Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ciagnik-CID757-IDN4VgC.html Z miesiąc temu korciło mnie kupic ten ciagnik wtedy cena bodajrze 28 tys i wsztstko działało a teraz się pos.ało . Dobrze że tego nie kupiłem

Opublikowano
Dnia 12.02.2022 o 21:11, jacus napisał:

tam za bardzo nie ma co sie zepsuc- byc moze scielo kolek na zebatce napedzajacej -pokrec kompresorem i popatrz czy waleczek z tylu sie kreci,jesli nie to rozbierz i wbij jakis kawalek wiertla czy co tam pasuje- dawno to robilem . najszybciej sprawdzisz odkreczas to korbke i patrzysz na krzywke czy chodza tloczki,jesli nic sie nie dzieje to na bank ten kolek.

pare lat temu za 2,4 tysiaca kupilem nowa kompletna z dostawa z prl renamentow..

Jacyś a jak tłoczki nie chodzą,???

Opublikowano

ETAP WNIOSKU O PRZYZNANIE POMOCY:

a)    Zniesienie warunku dotyczącego przyznania jednolitej płatności obszarowej do użytków rolnych wchodzących w skład gospodarstwa. 

Powyższe ma na celu umożliwienie objęcia wsparciem na rozwój działalności pozarolniczej również operacji realizowanych przez wnioskodawców, którym z różnych powodów nie zostały przyznane płatności obszarowe.

Dodano zapis, iż w przypadku nieubiegania się o jednolitą płatność obszarową, gminę tę ustala się  na podstawie miejsca zamieszkania osoby fizycznej, na terenie gminy, na obszarze, której jest położona  co najmniej część gruntów rolnych wchodzących w skąd gospodarstwa rolnego, w którym pracuje; 

Opublikowano
8 minut temu, jahooo napisał:

poniżej 7 tysięcy :D

Najlepiej za 5 na chodzie ale jakieś drobne poprawki mogą być :P

A i jeszcze rozsiewacz jakiś amazone, Rauch, kuhn też gdzie w tych pieniądzach :)

i jak najbliżej lwl :P

wiem dużo wymagam

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, Agrest napisał:

Auto to nie ATV. 

Idąc Twoim tokiem myślenia ktoś mógłby napisać, że za co tyle pieniędzy za sadowniki dajesz, jak normalny ciągnik ładny by za tyle znalazł.

Edytowane przez daron64
Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

ktoś mógłby napisać, że za co tyle pieniędzy za sadowniki dajesz, jak normalny ciągnik ładny by za tyle znalazł

przecież piszą, i to nie raz tutaj czytałem o tym że taki bździoch do niczego, za tyle to można 80KM 4x4 kupić

Opublikowano
12 godzin temu, radekz200 napisał:

Kurła za szybko kupiłem to pronarke i teraz nie mam czego szukać na OLX 😱

Możesz mi sprzedać nie drogo 🤗 i szukać drugiej 

Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

40 i Twoja 😛😛

Za dwie 😛

Opublikowano
21 minut temu, radekz200 napisał:

40 i Twoja 😛😛

Dam 50 zł ale transport po twojej stronie 😁

Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Ile może być wart opryskiwacz 400l z klejonym zbiornikiem, lance 12m 4 sekcje pompa stan dobry 

Ja bym powiedział, że nic. 400litrowy uzywany opryskiwacz, to ogółem nie są duże pieniądze (pomijam ogłoszenia jak kiedyś tu wrzucalem promar z 2009r za 2300, gdzie w 2010 za nowego daliśmy 2400). Przynajmniej moim zdaniem za małe pieniądze, żeby jeszcze ryzykować że ujowo poklejone. 

Zaraz pewnie się znajdzie grupka ludzi, ktorzy powiedzą, że kleili i trzyma, no ale ja bym nie ryzykował.

Edytowane przez daron64
  • Like 2
Opublikowano

A to jak chcesz sprzedać to inna kwestia. Wystawić zawsze możesz. Zależy jeszcze jaki masz teraz - czy jakieś części Ci mogą podpasowac ze starego - zawsze to na wszelki wypadek można pompę, rozdzielacz, głowice pozostawiać. No ale co wtedy ze zbiornikiem? 

A jak masz jakiś inny, gdzie z tego już pożytku mieć nie będziesz to wystawić za jakieś ludzkie pieniądze i ogonic z podwórka. Choć moim zdaniem przy małym opryskiwaczu cena musiałaby być naprawdę atrakcyjna żeby kupić klejony. No chyba, że gdzieś po znajomych, gdzie wiedzą, że dobrze poklejone i trzyma, ale też raczej kokosów nie bedzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v