Skocz do zawartości

Modernizacja opryskiwacza krakowiak Goliat wymiana instalacji elektrycznej i komputera i

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Factoryniu
      Witam, ostatnio zakupiłem bergmana k100 sterowanego zwykłym rozdzielaczem i rozmyślam nad przeróbką na elektrozawory.
      Ktoś takie coś wykonywał , ma jakieś wskazówki ?
    • Przez NewHollandt6070
      Witam
      Czy są tu użytkownicy  Arag Brawo 400s chodzi o to ze jak pryskam na dyszach 03(niebieskich) wychodzi mi dawka ustawiona zmieniam dysze na 04(czerwone) i w komputerze przestawiam na 04 to wychodzi złe  i jak jest  z dyszami do rsm  mam  i z mnożnik  do wody jest ustawiona 1:00 a do rsm trzeba przestawiać czy nic ?
    • Przez zerek18
      Witam. Kiedyś u kogoś w filmie na YT widziałem jak użytkownik fendta 724 miał taką puszkę z elektroniką wpiętą w gniazdo isobus prawdopodobnie i w ustawieniach ciągnika mógł zaprogramować przy jakiej prędkości ma się blokować tylna oś w beczkowozie i przy jakiej ma się rozblokować. Kojarzy może ktoś takie urządzenie ? 
    • Przez JACORuaz
      Witajcie , mam problem z kombajnem john deere 22 66 w ogóle nie zapala mi się kontrolka od młocarni dolny rząd. po prawej, macie jakieś pomysły żaróweczka ok bo jak naciskam test to świeci proszę o podpowiedzi .Pozdro. 
    • Przez dami99
      Witam, wiązka kabli wkręciła mi się w wałek i wyrwało kable ze złącza od sterownika, mam problem z podłączeniem tych przewodów ponieważ kolory od strony prasy są inne niż te od strony sterowniki. Może ktoś posiada taki sterowniki i mógłby zrobić zdjęcie jak jest podłączony.

• Dodaj nową pozycję...
v