Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

B0 - 6,15 

Dziś dowiezione. Moim zdaniem nie ma na co czekać bo cena stopniowo będzie szła w górę. 

Nawet kierowca mówił że akcjonariusze Orlenu chcę pozwy składać bo zaniżona cena i mają mniejszy zysk :P

Opublikowano
8 minut temu, maroko napisał:

B0 - 6,15 

Dziś dowiezione. Moim zdaniem nie ma na co czekać bo cena stopniowo będzie szła w górę. 

Nawet kierowca mówił że akcjonariusze Orlenu chcę pozwy składać bo zaniżona cena i mają mniejszy zysk :P

Też b0 kupowałem tydzień temu po podobnej cenie, parę gr taniej.

Raczej tylko w górę będzie 

Opublikowano
tobago napisał:

Lanie w mauzery już nie jest modne. Dziś widziałem ciągnik ze Swimmerem 2,5tys na przyczepie. XD 

bo lanie w mauzer to głupota , te zawory to jednorazówki, już nie jednemu wywaliło

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Uziu92 napisał:

bo lanie w mauzer to głupota , te zawory to jednorazówki, już nie jednemu wywaliło

kto ci tak powiedział że jednorazówki? kup se mauzer z zaworem kulowym i ci nic nie wywali

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
29 minut temu, maroko napisał:

B0 - 6,15 

Przecież jeden już w czwartek złożył.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, mysza103 napisał:

kto ci tak powiedział że jednorazówki? kup se mauzer z zaworem kulowym i ci nic nie wywali

Zawory są różne, są kulowe i też takie wciskane z oringiem ale to 3 cal,wystarczy oring wymienić bo standardowo są z gumy co olejów paliwa się boi i puchnie.

I dobre są ale mieć zbiornik i z mauzerami czy bańkami latać to nie poważne.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
maroko napisał:

B0 - 6,15 

jaki rejon? na wschodzie albo nie mają w hurtowniach albo telefonów nie odbierają 🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

Przecież na zawór pasuje korek od większości baniek 10 czy 20 litrowej.

• Like 1
Opublikowano
Dnia 14.10.2023 o 05:15, Belaruss820 napisał:

Jestem ciekawy historii.

Dnia 14.10.2023 o 08:19, GABBER85 napisał:

Obstawiam że wkońcu cie puścili

Dnia 14.10.2023 o 08:28, soltys48 napisał:

Zawsze puszczają 🤭

Dnia 14.10.2023 o 05:15, Belaruss820 napisał:

Jestem ciekawy historii.

POGADALIŚMY O DZIADOSTWIE JAKIE PANUJE W HURCIE PALIW ,ZAPOZNALIŚMY SIĘ Z WARUNKAMI I PRZEPISAMI DOT. PRZEWOZU PALIW elektronicznie zabrali dowód rejestracyjny to jedyna pokuta -pośmialiśmy się ale na początku śmiesznie nie było .w następne wieczory były kolejne kursy ale na inną stację .Kuźwa mam tego tyle że na ON będę suszyć kukurydzę w końcu wychodzi po 3 zeta i to verwa 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, v11 napisał:

POGADALIŚMY O DZIADOSTWIE JAKIE PANUJE W HURCIE PALIW ,ZAPOZNALIŚMY SIĘ Z WARUNKAMI I PRZEPISAMI DOT. PRZEWOZU PALIW elektronicznie zabrali dowód rejestracyjny to jedyna pokuta -pośmialiśmy się ale na początku śmiesznie nie było .w następne wieczory były kolejne kursy ale na inną stację .Kuźwa mam tego tyle że na ON będę suszyć kukurydzę w końcu wychodzi po 3 zeta i to verwa 

A przeprosili za to, że zatrzymali taką osobistość? 😉

Opublikowano

LRY dalej 5.99. Na prywatnej cały czas jest ON ale oni mają limit do 200l a na Orlenie nie ma limitu to rano cysterna a po południu awaria dystrybutora. Niedaleko mnie firma drogę buduje to co rano pracownik wrzuca w busa kanistry i objeżdża okoliczne stacje. I tak już widzę, że od kilku dni

Opublikowano
2 godziny temu, v11 napisał:

Wniosek jest taki że konsekwencji za przewóz paliwa nie poniosłeś żadnych 👍👍, a druga sprawa to widać że limitu zostaje do suszenia kukurydzy 👍.

Opublikowano
14 godzin temu, rolnikon1989 napisał:

Elektorat  PiS są to emeryci, ludzie nie wykształceni... Wieś nic nie zmądrzała przez ostatni czas. Uwczesna władza ma 70 % poparcia wsi. Są gminy, w których zdobyli ponad 70 % głosów. Dramat

A inteligencja na kogo oddała głos? Na którego wybawiciela narodu? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v