Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Co za bzdury znowu pocisz.. Słyszałeś o służebność przesyłu albo drogi koniecznej... 😜

Wiedziałem Boguś że mnie nie zawiedziesz😜

Opublikowano

Jak to jest z tymi lampkami podświetlenia tablicy , można włożyć ledowe czy tak jak były na zwykłą żarówkę. Muszę kupić i tu się zaczyna ciekawie . Jedna lampka na zwykłą żarówkę 20zł natomiast ledowe 2 sztuki 26 , różnica cenowa praktycznie żadna ale czy to jest dopuszczalne czy na własne ryzyko

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Podaj ta definicje która zmysliles...😜 Ty nie masz czasem problemów z, prawem że tak pocisz głupoty? 

Czasem miewam😜. Przecież umiesz dobrze guglać

3 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Jak to jest z tymi lampkami podświetlenia tablicy , można włożyć ledowe czy tak jak były na zwykłą żarówkę. Muszę kupić i tu się zaczyna ciekawie . Jedna lampka na zwykłą żarówkę 20zł natomiast ledowe 2 sztuki 26 , różnica cenowa praktycznie żadna ale czy to jest dopuszczalne czy na własne ryzyko

Nie pamiętam dokładnie przepisów, a Boguś dobrze googluje😜, ale oświetlenie tablicy rejestracyjnej jeśli ma światło białe to nikt nie powinien wnikać czy to jest LED czy nie

Opublikowano
30 minut temu, kizak napisał:

Gdybyś   znał mnie ,to byś  tego nie pisal ,i nie skakał mi do oczu a tak Jesteś w sferze domysłów , nara  .

Nie schlebiaj sobie, nie rozmyślam o Tobie... 🤷 Nie znam to fakt, dlatego odpowiadam na to co tutaj piszesz i jak się reprezentujesz. A jak się ujowo prezentujesz to już nie mój problem. 🙋

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Służebność jest w wielu przypadkach odpłatna więc nie piernicz głupot które zmyslasz. 

Masz rację, że w wielu przypadkach tak ale tutaj mówimy o służebności osobistej. Nie rozwijajmy tego poza zakres pytania

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Czlowieczku używasz określeń których nie rozumiesz i pierdaczysz głupoty i tyle... 😜

Tak jest. Masz rację. Jestem głupi, nie potrafię czytać i nie znam podstaw 

Opublikowano
50 minut temu, Qwazi napisał:

Karol gdzieś Ty znowu pojechał😡. U mnie nie ma śniegu😖

To wtedy raczej nie będzie służebność tylko wynajem. Służebność z definicji jest nieodplatna

Pierw koło domu 

Teraz ruszam sporo, sporo dalyj 

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Wskazałeś dwie możliwości. Wybierz sobie😜

Jeśli coś z definicji jest nieodpłatne twoim zdaniem... co jest totalna bzdura... to podaj ta definicje na którą się powołałeś bo wujek G jej nie znajdzie bo nimo takowej... 

Wymyślasz głupoty których nimo synku... 😋

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Karol6130 napisał:

Znacznie dalyj 

I też nie do Mariuszówny

A Ty łobuzie. Do warzywniarki albo świniarki gonisz🤔🤭. Jak się że Sławkiem dogadamy to ani Fynda ani Zetora nie będzie. O jałowkach nie wspominając😜

@bratrolnika Darek na jutro żeśmy się z Czarkiem ugadali😉

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

Do Sławkówny to on się boi. Już tu był taki co miał jeździć i już go tu 2miesiace nie widzę. A slawkowe psy ponoć brane.

@slawek74 weź no mi chociaż jednego tego psa pożycz. Jakby Karol jednak drogę pogubił i się koło mnie zabłąkał😉

Opublikowano
1 minutę temu, Karol6130 napisał:

Czyli z tymi ✂️🥚 to był blef 

Jednak boisz się 

Jakby specjalistka od ✂️🥚była w domu to bym psa nie potrzebował pożyczać 😜

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v