Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

ktos pamieta jeszcze czasy prl-u i gierka???

to ten co zastał Polskę drewnianą?

Opublikowano

Jak on nowego roku nie będzie tarczy na paliwa to orlen będzie prawdopodobnie tak manipulował ceną żeby 1 stycznia wiele cena się nie zmieniła. Na dzień dzisiejszy mamy ponad 1 zł obniżki. 

Opublikowano
41 minut temu, kibix napisał:

Jak on nowego roku nie będzie tarczy na paliwa to orlen będzie prawdopodobnie tak manipulował ceną żeby 1 stycznia wiele cena się nie zmieniła. Na dzień dzisiejszy mamy ponad 1 zł obniżki. 

z tymi obniżkami to może być niedługo koniec (tfu tfu) , zmówiłem rano w czwartek po 7,46 zł mieli do 14 przywieźć  , dzwonię do nich i jakaś głupia gadka , aż się boję co będzie w poniedziałek 🤔

Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.11.2022 o 08:44, Rolnik1973 napisał:

Jedźcie w tereny parczewskiego obszarnika i kupicie on b0 taniej jak orlen z rzepakiem

Tylko nalać on premium

Screenshot_20221112-084136.jpg

Nie muszę jechać tyle km. W Jędrzejowie starym od czwartku jest 7.79 .

Gaz w butli wczoraj 70 płaciłem na Broniszach

Edytowane przez PAN88
Opublikowano
15 godzin temu, ZELKOW napisał:

Giełdy już odbijają a opec+ myśli nad kolejnym cięciem wydobycia plus to że zima się zbliża to ceny od stycznia mogą skoczyć jeszcze bardziej w góre

Kolejne wysiłki aby ustabilizować ceny na ,,odpowiednim " poziomie 🤦‍♂️

Opublikowano
51 minut temu, vat napisał:

Dobra cena, ciekawe jak daleko dowiozą 2tyś

7,44 i dobra cena, szybko się przyzwyczajamy do nowej rzeczywistości. W zeszłym roku 5,80 to było drogo.

Taka tylko dygresja.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, krzys777 napisał:

z takim podejściem to Wy przez następne pokolenie z czarnej d*py nie wyjdziecie wybierając naprzemian tych samych patałachów.

B0 7,60

Dzisiejsze pokolenie, które chce chronić planetę i dostęp do internetu ma w d*pie skąd bierze się jedzenie i energia. Kto trafi w ich głowy osiągnie władze...

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
4 godziny temu, wojak1986 napisał:

Dzisiejsze pokolenie, które chce chronić planetę i dostęp do internetu ma w d*pie skąd bierze się jedzenie i energia. Kto trafi w ich głowy osiągnie władze...

Dodać trzeba że dzieci bogaczy , żądzą światem mają zabawę w tych czasach .

Opublikowano
4 godziny temu, krzys777 napisał:

z takim podejściem to Wy przez następne pokolenie z czarnej d*py nie wyjdziecie wybierając naprzemian tych samych patałachów.

A  ty ruski trolu bedziesz nam mówil na kogo mamy głosować ,może na putina ? U nas demokracja głosujemy na kogo chcemy !!   

Po ile Falko sprzedaje ?

stacja Nasza 7,86 zł ja mam 12 groszy rabatu.

• Haha 2
Opublikowano
Daro20 napisał:

4 godziny temu, slawek74 napisał:

b0 przejścówka 7.53 od jutra zimowa ceny na zimową brak

U kogo brane?

pytałem tomex czekam na zimowe sezon na tym co mam może do jadę

danielhaker napisał:

Przenieście się do polityki

zrób z tym porządek ☝

nie macie tematu o polityce 🤔 czy wasz rozum tego nie ogarnia że nie każdy chce to czytać ...

Opublikowano
12 minut temu, k16mk napisał:

zamówione w czwartek paliwo wreszcie dojechało , niestety cena wzrosła na 7,48zł jedyna pociecha że ma być bez mała arktyczne 😉

IMG_20221109_141549.jpg

Arktyczny i pewnie b0? Nic ty w czepku urodzony 

Opublikowano
15 minut temu, krzychu121 napisał:

Co znaczy bez mala zimowe? 

Swoją drogą słaby dostawca że cena się zmienia. Ja jak zamawiam to mam cenę przy dostawie taka jak przy zamówieniu 

A ja mam cenę dnia i przez ostatnie 2 lata aby raz trafiłem że było kilka groszy więcej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v