Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika- 2022

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, mirro napisał:
1 minutę temu, Desperado napisał:

Denwer ty leserze jeden, ale to już na front!!!!

O właśnie. I weź se siatkę na motyle żebyś rakiety łapał.😂

on weźmie rękawice bokserskie bo w nich wygodniej jest łapać takie rzeczy

Opublikowano
54 minuty temu, Agrest napisał:

Osoba znająca się na rzeczy po kraterze pewnie stwierdzi czy Ładunek z powietrza czy z ziemi.

Mi wygląda na wybuch czegoś z ziemi. Może niewybuch, może podłożony Ładunek przez konkurencję, mafię.

A może pizga suszarnia i reakcja łańcuchowa spowodowała odpalenie niewypału?

Antoni to wyjaśni:ph34r:

Opublikowano
3 minuty temu, agromatik napisał:

Marercek słyszałeś że inflacja się kurczy, bo pietruszka staniała do 4 zata z 8😂

Kiedyś za prl mówili, że wszystko drożeje ale lokomotywy potaniały teraz potaniała pietruszka.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Kużwa jednak dziwny ten krater. I belki nie poszatkowane przez materiał wybuchowy, dno przyczepy też niezbyt zmasakrowane. To tak trochę jakby piznął ktoś głowicą kinetyczną.

A dodatkowy zbiornik paliwa z samolotu nie może zrobić takiego bajzlu?

Opublikowano
1 minutę temu, agromatik napisał:

on weźmie rękawice bokserskie bo w nich wygodniej jest łapać takie rzeczy

po szumnych zapowiedziach zaszyje się w szczurzej norze. jak zwykle.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał:

Kużwa jednak dziwny ten krater. I belki nie poszatkowane przez materiał wybuchowy, dno przyczepy też niezbyt zmasakrowane. To tak trochę jakby piznął ktoś głowicą kinetyczną.

A dodatkowy zbiornik paliwa z samolotu nie może zrobić takiego bajzlu?

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Jabłka już dawno z 0,4 na 0,3 staniały

I mliko niby tańsze będziemy pili. 

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, radekz200 napisał:

@Pafnucy boje się…

53 minuty temu, Pafnucy napisał:

kogo?

pewnie ma jakie zboże do sprzedania

a no i ja słyszałem jakieś samoloty szarówką co ostatnio jak z Zamościa się baza zwinęła było już dużo spokojniej.
Warto było na af zajrzeć bo pewnie bym już dziś nie wiedział co się wydarzyło. zamierzałem iść spać a tak jeszcze trochę poczytam neta

teraz będzie kolejne wytłumaczenie rządu dlaczego chleb drożeje - bo putin skupy zbóż rakietami okłada i chłopy boją się sprzedawać

Edytowane przez dysydent
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, agromatik napisał:

Ruscu zepsuli mu plany corocznej fotki z PADem na stoku 

denwerowi?

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, dysydent napisał:

eraz będzie kolejne wytłumaczenie rządu dlaczego chleb drożeje - bo putin skupy zbóż rakietami okłada i chłopy boją się sprzedawać

Żeby tylko nasi nie wpadli na pomyśł aby przy każdym skupie zboża zestawu OPL  postawić.🤣

Edytowane przez mirro
  • Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, dysydent napisał:

no, a później zapytają Polaków - to jak? ten bandera to był bohater czy nie?

ups...

Opublikowano

Ja obstawiam jak ekspert ze szczujni co go Klarenbach próbował przekonać, że to efekt zestrzelenia. Może chybiła ruska rakieta i przyleciała do nas. Może spadła po trafieniu w ruską ukraińska może chybiła może zmieniła trajektorie w wyniku zderzenia. Ale to ni był celowy ruski strzał do nas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v