Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież to słowo przeciw słowu, równie dobrze Ty możesz kłamać. Zwłaszcza że Warren rozdaje bardzo dużo. 

A Znamy w ogóle stanowisko jakiegoś polityka narodówki albo od korwina na temat wojny w Ukrainie? 

Opublikowano
5 minut temu, hubertb napisał:

Przecież to słowo przeciw słowu, równie dobrze Ty możesz kłamać. Zwłaszcza że Warren rozdaje bardzo dużo. 

A Znamy w ogóle stanowisko jakiegoś polityka narodówki albo od korwina na temat wojny w Ukrainie? 

Skoro twierdzi że coś napisałem niech to udowodni. Czego tu nie rozumiesz?

Gdy policjant cie kontroluje to musisz mu pokazać dokument a nie powiedzieć że jesteś Jan Kowalski i zeby wierzył na słowo😂

Opublikowano
Cytat

Skoro twierdzi że coś napisałem niech to udowodni.

@nie

Napisano Wrzesień 14, 2020

a warren buffett to wg ciebie kapitalista czy socjalista?

@Ulman

Napisano Wrzesień 14, 2020
Dorobił sie dzięki kapitalizmowi ale na starość zdurniał.

już wszyscy wiedzą jak się będziesz tłumaczył :D

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał:

@nie

@Ulman

Podziwiam że ci się chciało. 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertb napisał:

Podziwiam że ci się chciało. 

a ja podziwiam Was obu za kulturę wypowiedzi w dyskusji z ulmanem. Od dawna gość tylko prowokuje innych do kłótni .Niewątpliwie (niestety) jest dość inteligentny,ale całą swą energię przeznacza na dokuczanie i wredne docinki nic nie wnoszące do żadnego z tematów , w jakich się udziela. Do niedawna wypowiadał się zgodnie z linią opcji niemieckiej, potem rosyjskiej a teraz ,po ataku putina , to chyba już sam nie wie co pisać by się nie ośmieszyć.

• Like 1
Opublikowano
46 minut temu, nie napisał:

@nie

@Ulman

miałem chwilę i po wpisaniu w szukajkę af "warren buffett" rzeczywiście znalazło tego posta

znaczy szukajka coraz lepsza

i nie spamował bym forum tylko tym spostrzeżeniem ale zauważyłem że zamkniętych tematów nie tylko nie da się edytować ale i postów z nich zacytować przynajmniej na moich; systemie i przeglądarce

Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Korwin całkiem niedawno u Stanowskiego medrkowal, że żadnej wojny nie będzie

3 godziny temu, Ulman napisał:

Gdy policjant cie kontroluje to musisz mu pokazać dokument a nie powiedzieć że jesteś Jan Kowalski i zeby wierzył na słowo😂

A jakież to dokumenty musi mieć przy sobie zwykły Kowalski?

Opublikowano
5 godzin temu, Ulman napisał:

Czyli kłamiesz jak ten twój cały lewacki PIS. Jakoś mnie to nie dziwi🤣

Obsesja...

Nikt nie pisze od kilku dni o posiorkach , bo jest poważniejszy problem , a ten w koło pier**li jedno 

Opublikowano
7 godzin temu, Roman4321 napisał:

Julian Tuwim „Do prostego człowieka”

Yyyyy delikatnie mówiąc to przegiąłeś. I nie pytaj dlaczego, bo będę musiał wyjaśnić dlaczego ten utwór jest nie na miejscu dzisiaj.

Opublikowano
nie napisał:

18 minut temu, Ulman napisał:

To podstawowa zasada którą kierował się Warren Buffett a parę złoty w życiu zarobił.

pisałeś, że wb to socjalista i ty gardzisz socjalistami

a łapanie spadających noży to zasada spekulantów, nie inwestorów typu wb

Hmm i uważasz, że taki rosnieft teraz przestanie istnieć? Tak trochę.... mniej emocji.

Opublikowano
15 godzin temu, dsbh napisał:

Mógłbyś rozwinąć temat, gdzie będzie ktoś po Śląsku jeździł.

tak rozwnę 20 lat temu za wywózke węgla ze slaska trzeba było zapłacić mafi podatek  , bo inaczej to był jedyny zakup  pierwszy i ostatni , nieraz płacili na kopalniach nie raz były kontrole drogowe . 

Opublikowano
6 godzin temu, hubertb napisał:

Na razie lepiej niech siedzą na d*pach i nie łażą po telewizjach. Znając ich stan umysłowy, jeszcze który co chlapnie i będzie cyrk.

Opublikowano
2 godziny temu, daron64 napisał:

Korwin całkiem niedawno u Stanowskiego medrkowal, że żadnej wojny nie będzie

A jakież to dokumenty musi mieć przy sobie zwykły Kowalski?

Jeśli przepisy w tej kwestii się nie zmieniły, a nie słyszałem, żeby tak było - zwykły Kowalski ma obowiązek ustawowy nosić przy sobie dowód osobisty i okazać w razie kontroli.

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

@mirro w innym temacie pisali że to Romowie ,  to teraz ja sorry 

Romowie to taka nacja, co mieszka w wielu państwach. Bardziej chodzi o to, że jeśli to prawda, to fakt kradzieży czołgu, transportera opancerzonego, czy szukania paliwa na posterunku policji - ośmiesza ruską armię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v