Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
24 minuty temu, Roman176 napisał:

a opozycja to nie ciemnota ? wyborco Tuska 

co to za zjazd emerytów i rencistów warszawie ?

Możesz ujawnić swą błyskotliwą dedukcję w wyniku której ci wyszło że jestem wyborcą Tuska?

Średnia wieku tak z 15 lat niższa jak na zbiorowiskach PISowskich dewotów.

15 minut temu, galan99 napisał:

To Ubecja zjechała .

Robią już ten zamach na PIS czy jeszcze nie? Powstanie już się rozpoczeło?

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

nie no trochę tam tego się zjechało

urzędy dzięki cześć u nas kibice z piasta robią aferę bo postawili autobusy klubu piast Gliwice  i to wszystko za kasę twoja i moją  ale to wam nie przeszkadza 

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Możesz ujawnić swą błyskotliwą dedukcję w wyniku której ci wyszło że jestem wyborcą Tuska?

Średnia wieku tak z 15 lat niższa jak na zbiorowiskach PISowskich dewotów.

nie zauważyłem 

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał:

Na tvn pokazują marsz ludzie idą przy muzyce coś tam ktoś co raz przemawia. A na szczujni mieszają to z błotem z zaciśniętymi zębami bojąc się o swoje stołki.

kto za to zapłaci ? 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał:

Na tvn pokazują marsz ludzie idą przy muzyce coś tam ktoś co raz przemawia. A na szczujni mieszają to z błotem z zaciśniętymi zębami bojąc się o swoje stołki.

na yt też WP udostęniło stream i tam podlinkowałem
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297390-polityka-okiem-rolnika-2023/?do=findComment&comment=4077432

ciekawe czy będzie zapis streamu?

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

To też racja. Patrząc przez pryzmat humanizacji i pedalizacji społeczeństwa. ( zastrzegam że to tylko moja opinia i niekoniecznie musi być trzeźwa)😂

o to to. Pedalizacji. Jeden znajomy wielbiciel kolegów, gdy go spytałem o ekshibicjonizm na rozmaitych marszach mówił iż to jakieś pedały. A teraz się formuje marsze od bele czego...

Opublikowano
mirro napisał:

3 minuty temu, Agrest napisał:

Jebać to bardziej dosadne kochać. Kochanie to objaw miłości, choć często to może być tylko zauroczenie.

No do mnie to akurat nie przemawia.🤣Wcale mi sie to ani z miłością, ani zauroczeniem ani seksem nie kojarzy. Chyba za bardzo utrwaliło mi się inne znaczenie.

Bo to ciężka praca jest...

witejus napisał:

No jak, przecie oficjalnie lekarze są zaciekłymi wrogami alkoholu w każdej ilości i postaci, z wyjątkiem użycia zewnętrznego, chyba że to był lekarz weterynarii to może ma inne zdanie😜

Ty. Ilu Ty znasz lekarzy?

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Może coś w tym być. Kłamać nie umiem, ale pani lekkich obyczajów czasem w co 3 słowie się przewija.

rozróżnij jedno. Panie lekkich obyczajów, czy tam prostytutki czy bardziej elegancko córy Koryntu ( chociaz tutaj trochę naciągane) to zawód, a k**wa to charakter

Opublikowano
17 minut temu, hubertuss napisał:

bo na propagandówce to wolą ponurych ludzi którzy idą z ukrzyżowanym człowiekiem na czele, to ja już wole te parady równości co były w Berlinie, jakoś lepiej mi popatrzeć na młodą dziewoję nawet jak biega z różowym dildosem, facet z takowym też nie jest zły jakby nie patrzeć obniża konkurencje

• Haha 2
Opublikowano
26 minut temu, Ulman napisał:

za co?

no

Tylko PO zamówiła już 400 autokarów z całej Polski, mają być też specjalne pociągi

Koszt wynajęcia pociągu to wydatek co najmniej około 37 tys. zł.

Z kolei z Dolnego Śląska do Warszawy ma pojechać kilka tysięcy osób. Platforma Obywatelska ma zamówionych 30 autokarów i również planuje wynająć pociąg.

Darmowy wyjazd do Warszawy organizuje także opolski KOD i tu także zainteresowanie jest ogromne. - Z Opola wyjadą dwa autobusy, a jeden z Kędzierzyna - Koźla. Wyjazd jest także organizowany w Nysie - mówi Małgorzata Besz-Janicka, liderka opolskich struktur KOD-u. W tej chwili nie wiadomo jeszcze, czy dla osób z listy rezerwowej znajdzie się transport. - Ponieważ problem polega na tym, że w tym czasie są już ogromne kłopoty z wynajęciem autokaru. Będziemy szukać innych sposobów, może wynajmiemy busy - dodaje Małgorzata Besz-Janicka.

uj taki manifa jak za wszystko zasponsorują z naszych podatków  

Opublikowano

Roman skończ te wygłupy. Mają takie same pieniądze partyjne jak pis. I jak chcieli to sobie te autokary zamówili. Włącz se szczujnie lepiej tam plują jadem dalej. Marsz dochodzi do końca swojej trasy a na początku jeszcze stoją ludzie którzy chcą wyruszyć. A szczujnia bezradnie pluje jadem dalej.

Opublikowano

No i stało się podali 500 tys osób bierze udział. Pewnie przesadzone ale myślę, że te zakładane 250 - 300 tys osiągnęli. Szczujnia w tym czasie pokazuje Macierewicza z marszu ani jednej przebitki. Boją się tego jak cholera.

Opublikowano

No ci z pisu są najlepsi. Jak opozycja walczyła z komuną większość nich się nie udzielała. A teraz krzyczą, że wszystko źle. To czemu lepiej nie robili. No i członków pzpr w pisie nie brakowało tak jak tajnych współpracowników.

Opublikowano

a sam robil kariere, podobnie jak pietrzak. gdy ogladacie pawlaka i kargula w ameryce to kojarzycie jego postac ? za kare tam pojechal.

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

urzędy dzięki cześć u nas kibice z piasta robią aferę bo postawili autobusy klubu piast Gliwice  i to wszystko za kasę twoja i moją  ale to wam nie przeszkadza 

to gornikowi nie kibicuja ?? maja racje to jedyny klub  w ktorym pilkarze dostali czerwone kartki za bojke na meczu ze soba.

13 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Ci co są na końcu zostali rozprowadzeni ze środka z powrotem na koniec .

gdzie to widziales ?? byles kiedys w warszawie ?? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v