Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku jestem abstynentem -mógłbym cię pozwać ale jestem wyrozumiały .A daj spokój innym wykonywać swoje obowiązki a nie wiecznie wzywasz pomocy .Niw wiem może nowenna albo litania da ci ukojenie .Nie jednak  to nie pomoże śpiewaj suplikacje to jest to 

Opublikowano

"Chcesz już iść jeszcze ranek nie tak blisko słowik to a nie skowronek się zrywa" nie wyśmiewam się z wiary tylko z twojej głupoty  choć to  mało powiedziane

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Jak można kogoś oceniać po ilości ha -totalny upadek wartości 

Dokładnie.

A ty z twoim kolegą śmiejecie się z małorolnych. Więcej pokory i szacunku.

Jesteś mało wiarygodny, bo zaklinasz się, że nie podawałes tu swoich ha, a jednak(o zgrozo, że mu się chciało, strasznie cię nie lubią) ktoś znalazł posta, że podawałes.

• Like 6
Opublikowano
7 godzin temu, RU68 napisał:

rezerwuję biznes klasę albo przy wyjściu awaryjnym na skrzydle (więcej miejsca na nogi)

A nie lepiej w luku bagażowym 🤔😛

Opublikowano (edytowane)

Sorry że się tak zapytowywam nie,   ale kogo niby wczoraj przywoływałem? jakiego moderatora? Grupy Azoty?   O.o

Jak się jaki pojawi to jest święto, a jak zobaczy raporty, to jeszcze szybciej znika żeby nie narazić się kolesiom.

https://www.cenyrolnicze.pl/wiadomosci/rynki-rolne/nawozy/27541-kto-bogatemu-zabroni-grupa-azoty-rozdaje-ciagniki

Się podnosi niczym nieuzasadnione ceny ponad miarę i się ma tyle że można jeszcze rozdawać.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
5 minut temu, PanPawel napisał:

Jakieś ceny nawozów? Ktoś coś. Czy elo elo pierdu pierdu ciągle? Były już te obniżki na azot czy już zdążyli podnieść za nim opuścili?

A co to za posty nie na temat 😂😆

Opublikowano
5 minut temu, Andpol napisał:

Wniosek najpierw muszą zrobić.

To oni jeszcze wniosków nie zrobili? Aa premier juz się chwali wypłatami. Temu taka cisza w mediach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2026? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂 Wam drodzy hodowcy i sobie w 2026 życzę jak najwyższych cen!!!

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.

Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305087-ceny-bydla-2025/
  • Dodaj nową pozycję...
v