Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do poprawy dzietności potrzeba pary i elektryczności

zamyka sie parę w kokoju i wyłącza elektryczność

mit ,że w latach 80-tych dzietność wzrosła w wyniku wyłączeń prądu już dawno został obalony

w latach 70-tych i 80-tych ludzie mieli nadzieję, że , najpierw, będzie lepiej, jak nastał Gierek, a potem - że komuna upadnie, bo nastała Solidarność a do Polski przyjechal papież

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

do poprawy dzietności potrzeba pary i elektryczności

zamyka sie parę w kokoju i wyłącza elektryczność

I wtedy pojawia się napięcie seksualne, co wspomaga polski system energetyczny.😂

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Co tam zwolennicy po, każdy kto jest przeciw pisuarom tylko spamuje i powinien wylecieć z forum. Pa tera, ja spamuje:

https://www.money.pl/gospodarka/rekordowe-wydatki-kancelarii-prezydenta-jest-plan-budzetu-na-2023-r-6827053567720352a.html

i jeszcze jeden spam na maniusia

https://www.money.pl/gospodarka/putin-odpalil-lont-polakow-czeka-ciezka-proba-tej-zimy-6826752470789056a.html

Edytowane przez mikad
Opublikowano
2 godziny temu, agromatik napisał:

sugerujesz seks z kabelkiem w zadku, trochi to mało wygodne

masz jakies doswiadczenie z tym ?? 🤣

kazda instytucja musie miec wiekszy budzet-inflacja nie stoi jak dawniej tylko za***rdala jak adrian po dopalaczach  🤣.

jakie manius ma poglady ?? podobne do tego wczoraj z nowogrodzkiej..

nie bede ukrywal ze to ja go zglosilem - wczoraj przekroczyl wszelkie granice- z racji doswiadczen rodzinnych zawsze reaguje na haslo kominy krematorium..

Opublikowano
14 minut temu, jacus napisał:

🤣

Ten wczoraj na Nowogrodzkiej to równie dobrze może być ktoś, kto pracował na zlecenie PiSuaru aby była możliwość robienia kolejnej nagonki na Donka w TVP INFO, a przy okazji trzeba czymś przykryć ustawę KORYTO+.

Opublikowano

Dublin napisał:

Ma Pan Jarosław mocną psychikę, że jest w stanie tyle znieść, gdzie garstka nawiedzonych , która czerpie pełnymi garściami z woców jego pracy aż syczy jadem i nienawiścią. Ja bym to rzucił w pizdu.

Panie Jarosławie Polska jest z Panem!!!!

Nie mocną psychikę tylko już przygłuchy raczej. Tylko patrzeć jak ktoś go zrobi na wnuczka...

Roman176 napisał:

2 godziny temu, DTaras napisał:

Jeżeli kopania węgla niszczy domy a zysk z materiału wydobytego tego nie pokrywa to cena tegoż materiału jest za niska...

kopalna niszczy ale to pastwo kasuje a kopalnia musi oprócz tego naprawić szkody ...  taki bubel prawny 

Każdy przedsiębiorca musi płacić za korzystanie ze środowiska. Mając augo firmowe i kociol gazowy musisz bulić za to ile paliwa poszło. Bulenie zaczyna się od raportu a gdy przekroczy 400 zł uzupełniasz jeszcze kasę Marszałka. To jest inna opłata niż pęknięty dom.

mirro napisał:

Jedna noga musi dotykać podłoża jako uziemienie, a drugi kabelek , to już jak kto lubi.😂

Kabelek jest bez prądu wszak - to nie będzie przyjemności z uziemienia.

dysydent napisał:

kilka lat temu napisałem że dzieci panów będą sługami u dzieci sług tych panów.

no i kolejny przykład tej prawidłowości
Premierem UK został ... Hindus :o

Żona mu zasponsorowała kraj do popremierowania...

Opublikowano

Agrest napisał:

Jak już to błędne płacenie na dwójkę. Dopiero trójka daje szansę na wzrost demografii.

Tyle tylko że w dobie singli, singielek , lesbijek, rowerzystów i transformatorów to i trójka bardziej zachowawcza niż rozwojowa

Jeżeli polityka byłaby prorodzinna to Państwo oferowałoby wachlarz prorodzinnych usług a mie wykpiwalo się forsą. Teraz nie masz miejsca w przedszkolach i dobrze, że są Ukraińcy to ludziska mają na kogo złość przenieść. W gminach basenów unijnych nastawiane a programów urzędowych a nawet i niech tam finansowania z UE niema komu skonstruować. Żadnych pieniędzy nie powinno być albo tak jak jest - wspomaganie dla wszystkich. Rodzenie dzieci dla korzyści doraźnych to patologia. Polityka prorodzinna to taka np. gdzie posiadający dzieci może wystąpić o preferencje pozwalające mu spokojnie zająć się ich utrzymaniem. Nie widzę innego sposobu jak kredyt z uwarunkowanymi preferencjami w spłacie.

jacus napisał:

2 godziny temu, agromatik napisał:

sugerujesz seks z kabelkiem w zadku, trochi to mało wygodne

kazda instytucja musie miec wiekszy budzet-inflacja nie stoi jak dawniej tylko za***rdala jak adrian po dopalaczach  🤣.

nie bede ukrywal ze to ja go zglosilem - wczoraj przekroczyl wszelkie granice- z racji doswiadczen rodzinnych zawsze reaguje na haslo kominy krematorium..

A to mie jest robot?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, jacus napisał:

Podkablowałeś mi kolegę nie ładnie tak , cóż spodziewać się  można , Gapuś .

Donosili 2 wojnę światową .

Donosili podczas stanu wojennego .

Donoszą obecnie do Brukseli .

jak byś miał , honor to tez byś zlikwidował  konto .

To co zrobiłeś to bym powiedział ale szkoda gadać .

Edytowane przez galan99
  • Sad 1
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

Nie, ale sporą wyobraźnię i jakieś doświadczenie bez kabelka.

39 minut temu, galan99 napisał:

Podkablowałeś mi kolegę nie ładnie tak

Tylko nie pierodl o kominach krematoryjnych bo podzielisz jego los.

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, DTaras napisał:

Fakt. Nieładnie - mógł go pierwej z gnojem zmieszać.

no ja nie miałem czasu choć krematoria i moją wrażliwość poruszyły a trzeba głupca aby w takie tematy uderzać/promować publicznie tak że żałować nie ma kogo zwłaszcza że kilkakrotnie go o granicach przezeń przekraczanych ostrzegałem i to była tylko kwestia czasu jeśli okazał się rzeczywistym głupkiem i nie dotarło. z pociesznego głupka zmienił się w głupka nieakceptowalnego; szkoda że .... albo wystarczy bo temat godny jedynie na wzmiankę a ja już kilka linijek

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
3 minuty temu, dysydent napisał:

tak że żałować nie ma kogo zwłaszcza że kilkakrotnie go o granicach przezeń przekraczanych ostrzegałem i to była tylko kwestia czasu

Toż on ni w ząb z tego nie rozumiał, co innego jakby cyrylicą

Opublikowano (edytowane)

ci którzy krematoria planowali też za wiele nie rozumieli co czynią a jednak zaistniały

głupota jest tylko wskazaniem jeszcze bardziej obciążającym

w dowolnym alfabecie

i analfabecie

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
Przed chwilą, Denwer napisał:

tukowi  wyborcy 

Ja pierdzielę ale wstrząsające.😂 Po wypłacie żołdu nie takie cuda się działy. Słabe to nasze społeczeństwo.

4 minuty temu, dysydent napisał:

(tfu! na takie determinacje

No co ? PiS też zdeterminowany a Pan Czarnek szczególnie.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v