Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Grzechooo napisał:

Pany śrutownik Bąk ile może być warty? wujaszek ma parę lat już nie używa chce żebym pomógł mu parę rzeczy posprzedawać.

Z silnikiem? Z różnymi sitami? "Noże" wytarte? 

Opublikowano
6 godzin temu, Grzechooo napisał:

Z silnikiem, maszyna niewiele pracowała bo wujaszek nie miał dużej hodowli.

A się nic nie przyznawałeś, zastanów się jaka cena, sam bym zakupił, bo ojca kamieniak się rozpada ze starości

Opublikowano
13 godzin temu, jahooo napisał:

A się nic nie przyznawałeś, zastanów się jaka cena, sam bym zakupił, bo ojca kamieniak się rozpada ze starości

Jak coś to mam taki na kamień 😄 

O skurwesyn

Screenshot_20230802-102050_copy_540x1200.png

• Haha 2
Opublikowano
14 godzin temu, Grzechooo napisał:

Bo jak wracałem od Ciebie to zaszedłem do wujka i ten będzie miał parę gratów na handel i chce żebym mu pomógł sprzedać.

Daj znac na priv ile wycenisz, kupiłbym

Opublikowano
Dnia 1.08.2023 o 06:30, Krzysztof81 napisał:

Za pomalowany gównotraktor 35 tys dać to trzeba być albo pijanym albo po prostu głupim.

może to ma jakiś sens bo do maszyn z wałkiem typu paszowóz, prasa, kosiarka ( taka z własnym podwoziem bo z 3 metrową to nie podniesie i się przewróci) ale większym problemem mogła by być skrzynia i sprzęgło, przy takiej mocy strzał ze sprzęgła przy dobrym dociążeniu może skrzynie zmielić 

Opublikowano (edytowane)

Pany, takie pytanie - u wujka wymieniałem wtyczki siłowe i teraz przy wkładaniu wtyczki włącznik "cyka" słychać stuknięcie przy wkładaniu i przy wyciąganiu wtyczki do prądu. Odpala i chodzi normalnie. Tak ma być? Ma jakiś w środku przekaźnik jeszcze?

N połączone z PE, instalacja 4zylowa, kabel do włącznika 5 zylowy

IMG_20230803_112007008_copy_918x1632.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
Leni933 napisał:

Oglądałem wczoraj JD 6200. Jak się rozgrzał to podczas kręcenia kierownica duże drgania. Od czego to takie rzeczy?

mozliwe że orbitrol do wymiany, ale niech się wypowie ktoś jeszcze

Opublikowano
tytanowyJanusz napisał:

Panowie, szukam felgi 15 którą będę mógł wsadzić na ursusowską piaste z 6 otworami. Z jakiegoś starego samochodu pasowały ale już nie pamiętam...

Pomocy

mam 15 z opla utniesz jedną szpilkę 🤭🤪

Opublikowano

od czego pasuja galki kierownicze co 28 od strony kolumny? kupione do 30 i nie pasuja. drążek m16 a wąsie kolumni stożek zakonczony m12. na internecie znalazłem od multikara . ale ni e wiem czy bedzie pasował skok gwintu w drążku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v