Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Co powiecie o takim wozi dupsku?https://www.otomoto.pl/oferta/jeep-renegade-limited-4-x-4-salon-polska-1-wlasciciel-navigacja-ID6Eo2vx.html

Tak na mój gust to takie o. Niezbyt ładny. Ale jak się podoba to kupować  ;)

Opublikowano

Ma dwie tarcze strzelnicze z tyłu.🤣

Kwestia gustu ale po mojemu konstruktorom jeepa we łbach się poprzewracało. Wiele ich aut śmiało może uczestniczyć w wyborach na najbrzydsze auto.

Starsze Cherokee czy Wrangler to były auta przyciągające wzrok.

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, bratrolnika napisał:

To silnik fiata ma na moje oko, taki jak moje graty

bo to jest FIAT - płyta podłogowa i silniki na europę są Fiata

Bliźniaczym modelem Renegade’a jest Fiat 500X.  Płyta podłogowa Grande Punto i 500L

Edytowane przez jahooo
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano

Tomek, jeszcze jedno, na żywo ten samochód to jest chyba bardzo mały. Na zdjęciach może wygląda na normalny, ale to chyba jest coś pokroju mojego Sx4, takie polo albo corsa na wyższym zawieszeniu

Przed chwilą, Agrest napisał:

I chyba z Chevroletem w parze?

W tamtych latach Fiat był największym koncernem na świecie, przewyższając ilością zrzeszonych marek nawet grupę VAG

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, danielursus3p napisał:

2 minuty temu, Agrest napisał:

Ma dwie tarcze strzelnicze z tyłu.🤣

Kwestia gustu ale po mojemu konstruktorom jeepa we łbach się poprzewracało. Wiele ich aut śmiało może uczestniczyć w wyborach na najbrzydsze auto.

Starsze Cherokee czy Wrangler to były auta przyciągające wzrok.

Gdzie tam kupować jak pusto w kieszeni. Ale na mój gust to mnie się bardzo podoba jak i Fendt serii 700 z roczników 2004😊

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Tomek, jeszcze jedno, na żywo ten samochód to jest chyba bardzo mały. Na zdjęciach może wygląda na normalny, ale to chyba jest coś pokroju mojego Sx4, takie polo albo corsa na wyższym zawieszeniu

W tamtych latach Fiat był największym koncernem na świecie, przewyższając ilością zrzeszonych marek nawet grupę VAG

Ja go na żywo widuje często on do mojego garażu pasuje bo Vectra nie chce się w garażu zamknąć.

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

No po przesiadce z Vectry to będzie jak z poloneza do malucha

Powiem ci Darek że w tej Vectrze to mi nie wygodnie. Jak wsiadam do niej raz w tygodniu to jak bym na podłodze siedział. Bo w busie to jak na krześle i to mi pasuje.

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

Powiem ci Darek że w tej Vectrze to mi nie wygodnie. Jak wsiadam do niej raz w tygodniu to jak bym na podłodze siedział. Bo w busie to jak na krześle i to mi pasuje.

To szukaj suva, ale kuźwa nie tak brzydkiego 😛

Opublikowano
23 minuty temu, 6465 napisał:

Toyota RAV4.

Przecież jeep należy do fiata

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, daron64 napisał:

To szukaj suva, ale kuźwa nie tak brzydkiego 😛

On mnie się bardzo podoba🥰A najbardziej mi się podoba G klasa ale mnie nie stać🤷

Edytowane przez 6465
Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał:

On mnie się bardzo podoba🥰A najbardziej mi się podoba G klasa ale mnie nie stać🤷

Na jakimś szkoleniu gklasa nas wozili, tow sumie nic specjalnego w normalnym użytkowaniu. Do tego zgnite, że ręce można było wyłożyć

Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

Na jakimś szkoleniu gklasa nas wozili, tow sumie nic specjalnego w normalnym użytkowaniu. Do tego zgnite, że ręce można było wyłożyć

Jak jeździłem SG to w Warszawie w komendzie głównej komendant miał do dyspozycji  g klasę AMG był to rok 2000. Kurde raz mnie kierowca przewiózł  po placu. Auto było w kolorze ciemny brąz ciemne szyby. Ale to super szło 

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

nie wiem co widzisz w tych japońcach, może technicznie fajne ale wnętrza mają tragiczne, kilkuletni japoniec wygląda w środku nie lepiej jak alfa romeo z lat 90-tych 

Opublikowano

może ktoś szuka https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/saatgutreinigung-roebers-petkus-10/2028198159-276-5856?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v