Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Marionos napisał:

Dokładnie, jak kurs baryłki idzie do góry to dwa razy dziennie zmieniali cenę na stacji u mnie.

i PiSklaki w (wolnych) mediach dwoją się troją tworząc panikę na rynku.

Opublikowano
39 minut temu, wojak1986 napisał:

Pytanie czy budżet jest w stanie wytrzymać niskie ceny paliw? Socjal, Ukraina,1000 czołgów i kto wie co jeszcze takie wydatki że nikt bez wpływów tego nie spłaci...

Wybory za pasem, a takiego dojenia najstarsi Polacy nie pamiętają... Kradną jakby jutra w tym kraju miało nie być i to jest najbardziej zastanawiające.

• Like 2
Opublikowano
pawelek98 napisał:

Teraz jedzie ropa od arabów a w tej ropie dużo piasku, filtry drogie 🤣

Dokładnie i pewnie w tej cenie paliwa jest wliczony transport tankowcami no bo jesteśmy "solidarni" z 🇺🇦 i niedługo przestaniemy kupywac ropy od tych rosyjskich "terrorystów". 🤔 😏

Opublikowano
48 minut temu, Uziu92 napisał:

na to co się dzieje to jest brak słów, mam nadzieję że się ludzie obudźcie przy wyborach.

Czyli na kogo?Wszyscy przetasowani

Opublikowano
Kiedyś ropę z mlekpolu kierowca mi przywoził nawet niecałe 500l a teraz jak zamawiać to minimum 1000l🙄
1 godzinę temu, mds212 napisał:

My jestesmy solidarni z ukraina i nie bierzemy ropy od ruskich, a ukraina z kim jest solidarna tankuajc swoje czolgi ruska ropa z rurociagu przyjazn? :D

Fajna ta wojna... Taka inna niż wszystkie.. 

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Zobacz @GRZES1545 a Orzeł nie chce się fatygować z 500L ...

Przejazdem bo miał kilku po trasie. 

Biorę tylko B0 i jak ma mieć to dzwoni do mnie czy biorę i ile. 

34 minuty temu, mds212 napisał:

taki klient co raz na rok weznie marne 500l to ch*j nie klient.

Jak firma konkretna to i 200 litra przywiezie. 😛

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, mds212 napisał:

taki klient co raz na rok weznie marne 500l to ch*j nie klient.

Powiem Ci tak, trochę w handlu robiłem i co nieco się widziało i jeśli właściciel firmy jest odpowiedzialnym gościem, któremu zależy na renomie i pozytywnym wizerunku na szerszą skale, to pracuje takim systemem, że dla tej firmy każdy klient jest ważny, bez względu jaką ilość i co bierze, kilka razy jako sprzedawca miałem taką niemiłą sytuację jak wyżej napisałeś i uwierz mi to jest cios poniżej pasa ale żeby to zrozumieć to trzeba stanąć po tej drugiej stronie. 

A tak żeby dobitnie zobrazować Twój tok myślenia to można przytoczyć przykład kogoś kto np zużywa załóżmy 10 tyś l/miesięcznie, a Ty tylko przykładowo na gospodarstwo zużywasz rocznie 3 tyś l i ten ktoś powiedział by Tobie prosto w oczy, że Ty uj nie rolnik i jak Ty byś się czuł w takiej sytuacji jakbyś bezczelnie został obrażony i zmieszany z błotem???

Dlatego każdemu powtarzam zawsze warto spojrzeć z perspektywy tej drugiej strony.

Sorki za długi esej ale po prostu czasem nie wytrzymam jak widzę coś takiego, i powiedzcie mi jak w tej Polsce ma być dobrze jak tu każdy wilkiem patrzy?

45 minut temu, Bercik92 napisał:

Kiedyś ropę z mlekpolu kierowca mi przywoził nawet niecałe 500l a teraz jak zamawiać to minimum 1000l🙄

Panie tzw. inflacja :D :D  :D

Edytowane przez WitekRolnik
  • Like 10
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez konteno
      Jak w bieżącym 2026 roku w waszych okolicach i u waszych dostawców kształtują się ceny paliw zarówno jeśli chodzi o sprzedaż detaliczną jak i hurtową. 

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez AgroSikora
      Jakie ceny nasion kukurydzy za j.s na waszym terenie?

- KWS
      - Pionner
      - LG
      - Syngenta
      - Euralis

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
  • Dodaj nową pozycję...
v