Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ten pewno co mi nóż dorabiał...

Dawno to było. Nie bywam tam... bo tak z boku i nie było po co 

Opublikowano
53 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Jaki masz model bo nie pamiętam?

Ja to żaden, brat pod koniec zeszłego roku Agroluxa 65 kupił, takie maleństwo 

16 minut temu, daron64 napisał:

😅

A to co brat kupił? Bo ja się zatrzymałem chyba na 60tce 🤔

Jak wyżej 

Zdjęcie dać???

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Wyczyść skrzynkę 

Czysta

1 godzinę temu, ZetorMisio napisał:

Koło Kocka jest facet co dorabia różne,dziwne, nie dostępne rzeczy. Kiedyś mi noże do sieczkarni dorabiał, jakaś zębatkę. Jak u niego byłem to jakieś tryby do skrzyni też leżały.... @Pafnucy między Kockiem a Firlejem to jakiś Antonin,Anonin czy co tam jest? Kościół tam mają w tej wiosce.

Ciekawe czy by się podjął, w Biłgoraju duża firma nie podjęła się,  a twierdzili że dorobią wszystko, jak zawiózł tryb na wzór stwierdzili że  nie mają maszyny do skośnych zębów. 

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Wyczyść skrzynkę 

Czysta

1 godzinę temu, ZetorMisio napisał:

Koło Kocka jest facet co dorabia różne,dziwne, nie dostępne rzeczy. Kiedyś mi noże do sieczkarni dorabiał, jakaś zębatkę. Jak u niego byłem to jakieś tryby do skrzyni też leżały.... @Pafnucy między Kockiem a Firlejem to jakiś Antonin,Anonin czy co tam jest? Kościół tam mają w tej wiosce.

Ciekawe czy by się podjął, w Biłgoraju duża firma nie podjęła się,  a twierdzili że dorobią wszystko, jak zawiózł tryb na wzór stwierdzili że  nie mają maszyny do skośnych zębów. 

w Świdniku jest dziadek co dorobi prawie wszystko

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Czysta

Poszukam wizytówki do niego.

IMG_20231005_090859.jpg

Edytowane przez ZetorMisio
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, przybyslawice5211 napisał:

u znajomego podobny z motoreduktorem slimakowym do liny rdzewieje wrasta w ziemię bo na złom nie odda a na materiał do czegokolwiek nie zużyje bo to złom

@Agrest byle komu nie polecam

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ford-escape-ford-escspe-mk4-super-cena-2021-2-0-turbo-4x4-kuga-ID6FRZdL.html?fbclid=IwAR2EADZltCfk7dJXXnUSp5i3jP2n30De6FkVzqPZTQusilQ7ovZ5q-WXy9A

Edytowane przez konteno
Opublikowano

Gdyby nie spieprzyli stylistyki przodu to może bym już jeździł nowszym modelem.

Na tą chwilę stwierdziłem że bez sensu zmiana. Za 1,5 roku może chłopak prawko zrobi to się wówczas pomyśli.

Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał:

u znajomego podobny z motoreduktorem slimakowym do liny rdzewieje wrasta w ziemię bo na złom nie odda a na materiał do czegokolwiek nie zużyje bo to złom

@Agrest byle komu nie polecam

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/ford-escape-ford-escspe-mk4-super-cena-2021-2-0-turbo-4x4-kuga-ID6FRZdL.html?fbclid=IwAR2EADZltCfk7dJXXnUSp5i3jP2n30De6FkVzqPZTQusilQ7ovZ5q-WXy9A

A ile to pali? Miałem na zastępstwie kugę to łykała po 13-14 litrow w miescie 

Opublikowano
9 minut temu, przemek28_28 napisał:

A ile to pali? Miałem na zastępstwie kugę to łykała po 13-14 litrow w miescie 

Z jakim silnikiem?

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Gdyby nie spieprzyli stylistyki przodu to może bym już jeździł nowszym modelem.

Na tą chwilę stwierdziłem że bez sensu zmiana. Za 1,5 roku może chłopak prawko zrobi to się wówczas pomyśli.

agrest idź w kija 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v