Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, jacek1296 napisał:

Nie można wysłać do Ciebie wiadomości.

Chciałbym publicznie podziękować Ci za pomoc, że podjechałeś, zobaczyłeś, zrobiłeś zdjęcia i się ze mną skontaktowałeś, więc DZIĘKUJE 😉

Opublikowano
23 godziny temu, bratrolnika napisał:

Wystawiać to można, tylko kto to kupi 

Duży tego nie kupi, bo potrzebuje większy, mały nie kupi takiego bo za 1/4 tej ceny da się kupić coś może nie lepszego, ale takiego które wytrzyma jeszcze długo 

Tego to nawet kolekcjoner nie kupi bo za 10 tysięcy kupi w podobnym stanie i również w oryginale.

• Like 1
Opublikowano
Emka87 napisał:

23 godziny temu, bratrolnika napisał:

Wystawiać to można, tylko kto to kupi 

Duży tego nie kupi, bo potrzebuje większy, mały nie kupi takiego bo za 1/4 tej ceny da się kupić coś może nie lepszego, ale takiego które wytrzyma jeszcze długo 

Tego to nawet kolekcjoner nie kupi bo za 10 tysięcy kupi w podobnym stanie i również w oryginale.

Ee no tych gnojowozów to raczej nikt nie kolekcjonuje 😉

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jedrus2020 napisał:

widzę że kolega zorientowany w tych pługach. Warto taki kupić? Lepiej będzie to oralo od UG?

Zamieniłem UG 2 na lansberga 2 to dzień do nocy.

Już bym nie wrucił do ug 

Koło jest uszkodzone ale to pryszcz bo można innym zastąpić

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Chciałbym publicznie podziękować Ci za pomoc, że podjechałeś, zobaczyłeś, zrobiłeś zdjęcia i się ze mną skontaktowałeś, więc DZIĘKUJE 😉

Polecam się na przyszłość.

Opublikowano
5 godzin temu, jedrus2020 napisał:

Gdybyś się wybierał na oględziny. To jeśli możesz rzuć też okiem na tego,co poza odkładnią i ścinaczem jest do wymiany

https://m.olx.pl/d/oferta/plug-3-skibowy-zmienna-szerokosc-orki-zabezpieczenia-na-sprezynie-CID757-IDOEHyn.html?reason=seller_listing%7Cnormal

Orientuje się ktoś jaki Nr odkładnicy może być w tym pługu? 

Opublikowano
1 godzinę temu, SamaPrawda napisał:

Poszukuję opon o rozmiarze 14.9 r24 lub odpowiednik 380 85 r24 Może ktoś coś powiedzieć o takich mitasach? Warto to kupić czy szukać lepszych "firmowo" opon? 

https://www.olx.pl/d/oferta/opony-mitas-380-85-24-CID757-IDOoX98.html

Mam mitasa u siebie w Zetorze. Też kupiłem używane. Niby młode rocznikowi opony ,bieżnika sporo, a mają mają takie jak by guzy w koło na oponie z obu stron. Jak chcesz to o napisz na priv nr telefonu to wyślę Ci zdjęcia jak to u mnie wygląda.

Opublikowano
2 godziny temu, SamaPrawda napisał:

Poszukuję opon o rozmiarze 14.9 r24 lub odpowiednik 380 85 r24 Może ktoś coś powiedzieć o takich mitasach? Warto to kupić czy szukać lepszych "firmowo" opon? 

https://www.olx.pl/d/oferta/opony-mitas-380-85-24-CID757-IDOoX98.html

Tak jak kolega @ZetorMisio, średnio jestem zadowolony z tego mitasa. Opony 13 lat, bieżnik prawie nie ruszony a liczne spękania po bokach. Tylko, że to na tyle r34, na przodzie r24 trochę lepiej wyglądają. Niestety ostatnio musiałem naprawiać jedno pęknięcie, bo zaczęło uchodzić powietrze, teraz albo dętka i wkład, albo nowe tylko na pewno nie mitas

Opublikowano

Jak mają pęknięcia to daruj sobie, może się okazać, że pojeździsz pół roku i śmietnik. Chyba, że potrzebujesz na ciągnik bez tura, to od razu dętkę w środek i może się trochę poturla. Nowe continentale w tym rozmiarze, 2550 PLN, 10 lat gwarancji.

Opublikowano
7 minut temu, SamaPrawda napisał:

No te też już mają pęknięcia dlatego się tego boję, ciężko z używkami w tym rozmiarze.

Szukaj pod 14,9/24 . Jak już mają pęknięcia to daj sobie z nimi spokój.szukaj dalej.

Opublikowano
30 minut temu, ZetorMisio napisał:

Brat nie Ty kiedyś dawno dawno temu wspomniałeś że ktoś gdzieś koło Warszawy ma do sprzedania panele z drzwi przemysłowych/garażowych czy jak tam się je nazywa?

tak, ale temat już nie aktualny

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v