Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, hubertb napisał:

3,5 promila to jest 0,7 na głowę lub 10 piw. Nie jest to ilość nie do wypicia. 

Wręcz bym powiedział że bardzo mało.

Witajcie

1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Powiem wam chłopacy że te miastowe to mają jednak dobrze😉, 6.30 na osiedlach wszystkie okna w blokach ciemne

Prąd rozruchu 75A za 279zł warto?

IMG_20221229_063334_HDR.jpg

Albo już w robocie siedzą

Opublikowano
10 godzin temu, gregor1284 napisał:

Nie raz to takie poskręcane ze same się pchają do muszli 🤔

Gdyby grał piasek to może nawet i na jakąś impre na backstageu byś się załapał 🤔

Jakby grał piasek to by była impreza dla gajów 

Opublikowano
1 godzinę temu, tytanowyJanusz napisał:

Dokładnie tak.

W traktorach zawsze jest czas sprawdzić, podładować ale osobówka w dizlu potrafi spłatać figla i wtedy jest tak jak pisze Dandys

W nowszych traktorach zapomnij o rozruchu kumpiutery tego nie lubieją, 7 lat diesle w domu i bezproblemowo 

@hubertbjak z rozruchem przy nowych autach można czy raczej nie 

Opublikowano
Bananek napisał:

slawek74 napisał:

już z godzinę łażę a deszcz zaczyna ciapać ...

A weź, miałem obornik wyrwać spod bydła, ale szkoda mi drogę marnować.

moim by się przydała wymiana parkietu bo już jak w jednej z kolend 🤭 .. bydlęta klękają...

Qwazi napisał:

To nie łaź tylko się weź za robotę 😜🤭

no robiłem łażąc 🤭😁

Opublikowano (edytowane)

Akumulatory wytrzymują lata jak są choć minimum zadbane, czyste, klemy posmarowane, niedoprowadzone do rozładowania do bezpiecznej granicy, ale jak trup rozjebany nie ładuje, kręcą rozrusznikiem aż się robi czerwony, no to szukają później rozruchaczy, bo dziadowanie na każdym kroku.

10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Pan Zbyszek zezwolił więc wrzucam dla ogólnych ochów i achów 

IMG_20221228_210918.jpg

I kazał się tytułować przez per pan?   :P  Pogięło go? xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 6
Opublikowano
10 godzin temu, bratrolnika napisał:

Pan Zbyszek zezwolił więc wrzucam dla ogólnych ochów i achów 

IMG_20221228_210918.jpg

Napisz do niego, żeby przeczytał że go pozdrawiam i potem napisz co odpisał😂

Kurła legancka maszyna tego, ale żeby kupować coś  tylko po to żeby mi gul równo skakał to lekka przesada hiba😏

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, hubertb napisał:

Nie zaleca się, w wielu markach jest to "wyłączenie z gwarancji". 

Jak kupowałem pierwszego mfa rocznik 93 to od razu sprzedający zaznaczył że rozruch i spawanie na załączonej baterii odpada, znajomy nie posłuchał i coś śfejsował to zafundował sobie sterownik podnośnika za 5 tysi 

Opublikowano

@Bananek Przeszło Ci? U mnie sporo lepiej jeszcze tylko w kościach jeb... ale gorączki już brak. 

2 minuty temu, Łolek napisał:

Jak kupowałem pierwszego mfa rocznik 93 to od razu sprzedający zaznaczył że rozruch i spawanie na załączonej baterii odpada, znajomy nie posłuchał i coś śfejsował to zafundował sobie sterownik podnośnika za 5 tysi 

Zwykle najczęściej to pada mostek w alternatorze. Jednak zdarza się że w wyniku szpili prądowej umrze sobie jakiś moduł. Wśród samochodów W211 to taki samochód który nie lubi rozruchów. 

Opublikowano
2 godziny temu, tytanowyJanusz napisał:

Szukam jakiegoś łosia 😉

Znaczy się, będziesz komuś rogi dorabiał🤔 tylko do szafy się nie chowaj jak wruci  bo to bardzo oklepane 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

moim by się przydała wymiana parkietu bo już jak w jednej z kolend 🤭 .. bydlęta klękają...

no robiłem łażąc 🤭😁

Plandeki zaciągnij to nie uciekną 🤭

Opublikowano
16 minut temu, hubertb napisał:
17 minut temu, Łolek napisał:

Zwykle najczęściej to pada mostek w alternatorze. Jednak zdarza się że w wyniku szpili prądowej umrze sobie jakiś moduł. Wśród samochodów W211 to taki samochód który nie lubi rozruchów. 

Przykład Agrotron mojego brata🥴

Opublikowano
szymon09875 napisał:

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

no robiłem łażąc 🤭😁

Plandeki zaciągnij to nie uciekną 🤭

to nie tu klękają 😁

• Like 1
Opublikowano

No to lecim w trasę 

Tesciu, ta co my o niej wczoraj gadali, ta ac.... to dziś ryczy od rana 

Wczoraj co dawałem na sprawdzenie to jeszcze obecny i 453 

Dał byś co w tym posagu bo kasa się kończy, oby był zwrot za 10 miesięcy 

IMG_20221229_094935.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, Karol6130 napisał:

No to lecim w trasę 

Tesciu, ta co my o niej wczoraj gadali, ta ac.... to dziś ryczy od rana 

Wczoraj co dawałem na sprawdzenie to jeszcze obecny i 453 

Dał byś co w tym posagu bo kasa się kończy, oby był zwrot za 10 miesięcy 

IMG_20221229_094935.jpg

Ojjjj chyba się %%% mnożą 🤭 widzisz Marek @Łolek

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v