Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaczyński opanował USA wprowadził socjale ludzie przestali pracować bogaci muszą płacić ...... Kaczyński jest dyktator Ala Hitler zaczyna przejmować inne kraje .....

inflacja 7,6 jbn socjale 

Opublikowano
50 minut temu, DTaras napisał:

Teraz zamiast Lotosa będzie MOL.

Dwie dobre firmy zamienić na HGW co. Ot repolonizacja. 

1 godzinę temu, daron64 napisał:

Ciekawe kto będzie decydował o tym, czy danaosoba była szczególnie zasłużona.

Ano powoła sie komisję a ta już na delikwenta . do spółki z IPN coś znajdzie. No chyba że będzie " ze swoich" to od razu wniosek o beatyfikację.😂

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Roman176 napisał:

Kaczyński opanował USA

Niemożliwe. Na wieść że zbliża się do ich brzegów natychmiast poderwaliby dyżurne lotnictwo i wysłali zespół bojowy z lotniskowcem żeby zarazę odpędzić.😂

3 minuty temu, DTaras napisał:

Zawsze mogli w sześciu językach...

Tam  na tabliczkach trzeba było zostawić miejsce żeby dopisać.  "I brata jego Jarosława"

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, DTaras napisał:

.... Brat postawi sobie dwukolumnowy pomnik we Warrszaaawie.

druga część schodów z pl.Piłsudskiego trzeba dokończyć bo na razie to na półpiętrze stanęli

Edytowane przez agromatik
Opublikowano
2 godziny temu, racyl napisał:

Weź kija w dłoń i PIS-owców goń goń !!!!

Czasem mam nieodparte wrażenie, że jesteś pisowskim trollem, który zmienił się z wilka w owce, podpuszcza drugą stronę takimi hasłami jak powyżej, a za jakiś czas zrzucisz powska skórę i wyskoczysz z "ahaaaaaaa nabrałem was"

1 godzinę temu, mirro napisał:

Ano powoła sie komisję a ta już na delikwenta . do spółki z IPN coś znajdzie. No chyba że będzie " ze swoich" to od razu wniosek o beatyfikację.

Żeby mieli siłę konstytucję zmienić, to by pewnie do niej wpisali, które ulice/ronda/place itd czyjego mają być imienia.

Opublikowano
17 minut temu, daron64 napisał:

Żeby mieli siłę konstytucję zmienić, to by pewnie do niej wpisali, które ulice/ronda/place itd czyjego mają być imienia.

A po co rozmieniać sie na drobne, wpis o przewodniej sile narodu załatwił by wszystkie opozycyjne "ale"łącznie z opozycją😂

Opublikowano

"Mam 30 lat singiel bez dzieci. Zarabiam trochę powyżej średniej krajowej, dokształcam się i cały czas inwestuję w siebie bo chcę więcej zarabiać. Nie dostaję 500+, ani żadnych innych dodatków, żadne wsparcie mi nie przysługuje, na mieszkanie mnie nie stać bo rząd doprowadził do drożyzny i patologii w mieszkaniówce, inflację wywaliło w kosmos a teraz jeszcze mi zabierają kasę przez polski wał... Rodziny dostają wszystko, a młodzi i przedsiębiorczy single, dźwigają koszty tego rozdawnictwa i to podwójnie"

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał:

"Mam 30 lat singiel bez dzieci. Zarabiam trochę powyżej średniej krajowej, dokształcam się i cały czas inwestuję w siebie bo chcę więcej zarabiać. Nie dostaję 500+, ani żadnych innych dodatków, żadne wsparcie mi nie przysługuje, na mieszkanie mnie nie stać bo rząd doprowadził do drożyzny i patologii w mieszkaniówce, inflację wywaliło w kosmos a teraz jeszcze mi zabierają kasę przez polski wał... Rodziny dostają wszystko, a młodzi i przedsiębiorczy single, dźwigają koszty tego rozdawnictwa i to podwójnie"

Jak tak źle to niech zacznie myśleć o rodzinie i dzieciach bo nie używany narząd zanika 🤭 

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Czasem mam nieodparte wrażenie, że jesteś pisowskim trollem, który zmienił się z wilka w owce, podpuszcza drugą stronę takimi hasłami jak powyżej, a za jakiś czas zrzucisz powska skórę i wyskoczysz z "ahaaaaaaa nabrałem was"

Nie obrażaj mnie 😁 Ja piszę że kocham pis tylko jak się napiję.

Kto o zdrowych zmysłach dzisiaj był;by z pisem ?, tylko zwyczajny żebrak co nic nie kupuje, nic nie robi i te kilkadziesiąt złoty od PIS zrobi na nim wrażenie

Opublikowano
17 minut temu, dysydent napisał:

jakaś mała
kto liczy, że tyle mu wyszłoł?

bo to pewno cen trzody tylko dotyczyło. 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Jak tak źle to niech zacznie myśleć o rodzinie i dzieciach bo nie używany narząd zanika 🤭 

To i tak nie rozwiązuje problemu z dachu nad głową ani nie premiuje ludzi zaradnych, obrotnych

Fiutem to najprościej myśleć 🤣

• Haha 1
Opublikowano
dysydent napisał:

3 godziny temu, Roman176 napisał:

inflacja 7,6 jbn socjale

jakaś mała
kto liczy, że tyle mu wyszłoł?

Tak, szczególnie, że GUS ma w harmonogramie ogłosić jutro.

Opublikowano

w spółkach skarbu państwa na stanowiskach prokurentów jest tysiące albo i dziesiątki tysięcy wszelakich prokurentów z pisowskimi korzeniami. Czy to aby luka? Nie, to celowy zabieg który umożliwia niepłacenie podatków.

Opublikowano
22 minuty temu, racyl napisał:

To i tak nie rozwiązuje problemu z dachu nad głową ani nie premiuje ludzi zaradnych, obrotnych

Fiutem to najprościej myśleć 🤣

A jak promować , jak ma łeb i h*j to niech sam kombinuje , takich jak było, jest, i będzie zawsze i jakoś większość w życiu potrafi sobie poradzić 

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Pafnucy napisał:

bo to pewno cen trzody tylko dotyczyło. 🤔

nie bardzo mam jak pisać to takie coś (se w tle bardziej słucham niż oglądam  i akurat jak na zawołanie...)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ludzie ocknijcie się proste wytłumaczenie milady i okradania Polek i Polaków 17% podatku plus 9 % składka zdrowotna = 26% podatku. Dodatkowe te pseudo ulgi powodują spora dopłatę w rozliczeniu rocznym. To jest największy wał pisokomuny - podkreślam nikt albo nie wielu ( choć przy inflacji kosmicznej) to nikt nie zyskuje a wielu traci sporo. To jest dramat za ich nieudolność będą płacić nasze dzieci i wnuki. Trzeba w końcu powiedzieć stop bo będzie jak w Turcji albo gorzej - niedługo za emerytury kupimy bochenek chleba. Lepiej w szkole uczyć religii niż ekonomi

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

Ludzie ocknijcie się proste wytłumaczenie milady i okradania Polek i Polaków 17%

no ocknij się kiedyś było więcej i zobacz kto wprowadził w 2019 obniżyli o 1% albo 2%

Składka zdrowotna 2021 - znamy już wysokość | ifirma.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v