Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Później wstawię opryskiwacz i zbierającą. W zbierającej są do wymiany deski na podłodze, boki jeszcze ujdą, palce podbieracza zakładałem nowe plus jeszcze jakieś w zapasie dorzucę. Oryginalny wom z osłoną w komplecie

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

Jaki powiat?

Ktoś chętny?

IMG20240829092819.jpg

IMG20240829092824.jpg

Grzybno, powiat Chełmiński

Nie możliwe, że aż tak ciężkie jest to do zrobienia.

Odnośnie zamienników to jakoś nie mam przekonania

Opublikowano
32 minuty temu, maroko napisał:

Grzybno, powiat Chełmiński

Nie możliwe, że aż tak ciężkie jest to do zrobienia.

Odnośnie zamienników to jakoś nie mam przekonania

Ogarnąć ogarną i w miarę tanio

605 473 196

• Like 1
Opublikowano
9 minut temu, GABBER85 napisał:

PS.  ile +/-  wymiana sprzęgła w c360 obecnie?  czesci i robocizna

Zależy co do zrobienia. 

Cały kompletny docisk +-1000 zł, tarcza 1 stopnia do tego, no i z 600 robota 

• Thanks 1
Opublikowano

Pany, łyżkę do tura do siuntki mam do sprzedania - Oryginalna łyżka z lat 80, poszerzona na szerokość traktora, czyli jakies 1.8 m. Została mi po 3P, zbieram hajs na łyżkę do forda 😅 

Ktoś może chętny? Ile za takie coś w ogóle wołać?

Opublikowano
5 godzin temu, Pawelek998 napisał:

Panowie Tur do zetora 16145 ktoś coś małopolskie/śląskie 

Wystarczy łyżka i widły 

Podaj lokalizacje będzie łatwiej. Gdzieś na srajbuku ktoś ogłaszał tura od 6 za jakieś nie wielkie pieniądze.

Opublikowano
Dnia 19.08.2024 o 11:18, Janeczko napisał:

A te Tureckie to dobre są ? Myślę o zmianie w moim farmtracu bo już plecy bolą po całym dniu ale nie chcę wydawać sporo kasy

I po pierwszych testach, poniższe nie nadaję się ze względu na wymiary. Siedzenie raczej dla szczuplutkiej osoby i wg mnie nie warte swej ceny. Kupione przez alledrogo, to i zwrot bezpłatny. Już po wymiarach mi nie bardzo mi pasował i gdyby nie alledrogo, to bym go nie kupił

http://www.skladnicamaszyn.pl/fotel-siedzenie-ciagnikowe-pneumatyczne-komfortowe-materialowe-podlokietnik-oslona-alaska-matrix-p-493.html

Opublikowano
19 minut temu, jacor73 napisał:

I po pierwszych testach, poniższe nie nadaję się ze względu na wymiary. Siedzenie raczej dla szczuplutkiej osoby i wg mnie nie warte swej ceny. Kupione przez alledrogo, to i zwrot bezpłatny. Już po wymiarach mi nie bardzo mi pasował i gdyby nie alledrogo, to bym go nie kupił

http://www.skladnicamaszyn.pl/fotel-siedzenie-ciagnikowe-pneumatyczne-komfortowe-materialowe-podlokietnik-oslona-alaska-matrix-p-493.html

Turasy to kurduple to i siedzenia dla kurdupli.

Opublikowano
46 minut temu, jacor73 napisał:

Dzisiaj talerzowalem i właśnie myślałem o Tobie i temacie foteli dzięki wielkie w planach jakieś inne fotele ?

Opublikowano
5 minut temu, Janeczko napisał:

Dzisiaj talerzowalem i właśnie myślałem o Tobie i temacie foteli dzięki wielkie w planach jakieś inne fotele ?

Raczej tak, ale na spokojnie poszukiwania w okresie zimowym, podjadę zobaczyć jeszcze ten poniżej, ale chyba nie wiele większy niż ten co zwróciłem.

https://www.olx.pl/d/oferta/siedzenie-pneumatyczne-12v-rm62-210n-CID757-IDyih9V.html?reason=observed_ad

Opublikowano (edytowane)

W pobliżu nic takiego nie mam, w internecie jak coś konkretnego, to powyżej 3 trzeba wyłożyć i zazwyczaj z jednym podłokietnikiem.

Ale używanych nie wykluczam

Edytowane przez jacor73
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v