranie mózgów xD

A naiwni wierzyli, że do tvp zatrudnią bezstronnych dziennikarzy xD Teraz to będzie płynął lukier strumieniami

Co masz do tej dziennikarki ?, Pewnie brakuje ci kłeczka, rachonia i holeckiej 😄

Dobrze porównałeś, bo ona wpisuje się w ten sam poziom 🤣

Opublikowano

pis-owski lumpenproletariat wiejski sie odezwal.......

sieroty po prl-u i kaczystanie 🤣

wchodnia polska to  stan umyslu..

2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Jakie to praworządne i ,,madre" brawo inteligencji wyborcy KO👍🤦‍♂️

chyba jednynie pis-owskie glupki wierza w obietnice tuska   🤣🤣

nikt rozgarniety -cztaj wyborca po-nie bierze tego na powaznie.

2 godziny temu, danielhaker napisał:

Ktoś jednak im wierzył że na nich głosował 🤭

chyba ktos tak ograniczony jak wiejska cwiercinteligencja wierzy w obietnice politykow..

skad wy mozecie wiedziec co mysli wyborca po jesli na wsiach na zadupiu niewielu na nich glosuje, moze jakis nauczyciel ,urzednik ..a tak to sama wiejska elita po podstawowce .

• Haha 1
Opublikowano

Komisja Europejska zaproponowała w środę przedłużenie bezcłowego wjazdu dla ukraińskich produktów rolnych. Liberalizacja przepisów eksportowych miałaby obowiązywać przez kolejne 12 miesięcy od czerwca 2024. Projekt zawiera również "mechanizmy ochronne", które mają chronić europejskie rynki przed zakłóceniami. KE chce też wprowadzić limity dla określonych produktów jak drób, jaja i cukier.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-01-31/komisja-europejska-proponuje-przedluzenie-bezclowego-importu-z-ukrainy-stawia-warunki/

2 minuty temu, jacus napisał:

🤣 

chyba ktos tak ograniczony jak wiejska cwiercinteligencja wierzy w obietnice politykow..

skad wy mozecie wiedziec co mysli wyborca po jesli na wsiach na zadupiu niewielu na nich glosuje, moze jakis nauczyciel ,urzednik ..a tak to sama wiejska elita po podstawowce .

Już nie po podstawówce panie inteligencie.....

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

Zgadza się, to są ich wyborcy. Nauczyciel, urzędnik, wiejska elita po podstawówce no i zakłady karne xD

Edytowane przez emtec123
  • Like 2
Opublikowano
47 minut temu, GRZES1545 napisał:

I tu się mylisz. Jak oni swój program na tym opierają,  to dla dobra kraju to nic ciekawego nie wróży. 

Ale patrząc z drugiej strony, to PiS nie j.bany staje sie toksyczny.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Teraz należy skupić się na prześwietlaniu działań rządu , a rozliczenia załatwiać w ciszy.

no jak możesz się tak znęcać nad politykami? zabraniasz im największej przyjemności jaką mają z publicznego poniewierania konkurentów xD
co ono jedno z drugim tak naprawdę potrafi ponad to tylko właśnie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Roman176 napisał:

najlepsze jest to ze prezesem agencji rolnych został lekarz .............   😁

a najlepsze to ze u mnie w pracy na kopalni wciąga się ludzi bez wykształcenia  co byli działaczami PO lokalnymi bez wykształcenia i wiedzy ... zwykli prostaki a media siedzą cicho ......... a zwalnia się ludzi po elitarnych szkołach  AGH ...

Jak zwykle ogólniki..... Której agencji? 

Jeśli windują ludzi bez wykształcenia a zwalniają po dobrych uczelniach,  to jest duża szansa że czeka cię awans 🤣

Opublikowano
dysydent napisał:

37 minut temu, DTaras napisał:

A widzieliście co muppet z PKO BP ujawnił? Do więźnia nie pójdzie ale swoje zarobi...

o tego "muppeta" Ci chodzi?
https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/oskar-szafarowicz-o-wynikach-finansowych-pko-bp-kontrowersyjny-wpis-mlodego-dzialacza-pis-oskar-szafarowicz-komentuje-st7749906

z całą moją antypatią do osobnika akurat tu muszę bronić tego co zrobił bo tak samo można wrzeszczeć o ukaranie gdyby zataił publicznie a tylko wąskiemu gronu swoje prognozy ujawnił a nawet można by się czepiać gdyby zataił wszem i wobec tylko na własny użytek bo to są przecież tylko subiektywne prognozy a nie kopia z raportu którego jeszcze przecież nie ma i już nie chce mi się rozpisywać nad wykładniami argumentacji dowolnej z tych opcji bo kto rozumny sam sobie skleci.

Jako pracownik ma prawo a nawet obowiązek dbać o jak najwyższe notowania akcji swego pracodawcy i ....

oskarżenia i zarzuty karne mamy akurat ze strony naganiaczy obecnie rządzących czyli akurat w przypadku tego banku potencjalnego defraudatora zatajonych zysków tak że i po ryju prokuratorowanie też zasługuje nabrać w tej akurat sprawie.

Nooo ciepło cieplutko.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Ulman napisał:

Jeśli windują ludzi bez wykształcenia a zwalniają po dobrych uczelniach,  to jest duża szansa że czeka cię awans 🤣

Co trzeci członek Platformy skończył tylko podstawówkę. ...

https://www.money.pl/gospodarka/komentarze/artykul/co;trzeci;czlonek;platformy;skonczyl;tylko;podstawowke;donald;tusk;zadowolony,122,0,1384570.html

trzebiło by się do nich zapisać ...  jak za komuny zapisać się do partii 

2 godziny temu, Ulman napisał:

Jak zwykle ogólniki..... Której agencji? 

ogólny i nijaki to ty jesteś , wyborco rudego 

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
10 minut temu, Roman176 napisał:

A kogo obchodzi wykształcenie działaczy platformy? Tu mowa o kopalni gdzie obniżyli standardy więc to dla ciebie korzystne bo masz szansę awansować. 

Czemu kolejny raz wklejasz link sprzed 10 lat? Zatrzymałeś się w rozwoju? 

No Romek, która to agencja rolna ma prezesa lekarza?  Znalazłeś już czy sprawdziłeś że palnąłeś kolejną bzdurę i teraz będziesz ściemniał?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

No Romek, która to agencja rolna ma prezesa lekarza?  Znalazłeś już czy sprawdziłeś że palnąłeś kolejną bzdurę i teraz będziesz ściemniał?

ty jesteś burak ? 

https://cowzdrowiu.pl/aktualnosci/post/byly-dyrektor-szpitala-psychiatrycznego-szefem-armir

po czym można poznać idioty. ,,idiota od rana do wieczora sra jak choroba wkleja ''   gdy kradną jego ulubieńcy 

]

8 minut temu, Ulman napisał:

A kogo obchodzi wykształcenie działaczy platformy?

8 minut temu, Ulman napisał:

Czemu kolejny raz wklejasz link sprzed 10 lat? Zatrzymałeś się w rozwoju? 

a ktoś sie zmienił oprócz Niesiołowskiego ? pali kota 

Opublikowano
45 minut temu, DTaras napisał:

Dynia mnie łupie i taki se film włączyłem: 1670... trzeba powiedzieć fajnie gupi... Nowożytność jak ta sprzed wyborów.

dla mnie to serial dla idiotów nakręcony - jak z Ferdkiem Kiepskim, chociaż ponadczasowo aktualny

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v