Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Uu. Zwracam honor. 

A no tak toć na dniach renty płacili... 

O gapa ja 😁

u nas na 10 😂😂

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Zrobiłeś zdjęcie z pół kilometra zielonego kombaja na zielonej trawie i nie widziałem ;)

toż jest i jak kosi 😛 a on ma więcej czarnego niż zielonego 😂

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Uziu92 napisał:

i nas pewnie po tyle będzie, ja myślę 600 brać.

Jak gospodarkę po tyle sprzedasz to pół Teksasu wykupisz

Tylko pamiętaj, weź im biardzkiego, oni kiedyś dali nam stonkę 

Opublikowano
1 godzinę temu, Buszmen11 napisał:

Tęczowa koalicja pierdolnie, kwestia czasu. PiS rozdupcy "rozliczanie" a bandę rudego drożyzna i pozabierane socjale. Tyle polityki.

Nie pada, sucho, gorąco, ujowo. 

Idę na zimne piwo

Póki co Szymon i Tygrys wiernie pozostają pod butem swojego pana

8 minut temu, radekz200 napisał:

kurła i tak mnie wszystko swędziało, jęczmień strasznie gryzie 😛

Ja pryskałem maliny to tak cięły komary jak nie wiem

Opublikowano
4 godziny temu, Popier96 napisał:

A to akurat fakt :D. Totalnie mam to w d*pie kto się hajta i gdzie i z kim i po co.

A ja zawsze zastanawiam się co tym człowiekiem kierowało że taki błąd popełnia 

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Oby nie było ... Zresztą to może na te zaległe z 2023 bo podobno nie wszyscy dostali ... Do 5 i 6 klasy suszowego nie powinno być, bo to klasy pod las a nie uprawy rolne, chyba że ktoś chce ryzykować, ale wtedy niech nie wyciąga łapy po pomoc jak przyjdzie susza.

Ty się moimi pieniędzmi nie rozporzadaj 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

A ja zawsze zastanawiam się co tym człowiekiem kierowało że taki błąd popełnia 

Ty się moimi pieniędzmi nie rozporzadaj 

Bo związki partnerskie nie są legalne

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

prezenty każdy osobno czy zbiórkę robimy 🤔 no i kto jest nim a kto nią 🤔🤭😁

A nie mówiłem? Najpierw te balony a teraz to...

9 minut temu, MonteChristo napisał:

Bo związki partnerskie nie są legalne

Phi

Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Skąd miałeś maślankę?

Nie rozpowiadaj tam dalej, ale zajebaczyłem w Biedronie.

1 godzinę temu, farmtrac8244 napisał:

2ha jęczmienia wykoszone,reszta po niedzieli. Ozimy ma problem z oblatywaniem ości?

Problem to ma kombajnista ze swoim gruchotem. :P

Opublikowano
7 godzin temu, radekz200 napisał:

która?

Która marka, czy która kosiarka?

Dzień dobry . 21°...4³⁵, dzień wstaje...wróciłem, zdjąłem marynarkę i się zastanawiam, czy iść już do krów, czy jeszcze trochę...chyba trza iść...

Opublikowano
8 godzin temu, jacor73 napisał:

Jesteś sam, nie masz nikogo na utrzymaniu, to praca w niedzielę jest tylko i wyłącznie Twoim widzimisię.

siebie mam na utrzymaniu a najniższa krajowa to nie pieniądze by utrzymać kogoś więcej niż siebie 

praca w niedziele to widzimisie pracodawcy, wyznaczył ludzi i czy sie POdoba czy nie to trzeba przyjść

Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał:

Tępa propaganda. Jak się czyta takie głupoty to zbiera na wymioty.

Pracuje w firmie handlowo-produkcyjnej i jeszcze nie słyszałem żeby jakaś kasjerka/ sprzedawczyni nie miała nic przeciwko pracy w niedziele a sprzedajemy do około 50 sklepów.

Tekst że ludzie pracują i nie mają czasu na zakupy w tygodniu to nawet nie jest śmieszny.

Poprzez handel w niedziele położy się resztki małych rodzinnych sklepów.

A i jeszcze spędzanie wolnego czasu z dziećmi zapierdalając po sklepach to jest qr** chore.

Przedtam spierdolona reklama Kuboty a teraz te gówno z Agroloku. Chyba przerwe zrobie od AF bo ch*j mnie strzela przez te zjebane reklamy. Chyba Jacentemu kasy brakuje albo chce wyżebrać darmowy serwis gratów i gratisowe  nasiona na jesienne zasiewy.

• Like 2
Opublikowano
18 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Przedtam spierdolona reklama Kuboty a teraz te gówno z Agroloku. Chyba przerwe zrobie od AF bo ch*j mnie strzela przez te zjebane reklamy. Chyba Jacentemu kasy brakuje albo chce wyżebrać darmowy serwis gratów i gratisowe  nasiona na jesienne zasiewy.

To czemu sobie blokera nie zainstalujesz? Nawet ja umiałem...

Gorąco, duszno. Trzeba jechać parę spraw załatwić.

• Like 1
Opublikowano

Ja to bym to jeszcze rozszerzył o całą budżetówkę. 

Np dyżury w gminie, czy skarbówce. 

Może też nie mam czasu w tygodniu, a np po kościele bym sobie do agencji rolnej podjechał przed rosołkiem 🙂

• Like 4
Opublikowano
HF86 napisał:

Ja to bym to jeszcze rozszerzył o całą budżetówkę. 

Np dyżury w gminie, czy skarbówce. 

Może też nie mam czasu w tygodniu, a np po kościele bym sobie do agencji rolnej podjechał przed rosołkiem 🙂

👍👍👍

w ministerstwach też by się przydały dyżury niedzielne

• Like 2
Opublikowano

Człowiek w kieracie nie ma czasu się zastanawiać po co na co tak gnać. Jeszcze z nadmiaru wolnego czasu zacząłby myśleć, przyglądać się swoim dzieciom, analizować kroki polityków... tak być nie może, bo jeszcze by jaką rewolucję kiedy mógł umyśleć🤣

Opublikowano
11 godzin temu, Chłoporobotnik napisał:

45 lat to z trumny znaku nie zostanie i kości tylko leżeć będą... 

Mam identyczne podejście  max35 -40 lat wystarczy 👍 

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Gorąco, duszno. Trzeba jechać parę spraw załatwić.

Urzędy zamknięte, Do kościoła 🤔

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v