Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Kurła niech te husqvarny 40 szlak trafi jakie to wredne do naprawy. 

Proste a i uszczelnienie wału i kartera to dziecko poprawnie  zamontuje bez problemu po butelce mleka 

Opublikowano
48 minut temu, jacus napisał(a):

i na migi sie dogadasz..tylko jak twoja zareaguje gdy powieziesz ja i zobaczy napis-nagykutas na tablicy ??

ma racje cieple kraje sa przereklamowane-szczegolnie w lecie. nasze upaly to pikus.

przy obecnej promocji na ekogroszek u nas [transport] przestalo sie oplacac palenie zbozem.

to zdjecie z brudna lapa i plikiem paszportow od byda to bylo moje ?? chyba jakiegos ogarka mi sie zdawalo.

musze orawioka namowic zeby poszukal.

chyba ogolnopolski.. u nas tez spokoj .

mam dla was dobra rade-gdy zony nie chca z wami nigdzie chodzic -sprobujcie choc raz na trzezwo sie zabawic..to na pewno zmieni ich zdanie.

Nie każdy po wódce dostaje małpiego rozumu 

Bo pić to trza umieć,nie sztuka za***ac ryja  

• Like 2
Opublikowano
38 minut temu, radekz200 napisał(a):

jak się nie nadajesz do picia to lepiej jak nie pijesz 😂 ty taki trochę fircyk chyba jesteś?

Wódki nie przepijesz itd...

Czemu m pić skoro nie lubię 🤷

37 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...ciekawe czemu?🤔

Domyślam się, ale jestem nieugięty 🤷...

Opublikowano

Chłopy ocieplenie schodów na strych styrodur czy płyta pir?

Mam wełnę i obite deskami, ale za mało kładzione i do rozwałki 

Styrodur i siatka klej albo płyta ta z pazlotkiem bez niczego. 

Tylko nie wiem czy ta płyta czasami nie będzie się "ulatniać" jak brzegi odcięte zostaną bez osłony... 🤔 Płyta wiadomo dużo droższa, ale też ponoć lepiej izoluje. 

Opublikowano

nawet slonce wyszlo na chwile ale pizdzi ostro.

kawe wypic i do roboty jakiejs trzeba sie brac... sterta papierow do obrobienia.

39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

....po co?

nie jestes znowu taki stary zeby tego nie pamietac ..

koledzy powiedzcie mu po co sie dzie na dyskoteke..

tylko o sztachetach nie wspominajcie,w skansenie byl to moze ma zapas na pare dyskotek..

Opublikowano
Godzinę temu, Łolek napisał(a):

Moja to na sylwestra ciężko namówić mam, chociaż kolega już nas zapisał 🤫

Kurna jak były krowy to i kasa była a teraz czas oszczędzać i macgaywerować😉🤭

IMG_20241118_122116.jpg

Daj adres to wyślę Ci kilka języków ...🙋‍♂️

Opublikowano
23 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie pytam co tam, tylko po co ty tam idziesz?

a dlaczego nie ?? mam siedziec wieczorem i pierdziec w fotel to wole sie rozerwac. wlecie pelno takich imprez a na urlopie to juz norma.

20 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

...no jem....z pudełka...

...i Zara jeszcze se pojeżdże 

17319346853518490767998972325501.jpg

turka dorabiasz ?? nie ma juz prawdziwego polskiego kebaba ??

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał(a):

a dlaczego nie ?? mam siedziec wieczorem i pierdziec w fotel to wole sie rozerwac. wlecie pelno takich imprez a na urlopie to juz norma.

Może Zetorem za TAXI dorabiasz, stąd te MTH tyle.   😜

• Haha 2
Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

No mają ciepłą wodę P0 57 zł m3 😁😁😁😁

A ja mam że słonka, że a zimą z kawałka drewka

No P0głosujă na czaskoskiego żeby uwolnić Warszawę 

@marulekk

Minęła 9

Trzymaj zestaw

⚒️⛏️🔨🪓

Rysiu nie lepi cieszyć się życiem 😎 ja jeszcze sezonu nie kończę 

20241118_143557.jpg

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna , se pojeździłem...aż mi się ju znudziło... jakoś 

Mi się nie nudzi...jeszcze 😊

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

20241118_143557.jpg

Się dla mnie podoba bardziej niż pafnucego 👍👍

• Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

Polska te ma piękne miejsca 

a co do Chorwacji jedyna co umiała się zabezpieczyć znaczy alkohol piłaś zamiast wody 🤭😆😆😆

😆😆😆

5 miesiąc ciąży akurat. Ostatnie lata to ja i tak abstynentka. Źle się czuje po lampce wina nawet

Na wiosnę byliśmy w Irlandii. Nie chcę nigdzie latać. 

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@6465 rozmawialiśmy o "mulczowaniu" międzyplonów zimowych, u mnie tak to wygląda.

IMG_20241118_125022.jpg

W jakim celu mulczujesz? Żeby zatrzymać wilgoć?

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

@6465 rozmawialiśmy o "mulczowaniu" międzyplonów zimowych, u mnie tak to wygląda.

IMG_20241118_125022.jpg

Tolmet robi robotę tylko ze te tylne talerze ziemia się do nich przykleja ciekawe czy w innych markach tak samo.

Opublikowano
22 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

20241118_143557.jpg

Byłam wczoraj na spacerze to są młode podgrzybki i szare zielonki

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

przestalo padac ale do pola nie da sie jechac .moze jutro ?

Jeszcześ się nie odrobił? Kurła, ostatnie bambry skończyli orki, siewy, o kukurydzy to w listopadzie praktycznie większość zapomniała... 

Wieje, leje co chwilę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v