Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba by go namaczać 😁 bez namaczania jak z mocno zabrudzonym praniem ..... nie widział prawdziwej rodziny to i nie zna wartości więcej wartych od jedzenia pieniędzy i innych takich tam w ostatnich 10 latach odeszło sporo osób w moim otoczeniu po sasiedzku i widzę braki

• Like 2
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie warto zmieniać swojego trybu życia dla kogoś innego. Skończyłoby się lenistwo, ulubione żarcie, nieład i nieporządek, a i pewnie reszta by się skończyła. Taki kawałeczek pola i reszta to jest wielkie g.. warte a na pewno nie tyle ile by musiał się człowiek zmieniać i umęczyć. Tyle na ten temat.

Właśnie źle myślisz , dla kogoś warto się zmieniać ... A skąd wiesz że inaczej żyć nie będzie lepiej 

Opublikowano
7 minut temu, stempos1980 napisał:

Właśnie szkoltex organizuje.

170 uzupełniający a podstawowy 250 u nich.

@Ursus932 dla wszystkich😁

Ale jak , nowe jakieś głupoty wymyślili 🤔 ja mam zwykły chemizacyjny u nas odr organizuje 

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Marcin 👍 z traktorem czsem podobnie 🤭

Traktor to materialne dobra , nie są w życiu najważniejsze

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Już dajcie chłopakowi spokój bo nic na siłę  tylko lekko 🔨 pomoże😁

Bo Pioter to ma góralski charakter jak co zamyśli to ni ma uja nie ustąpi, ale może i dobry chłop, jego sprawa jego życie 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

7 minut temu, stempos1980 napisał:

Właśnie szkoltex organizuje.

170 uzupełniający a podstawowy 250 u nich.

@Ursus932 dla wszystkich😁

Ale jak , nowe jakieś głupoty wymyślili 🤔 ja mam zwykły chemizacyjny u nas odr organizuje 

Przerabiałem to, wszystko poświęcasz dla tej osoby, można powiedzieć że większość znajomych straciłem, po czym dostałem plaskaczem w twarz, im bardziej się starasz tym stajesz się mniej atrakcyjny. Więc nie warto się zmianiać dla kogoś tylko dla siebie, i teraz kieruję się rozumem a nie sercem.

Opublikowano
19 minut temu, Bananek napisał:

Nie ma sensu. Sam widziałeś gdzie moje działki. Nie ma kiedy go składać i rozkładać. Tak siewnik miał być robiony. Składany przed wyjazdem na pole. Od zeszłej wiosny go nie złożyłem. 4m szeroki na najdalsze działki zajadę.

jak u braciaka, czy u @daron64, wszystka ziemia dookoła chałupy, asfalt tylko w poprzek

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Lgbt ci będą się pedałować pod oknem to powiesz "coś nie gadał?!" wszędzie ma być taka sama kultura... Pomimo że mało wychodzisz za obręb gospodarstwa to nie rzygniesz jak pedały będą paradować? 

Co ty jakiś krypto gej jesteś? Ciągle tylko LPG i pedałowanie ci w głowie.🤔

22 minuty temu, Ursus932 napisał:

Właśnie źle myślisz , dla kogoś warto się zmieniać ... A skąd wiesz że inaczej żyć nie będzie lepiej 

Warto to się zmienić dla siebie, a nie dla kogoś.

Opublikowano
Bananek napisał:

Z cuklu: ocalić od przetopienia, chwalę się nowym nabytkiem. Hehe nowym. 

IMG_20220211_083749.jpg

IMG_20220211_083943.jpg

Kurła ponad rok żeś szukał 😅. No ale gratulacje niech służy. A może też bym się pochwalił moimi nabytkami czy poczekać do wiosny 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Przerabiałem to, wszystko poświęcasz dla tej osoby, można powiedzieć że większość znajomych straciłem, po czym dostałem plaskaczem w twarz, im bardziej się starasz tym stajesz się mniej atrakcyjny. Więc nie warto się zmianiać dla kogoś tylko dla siebie, i teraz kieruję się rozumem a nie sercem.

Tak jak tu ktoś napisał  Musisz znależdż właściwą osobę ,a i ty też musisz być właśnie ten .    Dziewczyna bardziej zechce cię jak będziesz sobą , przynajmniej wie na czym stoi .   Bawidamek dobry jest na imprezę . A dupowłazów unikają ,lub jest wykorzystany . To że na ciebie się wk***ia nie oznacza że robisz żle ,usiłuje pokazać swoją niezależność . Suma sumarum ,chłop jest to prosta konstrukcja ,a kobietę trzeba kochać ,a nie starać się na siłę zrozumiec ,bo ta chłopska zbyt słaba konstrukcja jest , by kobiety zmienne zachowanie   pojąć 🤷‍♀️. Jak to jeden mówi ,,pier**l To   [to] ,i się śmiej''

Opublikowano
4 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Kurła ponad rok żeś szukał 😅. No ale gratulacje niech służy. A może też bym się pochwalił moimi nabytkami czy poczekać do wiosny 🤔

Dawaj, teraz jest tydzień chwalenia się nabytkami

Opublikowano
kizak napisał:

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Tak jak tu ktoś napisał  Musisz znależdż właściwą osobę ,a i ty też musisz być właśnie ten .    Dziewczyna bardziej zechce cię jak będziesz sobą , przynajmniej wie na czym stoi .   Bawidamek dobry jest na imprezę . A dupowłazów unikają ,lub jest wykorzystany . To że na ciebie się wk***ia nie oznacza że robisz żle ,usiłuje pokazać swoją niezależność . Suma sumarum ,chłop jest to prosta konstrukcja ,a kobietę trzeba kochać ,a nie starać się na siłę zrozumiec ,bo ta chłopska zbyt słaba konstrukcja jest , by kobiety zmienne zachowanie   pojąć 🤷‍♀️. Jak to jeden mówi ,,pier**l To   [to] ,i się śmiej''

Młody siurek byłem 18 lat, ale dobrze bo pewne rzeczy sobie uświadomiłem i w sumie wyszło na plus

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

"Rób po swojemu i w tym brnij, niech inni myślą, że robisz słusznie", cytat naszego Pafnucego. Jakby wszyscy byli tacy sami, mieli takie same "osiągnięcia" to świat byłby za nudny. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
Sylwekx25 napisał:

Bananek napisał:

Z cuklu: ocalić od przetopienia, chwalę się nowym nabytkiem. Hehe nowym. 

IMG_20220211_083749.jpg

IMG_20220211_083943.jpg

Tego to ja nie szukał. Sam się trafił. Nie jest to 5,20 jak fortshritt, ale bomet 3,60 też może być. Gość, od którego go odkupiłem nabył wiosną 2021 kongskilde 7,50 zawieszany. 👀 Ciąga to NH 270KM i mówi, że nie ma co robić. Włóka z przodu, potem chyba 6 rzędów zęba szerokiego, a na koniec podwójny wałek.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, tomek222 napisał:

Co ty jakiś krypto gej jesteś? Ciągle tylko LPG i pedałowanie ci w głowie.🤔

Warto to się zmienić dla siebie, a nie dla kogoś.

Postęp zachodu mu pokazuje. Ja to zacofany dziad z Kurpi, u nas takiego czego Nima. Także partnera tu nie znajdziesz 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Postęp zachodu mu pokazuje

Jestem tolerancyjny. Dla mnie katolik, prawosławny, czy ateista, czy homoseksualista czy hetero, czy stary kawaler czy stara panna, czy żonaty/ zamężna/ dzieciaty to różnicy nie robi. Czy robi w niedzielę, czy leży i odpoczywa. Jeden uj. Jego wola, to tak jak z bielizną, każdy ma swoją.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v