Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Dziad932 napisał:

Aaa to sorry 🤨

Tak jak pisze Bananek           ,a na podwórku jak ,,młodzież '' zjedzie to wozidła od 18 do 8 lat , taki przedział 😉

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

Pioter by się nie złamał 😜

Ja zimowe opony mam z jesieni 2016 a letnie jeszcze na jakich auto było kupione w grudniu 2016. A ile lat mają to nie mam pojęcia, ja daty na nich czytać nie umiem. Przyszły sezon na letnich obleci jeszcze.

Opublikowano
7 minut temu, Bananek napisał:

Tu nie piszemy ile ma najmłodsze tylko ile najdłużej na podwórku stoi.

zawsze do końca swoich dni. 

każde auto odemnie pojechało na kasację 

niektóre o własnych siłach, a czasem lawetą. i w takie miejsce żeby napewno był demontaż, a nie jakiś czeresniak sprzeda młodzikowi. 

Opublikowano
20 minut temu, Dziad932 napisał:

Jestem w trakcie gromadzenia kasy , po 40 ostanio w kolicy sprzedana 

Marcin te 80tys. To nie są duże pieniądze, jak działka przyległa do twojego t bierz. 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

wystaw olx znajdzie się chętny

moja astera na dniach skończy yyy 27lat 🙆‍♂️

Kumpel ma opla kadeta  ,,łezkę'' ,bodaj z 85 roku ,a u niego około 30 lat . To wynik .

Opublikowano

te nowsiejsze mam

1 minutę temu, hubertb napisał:

Jakich ? Cytrynki ? 

.

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

polonez i fiat przy Ładzie wymiękały 😁

Bo łada to jest produkt spełniony ,nic lepszego z niej nie mogłoby już powstać ,same ochy i achy ,a zwycięskiej drużyny się nie zmienia [i tak klepali dobre 40 lat]  ,No bo Kilimandżaro nie może być wyższe ,chyba że na nią nasr..

• Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, slawek74 napisał:

wystaw olx znajdzie się chętny

moja astera na dniach skończy yyy 27lat 🙆‍♂️

Ojjjj. Tego to się po Tobie nie spodziewałem 😱

Opublikowano
Przed chwilą, hubertb napisał:

cena ? 

nawet nie wiem czy to ma jakąś wartość. a rozmyśliłem sie. nie bedę latał po pocztach za 50 zeta.

Opublikowano
21 minut temu, jahooo napisał:

jeździłem wszystkimi i nadal jestem zdania, że kanciak był bardzo fajnym autem, na wiejskie drogi niezastąpionym

Jeszcze jak by miał wspomaganie i tak dziad nie gnił to do tej pory na wsiach by rządził. 

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

nawet nie wiem czy to ma jakąś wartość. a rozmyśliłem sie. nie bedę latał po pocztach za 50 zeta.

Wystaw na olx z odbiorem osobistym. Za dwie powinieneś dostać 150zł. 

Opublikowano

kurna jakoś nudzi mi się. może by tak motura przewiózł?    hmmm...

1 minutę temu, hubertb napisał:

Wystaw na olx z odbiorem osobistym. Za dwie powinieneś dostać 150zł. 

chyba mam 3. z przyczepki zdjąłem kiedyś. kurna, zapas nówka nalewka.

Opublikowano
1 godzinę temu, Dziad932 napisał:

Coś koło 2 , nie wiem jeszcze ile powie 

Zadowolna 🙂

Jak umre będzie miała co sprzedawać 

Nie pomogę nie znam się 😉to twój problem, 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v