Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, slawek74 napisał:

Tomek w przyczepy nie napadało?

A skąd. Nówka plandeka. Ale i tak w stodole powciągane. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
malaczarna napisał:

4 godziny temu, ZetorMisio napisał:

Przyjedź pożyczę 👍

Kupić chce

https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-d47-autosan-wywrotka-d45-CID757-IDPXc6m.html kolegi z forum

Opublikowano
malaczarna napisał:

Coś tańszego potrzebuje. Wydaje dużo na fryzjera

zmień fryzjera 😎 czasy tanich przyczep przeminęły d47 poniżej 15tys i jeszcze w dobrym stanie to jak ''6'' w totolotka a jeszcze na wschodzie 🙆‍♂️

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

zmień fryzjera 😎 czasy tanich przyczep przeminęły d47 poniżej 15tys i jeszcze w dobrym stanie to jak ''6'' w totolotka a jeszcze na wschodzie 🙆‍♂️

wszyscy tak mówią że tanio to już było a ja swoją bss9 wystawiłem za 24 to jeden chłop zadzwonił i 20 oferował... 

sam wiesz po JD 

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

kopiuje wam linki z olx ?

Po paru próbach jakoś kopiuje linki. 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.07.2022 o 16:51, izydor6280 napisał:

całe koło za tyle kupi
jak chcesz same opony to szukaj przemysłowej używki. np. 250 r15 czy 8.25x15

Niestety szukanie uzywki w PL  nie wchodzi w gre czy to kompletu kol czy samych opon... nie mam takiej mozliwosci.

Dnia 21.07.2022 o 09:09, daron64 napisał:

W swoich, które jeżdżą bardzo mało (sianokosy, żniwa i okazjonalnie jakieś drzewo czy kamienie - po asfalcie praktycznie w ogóle) mam i bkt, mam malhorty i po jakichś 5katach na żadnych nie widać żadnych spękań itd. Przyczep raczej nie przeładowuje 

U mnie jedynie zniwa, w przyszlosci moze troche drzewa. Wszystko w granicach DMC.  Przyczepa bedzie wiecej stala jak jezdzila.

Dnia 21.07.2022 o 09:13, ZetorMisio napisał:

Koniecznie muszą być 10/15,3 ? Kup lepiej 11,5/15,3 . Jak dużo nie jeździsz po drogach publicznych to poszukaj opon z małych ładowarek,niektóre są nawet 14 plucienne (one mają bieżnik jak ciągnik) w takiej przyczepie będą chodzić wiecznie.

Chcialbym pozostac przy orginalnym rozmiarze ze wzgledu na wysokosc podlogi przyczepy.

Czy do felg nieskrecanych jakie sa w typowym polskim rozrzutniku moge zalozyc opony bez uzycia detek?  Czy otowr na wentyl trzeba przerabiac chcac zalozyc opony bez detek? Przecietna wulkanizacja ogarnie taki temat?

Edytowane przez Narko
Opublikowano
27 minut temu, debrzyna napisał:

Czyżby zanosiło sie na zdrade Viconki

Żadna zdrada tylko po zakupie mocniejszych kucy przydałyby się noże w prasie. 

Opublikowano
3 godziny temu, Narko napisał:

Czy do felg nieskrecanych jakie sa w typowym polskim rozrzutniku moge zalozyc opony bez uzycia detek?  Czy otowr na wentyl trzeba przerabiac chcac zalozyc opony bez detek? Przecietna wulkanizacja ogarnie taki temat?

dobierasz wentyl odpowiedniej średnicy, z tego co pamiętam będzie to 15.7, czyli chociażby tr415

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

W Białej Podlaskiej facet niedawno 8 baniek strzelił może i ja zakupie jakąkolwiek przyczepę. Te samoróbki mnie kuszą też 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v