Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

20231216_181402.jpg

13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Co sądzicie?

https://fb.watch/oZB3adLbxw/

Dokładnie. Źle nie mówi, za to jaki hejt na niego. Coś jak z Lepperem, zrobią wariatem albo gwałcicielem i odsunąć...jakie to znane metody których nikt nie widzi .

No mowi jak jest 

13 minut temu, GRZES1545 napisał:

Co sądzicie?

https://fb.watch/oZB3adLbxw/

Dokładnie. Źle nie mówi, za to jaki hejt na niego. Coś jak z Lepperem, zrobią wariatem albo gwałcicielem i odsunąć...jakie to znane metody których nikt nie widzi .

No mowi jak jest 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Polityk powoli staje się zawodem dziedzicznym. A czym skorupka z młodu nasiąknie... A taki gòwniarz idàcy na plecach rodzica będzie jeszcze gorszy bo nigdy nie zaznał realnego dla 90% ludności życia. To coś będzie miało jeszcze gorszy pogląd na rzeczywistość od rodziców.

Monarchiści się powini ucieszyć. Wszak władze dziedziczne są podobno lepsze od demokracji. Zresztą jakie ma znaczenie skąd oni są? Małe. Co z tego, że lekarze są ministrami zdrowia? Coś łatwiej im naprawić w systemie przez to? Nie wydaje mi się. To tylko ładnie brzmi jak można powiedzieć na wiecu, że się pracowało "tak jak wy rodacy." 

Opublikowano
6 minut temu, Meg5 napisał:

Wypowiedź żyda ,na temat tego co zrobił Braun

Ale zanim wystawiłeś to, to sprawdziłeś kim jest ten typ, prawda?  Nie jestes debilem bezmyślnie wklejajacym to, co akurat pasuje do twojego światopoglądu, prawda?

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Ale zanim wystawiłeś to, to sprawdziłeś kim jest ten typ, prawda?  Nie jestes debilem bezmyślnie wklejajacym to, co akurat pasuje do twojego światopoglądu, prawda?

Prawda ,nie jestem debilem ,który wstawia to co pasuje akurat do mojego światopoglądu .  Mój światopogląd jest wyrobiony już dawno i nie z tik tok ,także luzuj gumę w gaciach .

Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał:

xD Aleś dał plamę, przynajmniej mogłeś się pofatygować i sprawdzić do kogo odpisujesz.

Opublikowano
16 minut temu, daron64 napisał:

Teraz to I galanowi naublizales 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
55 minut temu, Desperado napisał:

xD Aleś dał plamę, przynajmniej mogłeś się pofatygować i sprawdzić do kogo odpisujesz.

A to jakaś znana persona w tym temacie? Bo nie jestem na bieżąco 

50 minut temu, gregor1284 napisał:

Teraz to I galanowi naublizales 

Ale ja nikomu nie chciałem ubliżac, tylko przekonac się z kim pisze. No i się przekonałem..

Na rozładowanie emocji

main_01nigdy_nie_wiesz_kiedy_spotkasz_pr

Edytowane przez daron64
  • Haha 1
Opublikowano

Kto słuchał na Polsacie .

Prezydenci i premierzy , Był Komorowski , Bielecki , Miler i Pawlak oni naprawdę kochają Ukrainę .

Byli premierzy i prezydenci Polski wraz z prowadzącym program omawiają najistotniejsze zagadnienia ze świata polityki i gospodarki, dotyczące m.in. zasad funkcjonowania państwa.

Opublikowano
3 godziny temu, Tomasz0611 napisał:

Policję mu zabierają, górnymi drzwiami chcą zabronić wychodzić w Sejmie,o obstawie Policji na miesiączkach może zapomnieć, oj biedny ten Prezio xD  

zobaczymy 18 na wawelu..czy bedzie na piechote zapieprzal ..

5 godzin temu, Proxima84 napisał:

Ukraina za wuja nie wejdzie do Unii jak Putin za pół roku ją zajmie bo pomocy już nie chcą im dawać. 

kolejna onuca..

3 godziny temu, Agrest napisał:

To Jacusia pytać. U nich dziedziczenie jest chyba ściśle określone. Zdaje się po mieczu. Czyli tata pejs to i dziecko pejs. W politykę iść może😜

dokladnie-ojciec byl kierownikiem tuczarni  z jedynie slusznej partii chlopskiej potem przeszedl -swinie mu sie znudzily -do dojnej zmiany , tak mu mleko zaszkodzilo ze polegl na dywanie w pokoju sejmowym wiec syna zrobili senatorem a teraz biedzaczyna vice-marszalkiem nie zostala.

w druga strone tez idzie syn zostal prezydentem  a pozniej ojcies vice-marszalkiem wojewodztwa.

ogolna zasada jest taka -im ktos wiecej zydow widzi tym jest bardziej chory psychicznie...

kazdy normalny wie ze zaden-z tych paru tysiecy co zostaly- nie ma wplywu na polska polityke .. 

patrzac na to co sie dzieje w izraelu to bardzo dobrze..

3 godziny temu, mirro napisał:

Nie wiem, nie znam się . Siedzę tu na swoim dzikim wschodzie i kto  z kim sypia w Krakowie wolę nie wiedzieć.:lol:

A faktycznie, tylko u mnie kwadraciki wyświetla.

w krakowe to czasami ja sypiam z moja stara, pare razy w roku ale zawsze...

Opublikowano
Agrest napisał:

Bardziej bym oczekiwał że linia podziału i strefa wpływów jeszcze przed wybuchem wojny została ustalona. Tylko potrzeba czasu by to wypłynęło.

Kiepska teoria albowiem w obecnej sytuacji przesrane są kierunki gazowe wraz z utraconym akwenem.

mirro napisał:

4 minuty temu, Agrest napisał:

Co się stało że austriacki trener rozłożył naszą kadrę narodową skoczków na łopatki?

Bo przez pomyłke nasi zatrudnili trenera od zapasów. 

Austrowęgry wracają to i rozbiory się zaczynają.

Opublikowano

austria brala udzial w dwoch rozbiorach-w drugim dostala takze lubelsczyzne, gdyby nie napoleon to bylibyscie w innym miejscu ..a moze i nie podkarpacie jakos nie bryluje..

mazowsze pod panowaniem pruskim by wygladalo jak wielkopolska ??

pare lat po III rozbiorze chlopi zostali uwlaszczenii w rzeczypospolitj krakowskiej.

Opublikowano
16 minut temu, jacus napisał:

mazowsze pod panowaniem pruskim by wygladalo jak wielkopolska ??

Kurde. Jeszcze może byśmy przypadkiem żółte ziemniaki jedli.... 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v