Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra już się nie udzielam. Lubię się pośmiać i innych czasem rozbawić. Nie było tematu.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, gringo1984 napisał:

To mizeria nie chłodnik:P

Mizeria z wodą?.

Niewiele się daje zieleniny... Głównie woda ze śmietaną...

Kurna przysuwa się burza się od Radzynia...

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano

włączyłem deszczownie na warzywa, bo alerta wysłali i trzeba pięty szorować i na koncerty jechać. 

tak się alertem przejąłem że nawet parasolki nie wezmę 🤭

Opublikowano
4 minuty temu, tytanowyJanusz napisał:

Kurła, oberwanie chmury 🙆

Rynny nie radzą zbierać wody, przelewa się przez nie🙆

Idzie do mnie... Siana pływać nie nauczyłem...🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)

Jednak omija... Burza...

1 minutę temu, gringo1984 napisał:

Słyszeliście jak we wsi Sławka spaliło się 5 ha?

Którego Sławka?

Edytowane przez Pafnucy12
Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Jadę prysnąć pół miedzy glifosatem. Pioter jak jesteś moim sąsiadem to nie koś 🙂

Nigdy tego nie stosowałem, miedz u nas tym nie pryskają. Gdzieś całe kawałki albo czasem wokół ale miedz nie pryska, przynajmniej gość, który ma przez miedzę ze mną kawałek - lubi po zbożu objechać połówką opryskiwacza cały kawałek wokół ale do miedzy nie dolatuje.

Nic nie padało. 

Opublikowano
41 minut temu, GRZES1545 napisał:

Z czego chłodnik robicie?

Zsiadłe mleko, szczypiorek, koper, cebulka, buraczek, ogórek, sól i pieprz 

21 minut temu, marcin19071980 napisał:

Znalazłem niedaleko w ogłoszeniu ale nie lubię palić głupa przez telefon więc wolę najpierw zapytać.250zl a ze żmijka 350 do wyboru do koloru.

Kupiłem BINa 10tonowego i chce to w podłodze zamontować.Taniej się chyba nie da.Za doradztwo dziękuję, poradzę sobie.

Coś mi się kojarzy że 330mm średnicy, ale ręki sobie uciąć nie dam

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Zsiadłe mleko, szczypiorek, koper, cebulka, buraczek, ogórek, sól i pieprz 

Chłodnika to nigdy nie próbowałem. Ale tzatziki często robię i jadam. Na upał idealne, takie prosto wyciągnięte z lodówki. Mniam :P.

Opublikowano
1 godzinę temu, marcin19071980 napisał:

Tu zawsze można liczyć na pomoc 🤪.Wiem że naiwnością jest liczenie tu na taką bzdurę ale postanowiłem spróbować.Jak dostanę odpowiedź to może i w Lotto wygram.

Niech zgadnę, podjebałeś mój pomysł z tą armatohaubicą John Deere co na defiladzie jechał Rysiek kombajnem 😁

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, pedro2 napisał:

Niech zgadnę, podjebałeś mój pomysł z tą armatohaubicą John Deere co na defiladzie jechał Rysiek kombajnem 😁

Na Ukrainę mogę zrobić coś takiego 

FB_IMG_1692268788719.jpg

Opublikowano (edytowane)

16mm na tę chwilę.  Ale chyba nie koniec dookoła chmury i dudni. 

Szwagra kilkanaście minut temu pod Lublinem (Niemcy) silny grad złapał , chyba auta ładnie poobijało.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Warszawa Samo Centrum 

Warszawa nie jest w centrum.Najblizej centrum to Ja Łolek i Qwazi.Warszawa jest za to centrum głupoty i upośledzenia umysłowego.

Opublikowano
Strongman napisał:

Chmura idzie.Padać czy będzie czy nie to już chłodniej jest.

22mm u mnie w dwóch podejściach i z godzinę prądu nie było...

GRZES1545 napisał:

Podlewa😍 poorane na rzepak w sam raz.

ile u Ciebie?

Opublikowano
Pafnucy12 napisał:

Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

6mm już  jest i piękny widok, od Ryśka  jakby druga chmura zawróciła i dalej pada 

To nad Ryśkiem te... znaki na niebie?

raczej w Twoim kierunku 🤭

Opublikowano
4 godziny temu, bratrolnika napisał:

A to może o czym innym mówimy, tutaj było to na zsiadłym mleku, z tartym buraczkiem, świeżym ogórkiem, cebulką ,szczypior, koper, takie aż gęste, no mi to mega zasmakowało 

Pewnie tak 

Szczypior koper i woda

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v