Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@malaczarna za rok znowu bedzie w 6 latkach razem ze starą grupą. Tu chodzilo nam o to aby mogl chodzic na swietlicę. Jezeli jest traktowany w tym momencie jako 6-cio latek to tak byc powinno w kazdym aspekcie,a nie jakies wyjątki. 

5 minut temu, slawek74 napisał:

kurła bamber 🙆‍♂️

Jak na dziada przystało,wozi taczką albo wozem na kupki i telepią widłami 🤣 dobrze trafiłem @gregor1284?

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, malaczarna napisał:

Moja córka jest teraz w 6-latkach dopiero nie płacę za godziny dodatkowe ale wyżywienie 50%wiecej. Czy on będzie w przyszłym roku w 1klasie czy zostanie w 6lakach?

Się już narobiłam po 12 ha

12zl zupa której pięciolatek nie zje nawet pół talerza... 

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano

jahooo gdzie Ty po tyle masz kukurydzę 🤔

Bananek napisał:

slawek74 napisał:

kurła bamber 🙆‍♂️

Wystarczy jednoosiowy rozrzutnik ładowany równo z burtami i u mnie tygodnia by nie starczyło. 😉

kolejny 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

12zl zupa której pięciolatek nie zje nawer pół talerza... 

Śniadanie drugie śniadanie obiad i podwieczorek

14 minut temu, Belaruss820 napisał:

@malaczarna za rok znowu bedzie w 6 latkach razem ze starą grupą. Tu chodzilo nam o to aby mogl chodzic na swietlicę. Jezeli jest traktowany w tym momencie jako 6-cio latek to tak byc powinno w kazdym aspekcie,a nie jakies wyjątki. 

Jak na dziada przystało,wozi taczką albo wozem na kupki i telepią widłami 🤣 dobrze trafiłem @gregor1284?

Rocznik im nie pasuje 

Opublikowano
15 minut temu, Belaruss820 napisał:

Koszykami nosimy, nie stać tu nikogo na wóz 🤭

Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Śniadanie drugie śniadanie obiad i podwieczorek

Rocznik im nie pasuje 

No wlasnie tylko to im przeszkadza. Ale wymagania takie same jak od 6 latka. 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Koszykami nosimy, nie stać tu nikogo na wóz 🤭

Ale sami pletliscie koszyki?

Opublikowano
szymon09875 napisał:

57 minut temu, Dziad932 napisał:

Panie Grzegorzu tak , tylko wielki ch*j według poprzednich lat 

Jak on nie Grzegorz:o

E, no jak nie?

slawek74 napisał:

trzeba iść próbę kręconą robić ...

Kręcenie wora?

Opublikowano
14 minut temu, Bananek napisał:

Wystarczy jednoosiowy rozrzutnik ładowany równo z burtami i u mnie tygodnia by nie starczyło. 😉

z zaspawanym sprzęgłem szybciej 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurła, to większe dziady niż my 🤭

Nie, bo na też tym dziadem jestem. Nima większego dziada ode mnie 

4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

No wlasnie tylko to im przeszkadza. Ale wymagania takie same jak od 6 latka. 

Ale sami pletliscie koszyki?

No tak. Z korzeni jałowca 

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

Jak on nie Grzegorz:o

A kto 🤔 taką dezinformacje podaje w Nicku 🙆‍♂️

Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Na bogato, tylko reszte zmarnowaliscie,czy suszycie na opal?

Jakie marnowanie 🙆‍♂️ owoce na psiwo i do kiełbasy ze szczawiu, igliwie na materace i poduszki reszta na wędki i stelaże do łóżek a jak kto bogatszy to na płoty 

3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Wizyta u ginekologa już umówiona.... Ewidentnie ślepa .... Ze mnie

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, daron64 napisał:

Z odbiorem 1170 netto. No i moje, jak się okazało, nie było za suche, także na koniec cieszyłem się, że udało się sprzedać. 

Kiedyś już do niego sprzedawałem parę razy, ale któregoś roku bylo "jutro" i tak przez miesiąc nie przyjechał i na parę lat dałem sobie spokój że sprzedażą do niego. Teraz jak byłem to wydaje sie, że tak powiedziałbym - spoważniał, przynajmniej w gadce. 

A z odbiorem dalej jest lipa - tir nie wjedzie i nie załaduje. Także jestem skazany albo na nich (bo mają mniejsze auto z przyczepą), albo na ornete (ciągnik z przyczepam

DprzyczepamDziś rano 3 + ale na pastwistwisku przed 6 szron i na samochodzie pod domem . 

A co do Mietka Animar to może kiedyś za dużo zboża miał niewiem czy Byłeś to miał jedną halę na rzepak i pszenice a inne zboża sypał na plac i plandeką nakrywał . Potem hale dostawiał co pare lat . Już plandeki nie używa 😄.

A zboża teraz.może za dużo nie ma bo ludzie też magazyny porobili , no i konkurencja z drugiej strony wioski drugi skup jest . 

Ale w żniwa to wszystko co ma  burty i koła jedzie do niego 😄 nawet bitki z toną zboża 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v