Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, Pafnucy napisał:

a czemu tak o nich napisałeś?

Tylko pytam się Sławusia ...

Opublikowano
4 minuty temu, Pafnucy napisał:

bo najlepsze nie musi być najdroższe... prawda Radek?

czyli wszyscy ci co kupują Agrolifta czy inne Agromasze głupi są i przepłacają??? a ci co w jakie Lemkeny i inne to już w ogóle idioci do potęgi entej???

Opublikowano
soltys48 napisał:

12 minut temu, Bananek napisał:

Też tak szybko w drabiny paszowe wskakujesz? Ja to górą. Też dopiero wtedy dowiedziałem się, że tak wysoko skaczę. 😉

Nie dziwię się że Ty góra 🤣🤣

O Ty jedny Ty

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

A nie masz belki zaczepowej w siewniku

nie, jest ruchoma, ale nie wyjmowalna.

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Tyczyło się też przyczep 😛 dobrze ze poszedłeś po rozum do głowy i zaprzestałes produkcji 

domyślam się, nadal twierdzę to co poniżej

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

jakby ci to powiedzieć.... w d*pie byłeś, gówno widziałeś

Opublikowano
27 minut temu, daron64 napisał:

U nas jak zmieniliśmy w mieszkaniu tv z 50" lcd, na 65" oleda, to moja mówi że bardzo skoczyło nam zużycie. Ale patrzę po internetowych to niby nie powinna być az taka duża różnicy w zużyciu 🤔

UE od przyszłego roku wprowadziła zakaz sprzedazy takich telewizorów bo za duzo prądu pobierają , chodzi o technologie

Opublikowano
38 minut temu, bratrolnika napisał:

.

widzę się właśnie z tym gościem od kółka do pługa, mówi że wcale za dużo nie dał, bo teraz wszystko drożeje, wódka też🤣

Powiedz Panu Andrzejowi że jak będzie cokolwiek potrzebował niech dzwoni, ogarnę. Interesy z takimi ludźmi to przyjemność 

• Like 1
Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

Słońce razi, w nocy 5mm

Jedziemy rozsiewać

20220928_081436.jpg

U mnie przed 6 zaczęło, a już jest 23mm i jeszcze pewnie z dychę dociągnie. Niespełna 20ha zasiane, wczoraj wieczorem już brakło materiału i 1.2ha zostało. Ale ciul, chociaż się odpocznie bo ostry zapierdziel był w ostatnich dniach. 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

czyli wszyscy ci co kupują Agrolifta czy inne Agromasze głupi są i przepłacają??? a ci co w jakie Lemkeny i inne to już w ogóle idioci do potęgi entej???

bez przesady. ale póki co nie widzę jakiejś kompletnej fuszerki w tym co użytkuję. 

Opublikowano
5 minut temu, Dziad932 napisał:

A jakim ciągnikiem siejesz ? 

Jx70

I cyk, powrót klimatycznym wąwozem 

20220928_085309.jpg

Opublikowano
11 minut temu, radekz200 napisał:

Pokażesz zdjecie 😂😂

Dlatego jesteś dziadem 😛

Jednak wolę być dziadem ...

Opublikowano
3 minuty temu, jarecki napisał:

UE od przyszłego roku wprowadziła zakaz sprzedazy takich telewizorów bo za duzo prądu pobierają , chodzi o technologie

Jakieś źródło informacji? Bo na szybko nic internet nie pokazal

Opublikowano
jahooo napisał:

3 minuty temu, slawek74 napisał:

👍 deszcz był już potrzebny 😁

boś głupi 🤦‍♂️😁

dzień wolnego w pracy na batalię z ARiMR kosztuje mnie 400-500zł z zarobków , dlatego nie walczę

jak się przytuli 200 czy 300tys od uni to i 10 dni chyba poświęcić warto 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

jak każdy jego pocisk, córka @Bananek potrafi lepiej pocisnąć, a ma 6 lat

Darek a myślisz ze twoje żarty i memy są dobre? Masz tu paru poklaskiwaczy co nawet jak zrobisz traktor ze snopowiązałki to cię będą klepać po d*pie i pisać ze to fajne,

• Haha 2
Opublikowano

No w LLU dało 15l

Wczoraj zrobiłem pod pryzme agregatem, dziś się idzie utopić. 

Koszenie w poniedziałek, pogoda nie zbyt optymistyczna że tak powiem 

Do poniedziałku cały czas deszcz, i w poniedziałek wiatr 25/h

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v