Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Tym razem uważej z tą... kapustą 🤭...

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Kiedyś z niedoszłym szwagrem jechaliśmy gdzieś autem, daleko, ze 100km od domu albo i lepiej. Jedziemy, jedziemy, i nas partol drogówki zatrzymuje, a niedoszły szwagier reka do góry i mu macha. Policjant opuścił lizak, odmachał mu, i machnął lizakiem żeby jechać dalej. 

Pytam go skąd go znasz, a ten mi na to że pierwszy raz go na oczy widział, ale zawsze tak robi jak go zatrzymują i często się udaje 

To jest taki chwyt, który czasem zadziała. Ale jak nie zadziała, to dobrze mieć w pogotowiu bajeczkę w odpowiedzi na pytanie dlaczego i komu się machało🤷...

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, Aktywnyrolnik7245 napisał:

Co Ty gadasz. Fajnie jest z kobietą ,bez to uj nie życie

to zależy czy stać na nią , trzeba mieć kasę by ze swojej kieszeni było na wspólne życie , czy to na wynajem mieszkania  , czy na spłate kredytu za mieszkanie czy budowę domu bo już powiedziano że starego nie opłaca się remontować pomimo że to nie kosztuje tyle materiałów co budowa od zera ani formalności w ogóle nie ma 

Opublikowano
2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Żeś nie chciał Pauliny szkolić, no i teraz patrzę jak obce chłopy ją uczą... Eh wuja 🤦🤦🙄😉

A to zamontowali maszynę 🤔

Nie mógłbym się skupić 🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Na grzyba jakieś perfumy...

oddasz dalej albo opchniesz , częsta praktyka z nietrafionymi prezentami

a na grzyba to jakieś leki od dermatologa trzeba a nie perfumy😉

Edytowane przez konteno
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, konteno napisał:

to zależy czy stać na nią , trzeba mieć kasę by ze swojej kieszeni było na wspólne życie , czy to na wynajem mieszkania  , czy na spłate kredytu za mieszkanie czy budowę domu bo już powiedziano że starego nie opłaca się remontować pomimo że to nie kosztuje tyle materiałów co budowa od zera ani formalności w ogóle nie ma 

Taka jest prawda jak się nie ma kasy to lepiej nie zakładać rodziny i uj 🥺

Edytowane przez Luki99
Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

No i po koncercie z okazji dnia niepodległości. Ale fajny prezent dostałem od lokalnego rysownika. Patrzta.

IMG_20231111_180521.jpg

prawie jak selfie 

57 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

bawić się w zapoznawanie

zamiast ciepłych kapci mogłaby być ciepła kołdra 

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Gratuluję żonie zakupu, niech służy 

Co tam pod maską siedzi???

Ale auto podobno się ROMster nazywa🤣

He he tak się nazywa. A motor jak najbardziej oszczędny 1,4tdi

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, Łolek napisał:

A to zamontowali maszynę 🤔

Nie mógłbym się skupić 🤷‍♂️

A no, chcieli wcisnąć rurę 40 i 4 aparaty z wyjściem na 5, ale jeszcze po konsultacjach ze Sławkiem przywieźli dziś 52mm. No i Paulina się upierała na 6 + wyjście na7 i to też założyli. Chociaż widziałem że marudzili z tego powodu bo po co i na co. Ale po pytaniu czy to robią charytatywnie już więcej narzekania nie było 😉 

Trzeba 3 rząd teraz stawiać 🤭

• Like 1
Opublikowano
31 minut temu, Bananek napisał:

No i po koncercie z okazji dnia niepodległości. Ale fajny prezent dostałem od lokalnego rysownika. Patrzta.

IMG_20231111_180521.jpg

Jeśli na trąbce grałeś to tyle podobieństwa.

Powiem Ci że rysownik do doopy🤣

Karykaturzysta to już osobny temat😁

Opublikowano
32 minuty temu, Bananek napisał:

IMG_20231111_180521.jpg

Taki to facet, który w trąbę dmie...

Taką ma pracę, nie najlepszą nie...🤷😉

Opublikowano
9 minut temu, szymon09875 napisał:

A no, chcieli wcisnąć rurę 40 i 4 aparaty z wyjściem na 5, ale jeszcze po konsultacjach ze Sławkiem przywieźli dziś 52mm. No i Paulina się upierała na 6 + wyjście na7 i to też założyli. Chociaż widziałem że marudzili z tego powodu bo po co i na co. Ale po pytaniu czy to robią charytatywnie już więcej narzekania nie było 😉 

Ja mam na 40tce i na 5 aparatów daje radę 

Ale fajna dziewczyna ta twoja Paulina 😘😉

9 minut temu, Agrest napisał:

Jeśli na trąbce grałeś to tyle podobieństwa.

Powiem Ci że rysownik do doopy🤣

Karykaturzysta to już osobny temat😁

Faktycznie ta fryzura nie vdo końca pasuje 

Opublikowano

Buty też nie pasują🤭

I podbródek bardziej z policzkami się zlewa.🤭

Opublikowano
42 minuty temu, 6465 napisał:

He he tak się nazywa. A motor jak najbardziej oszczędny 1,4tdi

Brat ma ten silnik w Polo, z 8 lat już nim się kula i nic się złego nie dzieje 

W sumie co się dziwić z przecież to 3/4 legendarnego 1.9TDI 

Tyle że w komorze silnika się telepie jak epileptyk na dyskotece....

• Like 1
Opublikowano
23 minuty temu, szymon09875 napisał:

kurła idziesz w krowy? 🫣

Opublikowano

I jedzie dopiero powyżej 2tys. Obrotów. Pierwszy diesel w osobówce u nas.

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Opublikowano
1 godzinę temu, konteno napisał:

To remontować stary ,nie słuchać innych

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

a ile brat ma nalatane km ? poduszki skrzyni / silnika robił ? ma pewnie coś mocniejszego niż podstawowe 70 qni 

Opublikowano
6 minut temu, Karol6130 napisał:

Jak się dużo...

20231111_184354.jpg

Są skutki

image (6).jpeg

Phi, naklejkę zerwało, a mi uszczelkę w czydzistce dmuchnęło. Trzeci raz w tym samym miejscu....bna przestrzeniu 6ciu lat  I chyba będzie wina bloku.

Ale dwa lata na rosole jeździłem po około 150h rocznie🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v